2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Erkek evlat isteğim artıyorr sankimmm🙈 benden iyi bi kaynana olurmu yav😀😀
Mikemmelll olur hemde 🤣🤣 senden iyisinimi bulcaklar gız 🤩 bende kiz bebik istiyorum ya her alisveriste aklimi kaybediyorum o konbinleri görünce tokali mokali 🩷🩷

• Muhteşem
Reactions: Jou
Mikemmelll olur hemde 🤣🤣 senden iyisinimi bulcaklar gız 🤩 bende kiz bebik istiyorum ya her alisveriste aklimi kaybediyorum o konbinleri görünce tokali mokali 🩷🩷
Yaaaa çeniiii yerrruummmmmm teşekkür ederimm canım benimm 😍 senden çok minnoş kaynana olur 😘 hee kizz kızdada farklı oğlandada farklı hep

Kizlar selamlar, ek gida tarifleri havalarda ucusuyo butun bebikler basladi yemelere heralde dimi 😍 cok cabuk buyudu bunlar be
Biz de degisik degisik yemeye devam ediyoruz süt alerjisinden yogurt peynir fln veremiyorum, ne zaman acicam bu diyeti ben, var mi sut alerjili bebigi olan basladiniz mi yogrt fln?
Ben de önce pişmiş yoğurt içeren besinlerle başladım yoğurt çorbası, içinde yoğurt olan pankek gibi. Sonra peynir verdim. İlk başlar yanakları kızarıyordu şimdi çok sukur bir sıkıntı olmuyor. Ben de direk yoğurt veremedim henüz bu hafta onu deneyeceğim.

Yaaaa çeniiii yerrruummmmmm teşekkür ederimm canım benimm 😍 senden çok minnoş kaynana olur 😘 hee kizz kızdada farklı oğlandada farklı hep
Vallahi bilemedim ki 🤣🫠 olur ya benden zaten kaynana kelimesi bana soguk geliyor direk ana olurum gelinime 😆😆

• Komik
Reactions: Jou
Ay hadi inşallah yaa. Valla işiniz zor. Bizde de bişeyler dokunuyor sanırım karnında isilik tarzı noktalar oluyor
En son disarda yanlislikla yumurta beyazi vermistin ondan kabarmisti diye hatirliyorum ben teee oralarda kalmisim, sonra devam mi etti? Yiyecek biseye alerji olmayadabilir, belki deterjan ya da bezin geldigi yer falan olabilirmiki?
Kuzum ben bi damla bi damla verdim 6 aylikken istersen 8. Ayı doldurmayi tam bekle sonra o sekilde tattir cok yogun bi reaksiyon olcagini dusunmuyorum mesela bizde yumurta sivilce gibi daginik sekilde sırtta kabarma yapti 2 3 gune gecti bidaha vermedim
Ben ara ara kendim yiyorum biseylerin icinde sut yogurt falan az az, sutten bebege de geciyodur kabarma olmadi, daha kucukken inek suyu proteinli mama cok kabartmisti yanaklarini, öyle cikti ortaya zaten
1 yasa kadar geciyor dedi doktor ilk alerjik denildiginde 1 yas sonrasi tadimlara baslaniyor dedi ama coklu besinde secenek cok az kuzum o yuzden şansimi denedim ben aman sen bekle en iyisi kiz minnaga bisey olursa kendimi paralarim ben burda 😥
Evt genelde 1 yaşa kadar geçiyomus alerjiler, bizim coklu besin degil sadece inek sutu alerjisi var, iyi etmissin tabi insan ne vercegini sasiriyo
Yok kiz sen neden kendini paralican allah korusun cok minnacicik tattiririm zaten denersem, biraz daha arastirim bakim, yogurt cok iyi oluyo hem faydali hem uyku getirir hemde pratik, yaşasın yogurt 😄
Ben de önce pişmiş yoğurt içeren besinlerle başladım yoğurt çorbası, içinde yoğurt olan pankek gibi. Sonra peynir verdim. İlk başlar yanakları kızarıyordu şimdi çok sukur bir sıkıntı olmuyor. Ben de direk yoğurt veremedim henüz bu hafta onu deneyeceğim.
Evt bak bu mantikliymis, ben tarhanayi bile yogurtsuz almistim alerji cikinca, belki o sekilde pismislerden baslarim bende

