- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.727
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.901
Ay boyle menüler gelince yarın ne yapacağıma uyuyo bee iyiki varsınız canlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hm onu dusunemedimHeee bacım baksana bunun ki daha yüksek ondan ötürü 1-2 doz uzun aralıklarla kullanıyor. İçerikte önemli emzirdiğini için
Evet salçam kırık gelmişti canmBacım ya bende almak istiyorum ama şikayet var da bişiler gördüm sana gelen ürünlerde sokıntı oldu mu hiç kırık hariç
Bi arkadaşa şaka amacli degistirmistimSevmedimm yaaaa nerden buldun böyle birşeyiiiii
kız bu ara afedersin ama götü yere değdi mi başlıyı ağlamaya gezecek hanfendi hep.Bizimkide öyle alt komşum öyle uzaktan bakıp gülüp durma diyor
Yapışıyoruz birbirimize tüm gün:)
Heh iste rızayla yapılan iş oldu mu illa çıkıyo o sorunlar kuzum.Valla kuzu en iyisi oldu daha baslamadan kriz başladi yok git gel yapamam yok gidip gelmem lazım beynim yoruldu
Kahvaltıda yumurta sarısı ve peynir yedirdim yani atılacak bişeyim yoktuKahvaltı nerdaaaaağğğ
Ben temmuz annesiyim canim jou ile burda arada konusyoruzAnteplililili çıkaramadim ?
Hahahahah aradan çıkar nolucakBugün olmam lazımdı ama hiç olacak gibi durmuyorum
Deme kız öyle :)
Vooov zengin menükiz ne cok yazmissiniz okumaya yetisemiyorum okuyamayinca da yazamiyorum
bugunku menumuzu acikliyorum,
Kahvalti : yulafli irmikli avokado muz yumurtasarisi karisimi
Öglen : enginarli bezelye püresi vermeyi dusunuyorum ama enginar veriliyomu bilmiyorum
Akşam : kuzu etli sebze corbasi yerse
Nasil güzel mi?
Pişmeyen 2 tane kaldı onu atayım bari ahahah ne heveslede tabağı hazırladım be pehYaaaaaa krizee giirddiiimmmmmmm
Ay boyle menüler gelince yarın ne yapacağıma uyuyo bee iyiki varsınız canlarr
KIzlar ya ben bugun ne yapayim bana fikir verin hadi benim oglan benim mamalari sevmio belki sizden tüyo alirsam yer sanirim ben güzel yapamiyorum
Hahahahah aradan çıkar nolucak
Hahahaha hayırlısı olsun kuzucumAhahaha yok aman çıkmasın aradan tabi olursa başımızın üzerine
Tamam canimBen temmuz annesiyim canim jou ile burda arada konusyoruz
Kuzum cogu sey varda ama iste daha ete gecmedim tavugada sebze veya meyve yapiyorum genelde aklimda hicbirsey yok malesedPişmeyen 2 tane kaldı onu atayım bari ahahah ne heveslede tabağı hazırladım be peh
Eki Görüntüle 3200334
Ne yapacaksın yarın:) ben sulu köfte yapacağım
Evde hangi malzeme var ki yada bir kaç tane aklında var da hangisi olacağına mı karar veremedin,
Waoww muhteşem görünüyor canim elins sağlikKızlar arada şöyle pankek yapıyorum
Muz dolgulu pankek;
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Muz dilimleri
Tüm malzemeleri karıştırıp muzları dilimleyip harca batırıp zeytinyağlı tavada arkalı önlü pişirdim
(Yediriken çatalla ezip yedirdim)