2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ayy fıtık cıkmadığına çok sevindim kuzum ısı bandı ise yariyor ya agrilarda hemen etki ediyor.. bu doktorlar neden boyle ben anlamiyorum nasil basimdan atarim dusuncesindeler çogu yana yakila denizlide cocuk doktoru bakiyorum bende aydina herzaman gidemiyoruz malum burdada iyi biri olsun gidebilelim diye yorumlari beni benden alio bulamiyorum iyi birini 🤣🤣
Valla zor ya iyi doktora denk gelmek. Bizim burda 1 tane özel hastane var orda da 2 çocuk doktoru ama sevmiyorum ikisini de. Devlette zaten sıra yok iyi doktorda. Bende tıp fakültesi özel muayeneye gidiyorum bi tık daha iyi işte

Maşallah hepsinden var😂😂😂
Tabi kiz her cesit bulunur 🤣🤣 prima malum pahali bez onu geceleri veya disardayken, sleepy gunduz kullaniyorum, külot bezi yanlislikla almistim onu arada kullaniyorum kaka yapcagini bildigim zmnlarda, baby turcoyu begenmedim onu da az durcagi zmn takiyom bitsin diye 🤣

Tabi kiz her cesit bulunur 🤣🤣 prima malum pahali bez onu geceleri veya disardayken, sleepy gunduz kullaniyorum, külot bezi yanlislikla almistim onu arada kullaniyorum kaka yapcagini bildigim zmnlarda, baby turcoyu begenmedim onu da az durcagi zmn takiyom bitsin diye 🤣
Aa ben çok memnunum baby turcodan. Artık kakaları normal insan kakalarına döndü di mi? Bi sıçınca yığınla ıslak mendil gidiyor 😵🙈

Kaşarlı pankek, pekmez ceviz, avokado yumurta Jou Jou sweetgirlcandy sweetgirlcandy nerde bu millet başka etiketlenmek isteyen söylesin eheheh
IMG_20230202_072353.jpg

X