- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Kızlar minikomla ben geldik sağlıklı ilerlerse Haziran annesiyim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinizKızlar minikomla ben geldik sağlıklı ilerlerse Haziran annesiyim inşallah
boluda hangi dr. gidiyorsun canımDoğum dahil derken kontroller tahliller içinde mi canım. Bizim Boluda 2 özel var hiç beğenmiyorum 1 kadın doğum hastanesi var özel gibi kızımı orada sezeryan ile dünyaya getirdim 6 yıl geçti ama sezeryan olur bu minnosta sanırım
HoşgeldinizzKızlar minikomla ben geldik sağlıklı ilerlerse Haziran annesiyim inşallah
Yok enfeksiyon için kullandığım fitil farklı, yani mantık olarak hepsi fitil ya ondan dedimEnfeksiyonada mı iyi geliyor canım fitil olarak mı kullandın hap olarak mı
Kaç gün arayla verdinKızlar 500 olan değerim 1178 çıkmış endişeliydim az artmış diye ama içim rahatladı biraz daha Ctesi doktordan randevu aldım umarım keseyi de görürüz
Kızz Allah emi bende onada mı iyi geliyormuş diye sevinecektimYok enfeksiyon için kullandığım fitil farklı, yani mantık olarak hepsi fitil ya ondan dedim
2 gün ara ile verdim tamKaç gün arayla verdin
Bekir beye gidiyorum canım onunla kızımı doğurmuştum boludamisin sendeeeboluda hangi dr. gidiyorsun canım
Her derde deva, ölümden başka her şeye çareKızz Allah emi bende onada mı iyi geliyormuş diye sevinecektim
Yaa ben sana dedimm korkma hadi sağlıkla inşaallah kuzumKızlar 500 olan değerim 1178 çıkmış endişeliydim az artmış diye ama içim rahatladı biraz daha Ctesi doktordan randevu aldım umarım keseyi de görürüz
E neresi az %100 den fazla artmış işte gözün doysun2 gün ara ile verdim tam
Bulantilar basliyor gibi ara ara gelip gidio benim. Tiksinme ve koku hassasiyeti basladi cnku. Yemek yedikten snra ozellikle midem cok kotu oluyor.Bu arada bulantı yaşayan var mı?
Ne zaman başlıyor acaba
Bebisiniz hayirli olsun canim cok sevindim. İnsallah Allahim guzel ve saglikli bir kiz bebis nasip eder. Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin canimHerkese selam kızlar
Bende 5 haziran annesi olacağım inşallah
Cuma gecesi keseyi gördük. Şimdi kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum..
2 oğlum var 3. Hayırlısıyla kız olur inşallah 4
Hoşgeldiniz
Hoşbuldum hepimize hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHoşgeldinizz
İnşallah canım inşallahHoşbuldum hepimize hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Farketmiyor paketin içinde hangisi olursaİyi bence canım normal doğummu olacak sezeryan mı
Tahliller kontrollerde dahil. Hatta 6 binin içinde oda süslemesi ve foto çekimi de varmış ama ben onları çıkarttırmak istiyorum. Bizim burda da 1 tane özel var maalesef. Benimde özel istememin sebebi daha iyi davranmaları benim damarım falan bulunmuyor ya nazik davranıyorlar sezeryan olur muhtemelen sizin de ssvd yi çoğu doktor desteklemiyorDoğum dahil derken kontroller tahliller içinde mi canım. Bizim Boluda 2 özel var hiç beğenmiyorum 1 kadın doğum hastanesi var özel gibi kızımı orada sezeryan ile dünyaya getirdim 6 yıl geçti ama sezeryan olur bu minnosta sanırım
Hoş geldin gözünüz aydınKızlar minikomla ben geldik sağlıklı ilerlerse Haziran annesiyim inşallah