Benimki tırnak makasindan korkuyordu kuzum cunku bi kac kez dibe girdim hareketli oldugu icin acitti heralde hic kestirmiyordu bu oyuncak gibi geldi sevdi rahat törpuledim biraz buyudugunde kullanirsin kenarlarinin keskinligini aliyor ya iyi oluyor
Aynen ya da yapa yapa alışırım bakalım. Yavrum benim yaa canları acıyor biliyorlar onlarda

En son disarda yanlislikla yumurta beyazi vermistin ondan kabarmisti diye hatirliyorum ben teee oralarda kalmisim, sonra devam mi etti? Yiyecek biseye alerji olmayadabilir, belki deterjan ya da bezin geldigi yer falan olabilirmiki?

Ben ara ara kendim yiyorum biseylerin icinde sut yogurt falan az az, sutten bebege de geciyodur kabarma olmadi, daha kucukken inek suyu proteinli mama cok kabartmisti yanaklarini, öyle cikti ortaya zaten

Evt genelde 1 yaşa kadar geçiyomus alerjiler, bizim coklu besin degil sadece inek sutu alerjisi var, iyi etmissin tabi insan ne vercegini sasiriyo
Yok kiz sen neden kendini paralican allah korusun cok minnacicik tattiririm zaten denersem, biraz daha arastirim bakim, yogurt cok iyi oluyo hem faydali hem uyku getirir hemde pratik, yaşasın yogurt 😄

Evt bak bu mantikliymis, ben tarhanayi bile yogurtsuz almistim alerji cikinca, belki o sekilde pismislerden baslarim bende
Ay iyi aklında kalmış 😂 onda kızarmıştı aynı isilik gibi sonra geçti. Ama o gün banyo yaptırırken kollarında kuruluk ve kızarıklık gördük. Cildiyeciye sorduk atopik dermatit dedi bi nemlendirici verdi geçmezse gelin dedi. Geçmedi gittik egzema değil korkmayın vücudu hassas ondan vs dedi. Sonra deterjan şampuandan olabilir dedi. Bende içeriği temiz kullanıyorum hep dedim. En son da yediği bir şey de yapabilir dedi. Krem vs verdi. O gün yumurtayı kestim ben ondan şüphelendim ama öyle kollarında azalma olmadı. Sonra 2 gün önce hünkar beğendi yaptım akşamına karnında isilik gibi noktalar vardı. Ben hünkar beğendinin tabanındaki tam buğday unundan mı diye düşündüm dedim vermeyim. Ertesi gün kalan kıymayı verdim bi sefer daha çok kızardı noktalar oldu. Sonra aklıma geldi kıymaya kekik attım ilk kez acaba o mu yaptı diye🤦🏼‍♀️ kafam karman çorman oldu çarşambaya randevu aldım doktora bakalım ne diyecek kan testi istycem alerji için ne diyecek. Sadece bu noktalar oluyor karnında kakada falan bi sorun olmuyor

Günaaayyydddıınnn n n n n ♥️
Sabahh kahvaltımızzz ektedirr 🤣
Yumurtasız kahvaltı
Uydurmasyonn😌

2 Bebe biskuvisi
Yarım muz
1 ç.k lor peynir

20230129_094910.jpg

M -Murphy

Kizlar selamlar, ek gida tarifleri havalarda ucusuyo butun bebikler basladi yemelere heralde dimi 😍 cok cabuk buyudu bunlar be
Biz de degisik degisik yemeye devam ediyoruz süt alerjisinden yogurt peynir fln veremiyorum, ne zaman acicam bu diyeti ben, var mi sut alerjili bebigi olan basladiniz mi yogrt fln?
Yoğurt verme varsa yogurtsuz seyler verirsin zaten canımmmmm buarada tarifler ve resim beklerizz 😀

