- 25 Ağustos 2019
- 60.457
- 110.743
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.081
Fena buuu aboovvvvBakmaz mı ne diyon sen ağzını ayırıyor açık görünce hiç açmıyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fena buuu aboovvvvBakmaz mı ne diyon sen ağzını ayırıyor açık görünce hiç açmıyorum bende
Dene bakalım kuzummSabah bezini deişirken karında hafif gormustum bez tahriş etti heralde die düşündum bu akşam komple ustunü deişirken farkettim kollarında birazda kalça kısmında olmuş kızarıklık karnındada var bugün oldu çünkü dün akşam banyo yaptirdık hiçbişe yoktu. Bugün her zaman yedirdiģim şeylerden yedirdim farklı olarak sabah yumurta. Vermiyim bakalım bi deniyim
5 dak içinde bişey çıkmadı bıraktım testi mama yaptım vs derken bi baktım böyle. bende öyle olmasını umuyorum ne maddi ne manevi hiç hazır deilim böyle bişeye, Allahım olmayana nasip etsin ben hiç düşünmüyorum artık5 dk sonra içinde olduysa pozitiftir de yarım saatte kuruma çizgisidir diye düşündüm
Biterim ben direkt bakırköyamannn pozitif sanki
Kıyamam ya zor vallahi hele yardim edenin yoksa cok iyi anliyorum seniBiterim ben direkt bakırköy
Sabah kahvaltımızzzzzzzzzzz
Seftali suyu
Pekmez
Peynir
Az tereyağında patates mücver
Eki Görüntüle 3200546
L lyss M -Murphy etiketle dediydinizzz kaçurmayınn
Ohhh mis mis afiyetler olunSabah kahvaltımızzzzzzzzzzz
Seftali suyu
Pekmez
Peynir
Az tereyağında patates mücver
Eki Görüntüle 3200546
L lyss M -Murphy etiketle dediydinizzz kaçurmayınn
Ozaman kuruma cizgisi bu canm5 dak içinde bişey çıkmadı bıraktım testi mama yaptım vs derken bi baktım böyle. bende öyle olmasını umuyorum ne maddi ne manevi hiç hazır deilim böyle bişeye, Allahım olmayana nasip etsin ben hiç düşünmüyorum artık
Günaydın kızlar, sabahki menümüz muzlu pankek, ceviz pekmez, yumurta labne :)
Eki Görüntüle 3200528
Supersinnn labneyi kendinmi ediyorsun canooGünaydın kızlar, sabahki menümüz muzlu pankek, ceviz pekmez, yumurta labne :)
Eki Görüntüle 3200528
Teşekkürler teyzoşiiiOhhh mis mis afiyetler olun
Yok malesef tek başıma uğraşıyorum. benim kız zaten inanılmaz yaramaz huysuz bişey enerjim felan kalmadıKıyamam ya zor vallahi hele yardim edenin yoksa cok iyi anliyorum seni
Bu bebe de rahatim veriyorum eline yesin tabi civik şeyler olmaz:)),yemek yedirmekle ugraşacak takatim kalmamiş sanirimYerim o poğaça yanakları yaa
İnşallah öyledirOzaman kuruma cizgisi bu canm
Supersinnn labneyi kendinmi ediyorsun canoo
CEvizi ben az yogurtla deneyecemm alerjen yapiyomu verecemm sabahları sonra
Hadi yaa, bu ablasinindi bu bıdığa kaldı:)Mama sandalyemiz kılıfı dahil birebir aynı maşallah minnoşa
Hangisinden alıyorsun aşkomBen yapmadım hazır
İçimin almış eşimHangisinden alıyorsun aşkom
Hee anladım kuzuşİçimin almış eşim