2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Eki Görüntüle 3200171
Evet bu da bizim enginar bezelye püresi, nefret etti cocugum 🤣

Cityfarm almisim ben, guzele benziyo

O gene iyiymis ben direkt blendr yapiyorum

Su yerine ihlamurla fln pisiriyolar yulafi irmigi biseyleri ya da icecek olarak kasik kasik veriyolar iste, doktora sordum vereblrsin dedi bana

Eki Görüntüle 3200171 Ocean 1000lik 3damla kullaniyorum ben
Eheheheh kız görüntüden bende nefret ettim 🤣 benim bebede yulaf unu, irmik ve muz karışımını sevmedi 🙈
Bende ocean kullanıyorum kuzum 1000lik alayım bari..
Ciryfarm hiç duymamışım bakayım bir

canım bence püre pek işlemiyo bebeklere. valla var damak tadları, bizim yemiceğimiz şeyleri onlar da sevmiyo 😬 biraz garanti şeylerden başlasan havuçlu pirinçli kabak gibi. iyice haşlayıp çatalla ezince, soğan sarımsak tuzsuz salça da ekleyince tadı bizim yemekler gibi oluyor.
Lumix Lumix ben bi ara fixlediydim patates, balkabağı ya da yeşil kabak, havuç arada bir içine kıyma haşlayıp bunu çatalla ezip veriyordum yanında yoğurtla ya da karıştırıp 🙈 Geçen extradan çok az soğan ve sarımsak koydum.

Akşam yemeğini çektim sanmıştım 🥺
IMG_20230131_162933.jpg

Kuru köfteyi kızartma usulü yapıyorsun dimi müsait olduğunda tarif alabilir miyim 😁 bana yağ kızartma dedi doktor ama arada kaçamak yapabiliriz heralde

Kızartmadım kuzum, patatesi ve soğanı rendeleyip suyunu sıktım yumurta sarısı ekleyip yoğurdum. Tavaya az bişi su çok çok azda zeytinyağı ekleyip pişirdim hatta suyu çekti biraz ekleyip iyice pişirdim çok lezzetli oldu.
Akşam 8-8,30 felan buluyor bazen 7 de

En azından o saatte yiyip uyuyordur. Bende birde 8de kaşık maması veriyorum öyle uyuyo aç yatmasın diye

Ohhh misss afiyet olsun.. En geç ne zaman akşam yemeği veriyorsun kuzum ben çok gece kalıyorum sanırım ya 😕
canım normalde 7.30 kahvaltı, 12.00 öğlen, 16.30-17.00 gibi de akşam yediriyorum. son öğün çorba ve meyve oluyor. ama yemezse son öğünü, 18.30 gibi bizimle akşam yemeği yerken veriyorum.
ama bugün 1.5 saat kaydı herşey sabah 4.30-6.30 arası uyumayınca 8.30 da uyandık 😂

X