- 2 Ağustos 2013
- 34.130
- 101.549
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.261
Bu arada benim dana mama+ek gıda götüremiyor bir arada 3 gündür falan çok güzel mama içiyordu ek gıdayı yemiyordu doğru düzgün. Dün geceden beri içmiyor mamayı ek gıdayı güzel yiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooyyyyy ahsenime afiyet olsunn yediimiiiiiSabah paket kaşık maması hazırladım suyla 2 tane de bebe bisküvisi attım onu verdim. Yumurta olmayınca bişey bulamıyorum. Zaten yumurtaya da alerjisi yok bence ama bekliyorum doktora gidecene kadar
Sebze Çorbası
Havuç ve kabağı makineye koydum. 1 küp tavuk suyu, 1 küp kapya biber koyup pişirdim. Blenderdan geçirdim. Suyunu döküp çekmediğim için sıvı oldu zeytinyağında yulaf unu kavurup koydum koyulaştı
Eki Görüntüle 3199029
Yedi bacım dün akşam 19.30 dan beri mama içmiyor aç olunca yiyorOooyyyyy ahsenime afiyet olsunn yediimiiiii
Iki bir arada olmuyo demekkii artık çözdün bosver mamayi ek gıda yiyosa mama niye vereysunBu arada benim dana mama+ek gıda götüremiyor bir arada 3 gündür falan çok güzel mama içiyordu ek gıdayı yemiyordu doğru düzgün. Dün geceden beri içmiyor mamayı ek gıdayı güzel yiyor
Yaaaaaa nasıl yiyomus amaaYedi bacım dün akşam 19.30 dan beri mama içmiyor aç olunca yiyor
Mamasızda olmuyor ya daha küçük alabildiği kadar alsın diye uğraşıyorumIki bir arada olmuyo demekkii artık çözdün bosver mamayi ek gıda yiyosa mama niye vereysun
Aynen ay dün falan öyle değildi 2 3 kaşık yiyordu zorla. Şimdi ağzını açıyor anneme diyorum ikisini bir idare edemiyor çocuk birinden birini seçecekYaaaaaa nasıl yiyomus amaa
Sen daha iyi biliyosunn annişMamasızda olmuyor ya daha küçük alabildiği kadar alsın diye uğraşıyorum
YunSev neresunnn
Idare edemiyorummm anneeeeee hahahaahahhaAynen ay dün falan öyle değildi 2 3 kaşık yiyordu zorla. Şimdi ağzını açıyor anneme diyorum ikisini bir idare edemiyor çocuk birinden birini seçecek
Bu arada benim dana mama+ek gıda götüremiyor bir arada 3 gündür falan çok güzel mama içiyordu ek gıdayı yemiyordu doğru düzgün. Dün geceden beri içmiyor mamayı ek gıdayı güzel yiyor
Oooobaya kalabalık ve dolusunAskom
Dun doktora Menenjit için gittik fakat kulakta akıntı ve geniz akıntısı var dedi ates olursa antibiyotik baslatcam dedi
Haftaya geçerse ona göre yapılacak canim sıkıldı ilaç veriyorum iste
Gorumcemler h sonu için geldiler onlarla çoluk çocuk takılıyoruz çok bakamadım tele
Oooobaya kalabalık ve dolusun
Bide güneş geçmiş olsun
Eee ondan iyisimi var simdi kocasinin tarafindan kimse evine gitmiyor kendi anasi 7 24 onda mis gibi hayatGelinde zatenn dünden razıymış oda rahatlamıştırr artıkk ulan kardeşten kıskanilırmı
Azcik daha durim arastirim bakim sonra mayalicm yogurt minnosumaAynen kuzum çok faydali minnak minnak tattır istersen bakalim nolcak evet sen yediginde kakada mukus kan vücutta kizariklik olmuyorsa geçmis olabilir
Ben normal yetiskin hunkar begendisi sandim kiz o yuzden alarma gectimKız yok tabanında yağ ve tam buğday unu kavurdum o var bebek hünkar beğendisi
Bilmiyorum ben gozlemlerime gore tetikledigi i dusunuyorum, doktora gittik o da sordu asilari oldu mu diye olmadi ret verdim ben yaptirmicm dedim, bi tavri degisti varya inanamazsin, artik bana gelmeyin demeye getirdi ciktik gittik biz de, gitmicm bidaha, olur mu boyle sey ya olurum olmam doktor da olsan bnm ustumde baski kuramazsinki, cocukla ilgilenirken ilgilenirken birden gecti yerine oturdu fln ilgisiz ilgisiz cvplar, cok bozuldum9.ay aşısına mesela yumurtayı tam yedirip gelin diyorlar. Ay bizimde mi acaba aşılardan oldu ki. Gerçi neye alerjisi var çözemedim. Her şeyi 3 gün kuralı ile vermiştim çünkü. Bende yaptırmak istemiyorum aşıyı ama sonra da riske atmak da istemiyorum çok araftayım
Doyuyodur fazla geliyodur miktarlari iyi ayarlamak lazim ben de bi turlu ek gida mama ve süt oranini tutturamadmBu arada benim dana mama+ek gıda götüremiyor bir arada 3 gündür falan çok güzel mama içiyordu ek gıdayı yemiyordu doğru düzgün. Dün geceden beri içmiyor mamayı ek gıdayı güzel yiyor
Sen daha iyi biliyosunn anniş
Geçmiş olsun yaaAskom
Dun doktora Menenjit için gittik fakat kulakta akıntı ve geniz akıntısı var dedi ates olursa antibiyotik baslatcam dedi
Haftaya geçerse ona göre yapılacak canim sıkıldı ilaç veriyorum iste
Gorumcemler h sonu için geldiler onlarla çoluk çocuk takılıyoruz çok bakamadım tele
Demek kiIdare edemiyorummm anneeeeee hahahaahahha
Doyuyo demekki mamadan
Ahsende öyle yapıyordu kaç haftadır günde 3 kere falan içiyordu mamayı ek gıda güzeldi 3 gündür falan mamayı her vermemde içti 4 saatte bir ama ek gıda yemedi pek ikisini idare edemiyor demek kiYavrum gorumcemde gündüz kesmişti mamayi yatarken ve gece kalkınca veriyordu
Ahsen hanımda hatun bir karar ver diyordur