2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aslında 3 yada 4 aylıkken sırt kısmında bizim yine benzer şekilde olmuştu sadece sırtta vardı götürdük deterjandan felan olabilir demisti ama kızın deterjanı ayrı alıyorum ayrı yıkıyorum bide o dönem zaten sırf mama iciyodu ne olduğunu anlayamadan geçti 2 günde,ya yediklerinden şuan yada mevsimsel bi alerjilerimi var acaba her zaman olmuyo çünkü en güzel test sanırım acabalarla zorlancaz sanırım
O zamanda olduysa sizinde öyledir atopik dermatit. Nemlendirmek gerek sürekli vücudu. Cildiyeci bize bu aylarda normal demişti. Ama bizim işte nokta noktalarda olunca ben acaba alerji mi diye düşünüyorum

GÜnaydın kızlar stresten uyuyamadım biraz şüphem var die gece test yaptım yarım saat sonra bu görüntuyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilirmi after 10 testin adı kafayı yiycem umarım yanlıştır
5 dk sonra içinde olduysa pozitiftir de yarım saatte kuruma çizgisidir diye düşündüm

Aynen ya olsa o zaman olurdu. Kollar gerçekten de vücudu hassas olduğu için bence. Verdiği krem işe yaradı azaldı baya kolları. Geçen ki karnındaki isilik gibi noktalar da bence kekikten oldu 🙊😂
KEkik imagir bi baharat canim bencde ondan olmustur beyaz tenliler boyle oluyor ya bnm oglnda hemen kizariyor

gunaydiin. dunden kalan tatli patatesten omlet yaptik biz de :) ben yumurta beyazini da tattiriyodum bi kac haftadir, karisik yaptim omleti sari beyaz.
50B08C8F-9039-46A8-9359-FA8B05BB7A59.jpeg

ay bi de ilk disimiz geliyooo 🤗
F63C5B0F-A7B3-46EF-AD10-78E417144BA1.jpeg

kız üzülüyorum bazen ona veremiyeceģim şeylerede ağzını açıyo vicdan yapıyorum bu seferde, tesekkur ederim bu arada ilgin için bepanthol var elimizde ondan surerim artık
Nedemk canim benim 🩷 valla hepimiz uzuluyoruz ama saglikli beslenmeleri lazim arada baharatsiz yemeklerinden bir iki kucuk parca banip ver ben veriyordum gözü kalmasin diye ama simdi hic istahi yok yemiyor bende zorlamiyorum

GÜnaydın kızlar stresten uyuyamadım biraz şüphem var die gece test yaptım yarım saat sonra bu görüntuyle karşılaştım kuruma çizgisi olabilirmi after 10 testin adı kafayı yiycem umarım yanlıştır
🫣 amannn pozitif sanki 😍

X