- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.788
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.241
Kizzz 4 cok büyük daha neee 10 kiloya kadar 3numara3 numara mı kullanıyorsun kız sen ben 4 ve 5 verdim ahsene büyük olur o zaman
Kizzz 4 cok büyük daha neee 10 kiloya kadar 3numara
Ulan o gün sordum burdan niye cevap vermediiiiinKizzz 4 cok büyük daha neee 10 kiloya kadar 3numara
Üstünde yazıyoo amaaUlan o gün sordum burdan niye cevap vermediiiiine kızlar dediiiiii
Sleepy de 4 numara 7-14 kg diyor da 7.500 ahsen 8 olunca olmaz 14 e kadar nasıl olcakKizzz 4 cok büyük daha neee 10 kiloya kadar 3numara
Vallaha benimkine büyük gelirr bu tam oluyo10 kilo değil ama ben 4 no kullanıyorum
Benimkine uyuyo askoo sinirlendirmeyin beniiiSleepy de 4 numara 7-14 kg diyor da 7.500 ahsen 8 olunca olmaz 14 e kadar nasıl olcaküstünde yazana bakmamak gerek
Ulan o gün sordum burdan niye cevap vermediiiiine kızlar dediiiiii
Dur ulen gelince bakacam 4 nolacak ahseneBenimkine uyuyo askoo sinirlendirmeyin beniii
Benimkine uyuyo askoo sinirlendirmeyin beniii
Valla yukarda yazdım 4 numara sleepy de 7-14 diyor. En fazla 8 e kadar olur 14 kg da nasıl olacakKız yazıyorda ne oluyor 3 numara küçük totosuna olmuyor neye göre 10 kilo diyor bunlar anlamadım bol bol giysin işte çocuk
Valla yukarda yazdım 4 numara sleepy de 7-14 diyor. En fazla 8 e kadar olur 14 kg da nasıl olacak
Molfix mesela 4 numaraa olmustu cunku kilosu yazıyodu öyle almıştım uyduama prima 6 kil9dan 10kilo ya kadar diyo 3 numara aldim öyle uyuyoDur ulen gelince bakacam 4 nolacak ahsene
Dur ulen gelince bakacam 4 nolacak ahsene
Hmm anladım cano bakalım gelince yazarımMolfix mesela 4 numaraa olmustu cunku kilosu yazıyodu öyle almıştım uyduama prima 6 kil9dan 10kilo ya kadar diyo 3 numara aldim öyle uyuyo
Kargoda yarın ya da ertesi gün gelir heraldeNe zaman geliyoo merak ettim :)
Amaaannn uymasınnnn peeehhhhhh nese bu bitsin bende 4 e geçerim artıkBizimkine uymuyo işte uymuyoo