Bende hepinizinkini merak ediyorum 😂😂
Benimkide yapıyo vallahaa şu son zaman sıksık
Pişiyomu ondan açay anlamayrumm daa
Kullanan var da çok pahalı

E bebekte 180e vardı kampanya varmış beybi
Aynen kuzum hazir vermeye gönlüm razi gelmiyor ya vermesekte sanki eksik kaliyor gibi hissediyorum 🤣 herseyi yapmaya calisiyoruzda insallah yer benimki artik cok istahsiz 😔
Aynen benimde razı değilde az zararsız olan şeylerdende sıkıntı olmaz herhalde :)
Ss aldım hemen çok güzel tarifler bence

Yarasın o zaman minnoka
Beeem diyorum büyük rahatlık kız vur kafayı yat üstünü açtı mı derdi yok

Off çok ihtiyacım var öyle üstünü örtmek çok yorucu
Kız bugün akşam ahseni uyuttum babasına bıraktım dışarı çıktım 2 saat oh çok iyi geldi valla😂

Yaaa ne güzel yapmışsın dün bende bıraktım gittim saçımı kısacık kestirdim eheheh
Bu da akşam ki menümüz yoğurt çorbamızdı atmayı unuttum 🤭
Eki Görüntüle 3198830

Oyy ellerine sağlık yarasın ahsene
Kiz acsin kac tog aldin tulumu üsümez korkma .. benimki icinde durmuyor yırtınıyor apartmani yıkıyor resmen 😆

Kız üşümez diye değil eşim gidip kuş tüyü yorgan aldı ona okadar para boşa mı verdim diyor ahaha

Ay iyi aklında kalmış 😂 onda kızarmıştı aynı isilik gibi sonra geçti. Ama o gün banyo yaptırırken kollarında kuruluk ve kızarıklık gördük. Cildiyeciye sorduk atopik dermatit dedi bi nemlendirici verdi geçmezse gelin dedi. Geçmedi gittik egzema değil korkmayın vücudu hassas ondan vs dedi. Sonra deterjan şampuandan olabilir dedi. Bende içeriği temiz kullanıyorum hep dedim. En son da yediği bir şey de yapabilir dedi. Krem vs verdi. O gün yumurtayı kestim ben ondan şüphelendim ama öyle kollarında azalma olmadı. Sonra 2 gün önce hünkar beğendi yaptım akşamına karnında isilik gibi noktalar vardı. Ben hünkar beğendinin tabanındaki tam buğday unundan mı diye düşündüm dedim vermeyim. Ertesi gün kalan kıymayı verdim bi sefer daha çok kızardı noktalar oldu. Sonra aklıma geldi kıymaya kekik attım ilk kez acaba o mu yaptı diye🤦🏼‍♀️ kafam karman çorman oldu çarşambaya randevu aldım doktora bakalım ne diyecek kan testi istycem alerji için ne diyecek. Sadece bu noktalar oluyor karnında kakada falan bi sorun olmuyor
Aa hunkar begendinin begendisinde sut tereyag patlican kaşar fln var hep riskli seyler, tek tek az az verince bsy olmuyodur belki de sut urunleri bombasi olmus o belki bir arada kullanilan sut urunleri agir geliyo olabilirmiki?
Yoğurt verme varsa yogurtsuz seyler verirsin zaten canımmmmm buarada tarifler ve resim beklerizz 😀
Kiz yogurt vermeye calisiyorum, yavas yavas baslayip denemek istiyorum belki bi umit gecmistir alerji diye

EDDC0AEA-2B13-4551-9783-25D1B459B6B5.jpeg
Bu da bizim kahvalti ama resim pek iştah açıcı olmamiş 🤣 tarif veriyorum 1,5 elma rendesi, yarim cennet hurmasi, 1tatli kasigi tepeleme yulaf unu, pisirirken yanmasin diye azcik su ve 1 yumurta sarisi, elmayla yulafi azcik su ekleyip pisirdim, sonra digerlerini ekledim hop blendr yaptm, bunu iki seferlik yedirmek icin fazla yaptim

X