- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.281
Anamm naptınızz sizz molfix 5 diyo ulan molfix 4 tam oluyodu kızaa aboovvvvv
Almiros kaç kilo bacım
Benim kız 8700 suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anamm naptınızz sizz molfix 5 diyo ulan molfix 4 tam oluyodu kızaa aboovvvvv
Benim 7800 900 arası canımAlmiros kaç kilo bacım
Benim kız 8700 suan
Ne zaman geliyoo merak ettim :)
Benim 7800 900 arası canım
Bende merak ettik kiz devler meselesi oldu bu bizim kizada 5 alcam ben cok mu büyük olur ya sweetgirlcandy
Valla zor ya iyi doktora denk gelmek. Bizim burda 1 tane özel hastane var orda da 2 çocuk doktoru ama sevmiyorum ikisini de. Devlette zaten sıra yok iyi doktorda. Bende tıp fakültesi özel muayeneye gidiyorum bi tık daha iyi işteAyy fıtık cıkmadığına çok sevindim kuzum ısı bandı ise yariyor ya agrilarda hemen etki ediyor.. bu doktorlar neden boyle ben anlamiyorum nasil basimdan atarim dusuncesindeler çogu yana yakila denizlide cocuk doktoru bakiyorum bende aydina herzaman gidemiyoruz malum burdada iyi biri olsun gidebilelim diye yorumlari beni benden alio bulamiyorum iyi birini
Maşallah hepsinden var8bucuk kiloo prima 4 sleepy 5 sleepy külot bez 4 babyturco 4 kullaniyoruz, molfix 4 de sıkıyo gibi bidaha alsam 5 alirim, bilginize efeendim
Ay her marka farklı işteKiz bende aynını düşündüm Jou 3 yazınca ben molfix 5 kullanıyorum geceleride prima kullanım demiştim:)
Beklersen 7500 kilo minnak dötlü kızıma olacak mı bakalım 4 haber edecemBende merak ettik kiz devler meselesi oldu bu bizim kizada 5 alcam ben cok mu büyük olur ya sweetgirlcandy
Tamam kızlarr sakinnn oluunnnnn 4 4 lük sizsinizzzz iyiki bi 3 dedim hepiniz suratıma 4 4 diyonuzz yeter baaaağğğ ben gidiyorummmm
Bidaha indirimleri haberdar etmeyeceeemmmm
Bekliyorum heyecanla :)】Beklersen 7500 kilo minnak dötlü kızıma olacak mı bakalım 4 haber edecem
Sleepy de 4 numara 7-14 kg diyor da 7.500 ahsen 8 olunca olmaz 14 e kadar nasıl olcak üstünde yazana bakmamak gerek
Kızlar 6 xl kullaniyoruz biz de. Öteki türlü bacak kenarlarıni sıkıyor, iz yapıyor, anca rahat etti çocuğum :)Biz 7 numarayiz teyzesi
Tabi kiz her cesit bulunur prima malum pahali bez onu geceleri veya disardayken, sleepy gunduz kullaniyorum, külot bezi yanlislikla almistim onu arada kullaniyorum kaka yapcagini bildigim zmnlarda, baby turcoyu begenmedim onu da az durcagi zmn takiyom bitsin diyeMaşallah hepsinden var
Tabi kiz her cesit bulunur prima malum pahali bez onu geceleri veya disardayken, sleepy gunduz kullaniyorum, külot bezi yanlislikla almistim onu arada kullaniyorum kaka yapcagini bildigim zmnlarda, baby turcoyu begenmedim onu da az durcagi zmn takiyom bitsin diye
Aa ben çok memnunum baby turcodan. Artık kakaları normal insan kakalarına döndü di mi? Bi sıçınca yığınla ıslak mendil gidiyorTabi kiz her cesit bulunur prima malum pahali bez onu geceleri veya disardayken, sleepy gunduz kullaniyorum, külot bezi yanlislikla almistim onu arada kullaniyorum kaka yapcagini bildigim zmnlarda, baby turcoyu begenmedim onu da az durcagi zmn takiyom bitsin diye
Oy maşallah elleri kolları tombik tombiktir şimdi onun6 ay aşısında tartılmıştık 9 kiloydu kuzum simdi bilmiyorum nekadar olduk bizim doktor aydinda bu ay gidicez anca
Miktar olarak cok fazla yapmiyo da cok kotu kokuyöö fena her sekilde de yiginla mendil gidiyo, sil sil sil sil anca temizlendigine ikna oluyorumAa ben çok memnunum baby turcodan. Artık kakaları normal insan kakalarına döndü di mi? Bi sıçınca yığınla ıslak mendil gidiyor
Eh cokta degil boyumuzda uzun biraz teyzesiOy maşallah elleri kolları tombik tombiktir şimdi onun
2 gün gecikti kahverengi lekelenme oluyor başka gelen giden yokNolduki sendedemi var bişiler