- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.706
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.881
Aaa hangisi acaba bakayımDreamgirls kuzum benim esime doktor bi d vit yazmisti 15 gunde 1 2 doz o hemen toparladi degerini aticam sana birazdan foto bi bak ona istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa hangisi acaba bakayımDreamgirls kuzum benim esime doktor bi d vit yazmisti 15 gunde 1 2 doz o hemen toparladi degerini aticam sana birazdan foto bi bak ona istersen
Heee bacım baksana bunun ki daha yüksek ondan ötürü 1-2 doz uzun aralıklarla kullanıyor. İçerikte önemli emzirdiğini içinDreamgirls ampul şekilinde kuzum bu bence damla yerine bunu kullan sen hemen toparlar
Bacım ya bende almak istiyorum ama şikayet var da bişiler gördüm sana gelen ürünlerde sokıntı oldu mu hiç kırık hariçAldim yine biseyler aşcı anneden insallah makarnayla bulguru sever
Eheheheh kız görüntüden bende nefret ettim benim bebede yulaf unu, irmik ve muz karışımını sevmediEki Görüntüle 3200171
Evet bu da bizim enginar bezelye püresi, nefret etti cocugum
Cityfarm almisim ben, guzele benziyo
O gene iyiymis ben direkt blendr yapiyorum
Su yerine ihlamurla fln pisiriyolar yulafi irmigi biseyleri ya da icecek olarak kasik kasik veriyolar iste, doktora sordum vereblrsin dedi bana
Eki Görüntüle 3200171 Ocean 1000lik 3damla kullaniyorum ben
Lumix ben bi ara fixlediydim patates, balkabağı ya da yeşil kabak, havuç arada bir içine kıyma haşlayıp bunu çatalla ezip veriyordum yanında yoğurtla ya da karıştırıp Geçen extradan çok az soğan ve sarımsak koydum.canım bence püre pek işlemiyo bebeklere. valla var damak tadları, bizim yemiceğimiz şeyleri onlar da sevmiyo biraz garanti şeylerden başlasan havuçlu pirinçli kabak gibi. iyice haşlayıp çatalla ezince, soğan sarımsak tuzsuz salça da ekleyince tadı bizim yemekler gibi oluyor.
Ohhh misss afiyet olsun.. En geç ne zaman akşam yemeği veriyorsun kuzum ben çok gece kalıyorum sanırım yageç oldu ama öğle yemeğimiz kıymalı tatlı patates:) soğan sarımsak ve salçalı.
akşam da dünki brokoli çorbasını verecem, bir de armut
Ahahahh bu ben hep çektiğim resimlerin hazin sonuAkşam yemeğini çektim sanmıştım
Eki Görüntüle 3200297
Ohhh misss afiyet olsun.. En geç ne zaman akşam yemeği veriyorsun kuzum ben çok gece kalıyorum sanırım ya
Ahahahh bu ben hep çektiğim resimlerin hazin sonu
Kuru köfteyi kızartma usulü yapıyorsun dimi müsait olduğunda tarif alabilir miyim bana yağ kızartma dedi doktor ama arada kaçamak yapabiliriz heraldeEvet canım kuru köfte
Akşam 8-8,30 felan buluyor bazen 7 deKaçta veriyorsun ki
Kuru köfteyi kızartma usulü yapıyorsun dimi müsait olduğunda tarif alabilir miyim bana yağ kızartma dedi doktor ama arada kaçamak yapabiliriz heralde
Akşam 8-8,30 felan buluyor bazen 7 de
Sende yersinnEvet canım kuru köfte
canım normalde 7.30 kahvaltı, 12.00 öğlen, 16.30-17.00 gibi de akşam yediriyorum. son öğün çorba ve meyve oluyor. ama yemezse son öğünü, 18.30 gibi bizimle akşam yemeği yerken veriyorum.Ohhh misss afiyet olsun.. En geç ne zaman akşam yemeği veriyorsun kuzum ben çok gece kalıyorum sanırım ya
Sende yersinn
Allahımmm nelerde menüler vaarrgeç oldu ama öğle yemeğimiz kıymalı tatlı patates:) soğan sarımsak ve salçalı.
akşam da dünki brokoli çorbasını verecem, bir de armut
Yaaaaaa krizee giirddiiimmmmmmmAkşam yemeğini çektim sanmıştım
Eki Görüntüle 3200297
Afiyetlerr olssuuunnnnnSalçalı bulgur pilavı ve yayla çorbası