2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum 2 gündür çok feci regl sancısı çekiyorum ağrı kesici ile durabiliyorum anca. 2 gün gecikti hala olamadım ki çok kötü şiştim kadın olmak ne zor be

Ben de öyle düsünüyorum canım. Bende durmuyo, bana gülümsemiyo diye hayıflanıyor boyna. Sen gülersen o da güler, bebekler taklit ediyor dedim ben de. Gülüyorum ama gülmüyo. Napayım yani çabala biraz oyun kurmaya, bağ kurmaya çalıs, eline oyuncak al kandırmaya çalış. Dikildiğin yerden öyküü kızıımm demekle olmuyor demek ki acaba baş örtümden mi korkuyo dedi. Evde kimse yok ben, görumcem ve o var; biz bizeyip cikar istersen dedim. Yok ne cikarcam yaptı sus o zaman otur aşağı, ne diye hayıflanıyosun diyeceksin ama denmiyo işte böyle olunca da hiç üzülemiyorum valla banane. Keyfinin kahyası mıyım kime gitmek isterse ona gider

1mrw bugün ortopediye gittim mr sonucuna baktı bi sorun yok dedi. Zaten verdiği ilaçlar ile ağrı geçti. Sadece ayağa kalkınca ilk yürürken elektrik çarpmış gibi oluyordu kemiğim. Ona da one more mu ne var bantları. Ondan aldık anında kesti doktor geçtiyse sorun yok dedi yolladı

Ayy fıtık cıkmadığına çok sevindim kuzum ısı bandı ise yariyor ya agrilarda hemen etki ediyor.. bu doktorlar neden boyle ben anlamiyorum nasil basimdan atarim dusuncesindeler çogu yana yakila denizlide cocuk doktoru bakiyorum bende aydina herzaman gidemiyoruz malum burdada iyi biri olsun gidebilelim diye yorumlari beni benden alio bulamiyorum iyi birini

Kiz siz nasil 3 4 kullaniyorsunuz hemde sleppyde kalıbı dar biraz bildigim kadariyla

amnınnn bizim totisimiz cok tonbik olcak sanırım

Eklentiler

• 20230201_221954.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 30
Kizzz 4 cok büyük daha neee 10 kiloya kadar 3numara
Ben de 6 kiloda geçtim 4 numaraya. Şuan 7,5 kg. 8 olunca 5 e geçeceğim. Bezlerde yazan kilolar hiç tutmuyor ki. İki bandın birbirine değmesi gerekiyormuş. Eğer ki değmiyor arada açıklık oluyorsa bez artık küçük demekmiş ben de mesela suan 4 değil 5 taksam daha rahat eder gibi

Reactions: Jou
Ozamann sızma yapar bilmiyorum bi büyüğü almıştım birinde sızma etti amaaannn iyiki bi 3 numara dedim hepiniz 4 4 diye suratıma yapıştırıyonuz yeter baaaağğğ

6 numara kullanan ben gruptan ayrıldım bu markadan markaya boyutlar değişiyo ya primanın bezleri daha geniş sleepy daha küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…