2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
KIzlar ya ben bugun ne yapayim bana fikir verin hadi benim oglan benim mamalari sevmio belki sizden tüyo alirsam yer sanirim ben güzel yapamiyorum 🫣

Kara kara dusunuyorum 😂

Eklentiler

• 20230131_174945.jpg
    20230131_174945.jpg
    161,8 KB · Görüntüleme: 30
Bizimkide öyle alt komşum öyle uzaktan bakıp gülüp durma diyor
Yapışıyoruz birbirimize tüm gün:)
😂🙈 kız bu ara afedersin ama götü yere değdi mi başlıyı ağlamaya 😂🤣🙈 gezecek hanfendi hep.
Ya bi de anneme gittik orda altına yapamadı hiç büyüğünü geldik tekrar bi hava değişimi derken yine yspamiyo ya. Bugün zorlanarak minicik yaptı ama onun da sıkıntısı var galiba

Valla kuzu en iyisi oldu daha baslamadan kriz başladi yok git gel yapamam yok gidip gelmem lazım beynim yoruldu
Heh iste rızayla yapılan iş oldu mu illa çıkıyo o sorunlar kuzum.
Şimdi verirsin paranı bakarsın işine napalim çalışan anne olmak böyle kuzum onlar icin çalışıyoruz ins içinize sinsin bebis alışsın.
Dediğim gibi bn de istiom ama bakıcı dedim mi eşim hemen başlıyo annem var burda o buradayken ne bakıcısı diye de . Sorun iste benim babaanneye olan güvensizliğim ya . Bakalım seneye annem gelir belki en azından 1yil idare etsek sonra da kreşe vereyim diom canım ya napim

kiz ne cok yazmissiniz okumaya yetisemiyorum okuyamayinca da yazamiyorum 😂😂

bugunku menumuzu acikliyorum,
Kahvalti : yulafli irmikli avokado muz yumurtasarisi karisimi
Öglen : enginarli bezelye püresi vermeyi dusunuyorum ama enginar veriliyomu bilmiyorum
Akşam : kuzu etli sebze corbasi yerse

Nasil güzel mi?
Vooov zengin menü :kk77:

Yaaaaaa krizee giirddiiimmmmmmm😁😁😁😁
Pişmeyen 2 tane kaldı onu atayım bari ahahah ne heveslede tabağı hazırladım be peh
IMG_20230131_175902.jpg

Ay boyle menüler gelince yarın ne yapacağıma uyuyo bee 😁😁 iyiki varsınız canlarr😍

Ne yapacaksın yarın:) ben sulu köfte yapacağım
KIzlar ya ben bugun ne yapayim bana fikir verin hadi benim oglan benim mamalari sevmio belki sizden tüyo alirsam yer sanirim ben güzel yapamiyorum 🫣

Evde hangi malzeme var ki yada bir kaç tane aklında var da hangisi olacağına mı karar veremedin,

Kızlar arada şöyle pankek yapıyorum

Muz dolgulu pankek;
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Muz dilimleri
Tüm malzemeleri karıştırıp muzları dilimleyip harca batırıp zeytinyağlı tavada arkalı önlü pişirdim
(Yediriken çatalla ezip yedirdim)

Eklentiler

• 612BDEC7-4A5C-4081-ABF8-BA872EE5FD4F.png
    612BDEC7-4A5C-4081-ABF8-BA872EE5FD4F.png
    661,8 KB · Görüntüleme: 31
Pişmeyen 2 tane kaldı onu atayım bari ahahah ne heveslede tabağı hazırladım be peh
Eki Görüntüle 3200334

Ne yapacaksın yarın:) ben sulu köfte yapacağım

Evde hangi malzeme var ki yada bir kaç tane aklında var da hangisi olacağına mı karar veremedin,
Kuzum cogu sey varda ama iste daha ete gecmedim tavugada sebze veya meyve yapiyorum genelde aklimda hicbirsey yok malesed 😏

Kızlar arada şöyle pankek yapıyorum

Muz dolgulu pankek;
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Muz dilimleri
Tüm malzemeleri karıştırıp muzları dilimleyip harca batırıp zeytinyağlı tavada arkalı önlü pişirdim
(Yediriken çatalla ezip yedirdim)
Waoww muhteşem görünüyor canim elins sağlik

X