- 13 Kasım 2020
- 1.226
- 2.196
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.101
Ben de bu sabah patatesli ve kaşarlı omlet yaptım verdim güzel de oldu ama haşlanmış yumurtayı daha iştahlı yiyor daha uğraşmayacağım omlet falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de 6 gün varmış ya daha sanmıyorum ki çıksın testte5 dak içinde bişey çıkmadı bıraktım testi mama yaptım vs derken bi baktım böyle. bende öyle olmasını umuyorum ne maddi ne manevi hiç hazır deilim böyle bişeye, Allahım olmayana nasip etsin ben hiç düşünmüyorum artık
Aaa şeftali suyunu nasıl yaptın tarif ver kııızSabah kahvaltımızzzzzzzzzzz
Seftali suyu
Pekmez
Peynir
Az tereyağında patates mücver
Eki Görüntüle 3200546
@lyss M -Murphy etiketle dediydinizzz kaçurmayınn
Benimki de yese keşke bi ekmeği götürüyor ağzına başka hiçbir şeyi götürmüyor mıncıklıyorBu bebe de rahatim veriyorum eline yesin tabi civik şeyler olmaz:)),yemek yedirmekle ugraşacak takatim kalmamiş sanirim
Kuru kuru ne anlıyorsa şurda ne güzel omlet varmış benim bile ağzım sulandıBen de bu sabah patatesli ve kaşarlı omlet yaptım verdim güzel de oldu ama haşlanmış yumurtayı daha iştahlı yiyor daha uğraşmayacağım omlet falan
İyi kuzum süper o zaman. Evet evet öyle yaptık ben evde olmuyorum hiç ablayla oğlum birlikte oluyor. Zaten komşum olduğundan normalde birlikte gitmişliğimiz var o yüzden bakım işi olunca yanlarında olmuyorumKonuştuk kuzum şubat ayı boyunca benim evde olduğum günlerde vakit geçirecekler
Son hafta her gün gelecek
Vakit geçirirken sen ortadan kayboldunmu onuda dene mutlaka denemediysen
Bizimkini de amcanın gelini verdi sağ olsun almadım ben deHadi yaa, bu ablasinindi bu bıdığa kaldı:)
Yaaa benim bi tanıdığım ben hamileyken seftali marmelatı getirmişti herseyi kendi yapıyo tarhana bile salçasız yapıyoAaa şeftali suyunu nasıl yaptın tarif ver kııız
Bu ara hepsi oyle sanirimYok malesef tek başıma uğraşıyorum. benim kız zaten inanılmaz yaramaz huysuz bişey enerjim felan kalmadı
Benim buzlukta pürem var olur mu ki onla daYaaa benim bi tanıdığım ben hamileyken seftali marmelatı getirmişti herseyi kendi yapıyo tarhana bile salçasız yapıyo
seftaliyi almiraya saklamıştımsıcak suylan ediyorum veriyorum
Ben de şimdi aynı şeyleri kafamdan geçiriyorum buzlukta benm de var bızt bızt edip azıcık sıcak suyla karıştırıp verebiliriz sanki sankiBenim buzlukta pürem var olur mu ki onla da
Kizzz olurr olmazmı koy sicak suya karistirr verrBenim buzlukta pürem var olur mu ki onla da
Ya bende öyle duşünmek istiyorum ama kızımda 5 gün kala ögrendim aynı bu şekildeydi çok karışığım suan buyük kızım uyansında eczaneye yollucamBir de 6 gün varmış ya daha sanmıyorum ki çıksın testte
Etrafımdaki 10 bebekten 8i böyle ya yada benim fazla hareketli yapım var bana çekmiste olabilir hoş şuan salsalar 3 gün yerimden kalkmam o kıvama getirdi bu bebe beniBu ara hepsi oyle sanirim
İyi kuzum süper o zaman. Evet evet öyle yaptık ben evde olmuyorum hiç ablayla oğlum birlikte oluyor. Zaten komşum olduğundan normalde birlikte gitmişliğimiz var o yüzden bakım işi olunca yanlarında olmuyorum
minciklaya minciklaya alişacaklar, 9 aydan sonra daha netleşir yemeleri:)Benimki de yese keşke bi ekmeği götürüyor ağzına başka hiçbir şeyi götürmüyor mıncıklıyor
Cok guzel kullanişli bi mama sandalyesi ben cok memnunumBizimkini de amcanın gelini verdi sağ olsun almadım ben de
Aynen hakkimizdan geliyorlar hepsi oyle kuzu yaEtrafımdaki 10 bebekten 8i böyle ya yada benim fazla hareketli yapım var bana çekmiste olabilir hoş şuan salsalar 3 gün yerimden kalkmam o kıvama getirdi bu bebe beni