2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ay bende kestim hep gerçi neyden olduğunu bilmiyorum tahmin ediyorum. Kesmesem mi bende sadece kızarıklık kuruluk var
Canm sen bir doktoruna sor yine de. Ben biraz rahat davranmış olabilirim yemek konusunda 😁
Domates salçası koyuyor musun ben yemeklere domates salçası koyduğum için bizim yediklerimizden veremiyorum o kısmı hala beceremedim. Mesele yarın kuru fasulye pilav yapacağım onun da yemesini istiyorum acaba denesem mi diyorum az
Bir haftadır domates salçalı olarak veriyorum. Ondan önce ascianneden aldığım tatlı biber salçasıyla yapıyordum bütün yemeklerimizi. Çok da güzel tadı 😃
Kızlar bişi sorcam siz mesela minnoklara yemeği fazla yapıp hem sabah hem akşam mı yediriyorsunuz. Ben öyle yapıyorum da hata yapıyorum acaba 😳
Ben iki gün veriyorum. Bgn yaptığımı yrn da yiyor bir öğün de.

Uyku tulumu kullanan var mı. 9.30da yatam dedim yatağa yattığımdan beri 2 dk bir üstünü açıyor ağlıcam ya 🥺

Kizlar selamlar, ek gida tarifleri havalarda ucusuyo butun bebikler basladi yemelere heralde dimi 😍 cok cabuk buyudu bunlar be
Biz de degisik degisik yemeye devam ediyoruz süt alerjisinden yogurt peynir fln veremiyorum, ne zaman acicam bu diyeti ben, var mi sut alerjili bebigi olan basladiniz mi yogrt fln?

Yaaa teşekkür ederim kuzum sende öylesin 😍

Üşenmek değilde artık ekmekçi ya bizim kızım ama tatlılar için galiba yine gerekecek

Şimdiden afiyet olsun minnoka ❤️

Basit malzeme de var. Önceden çok yapar kavanoza koyardım. Şimdi çok vermediğimden yapmıyordum. Oyüzden bi üşengeçlik geldi :) ama yarın yaparım bende inş :)
Aynen kuzum hazir vermeye gönlüm razi gelmiyor ya vermesekte sanki eksik kaliyor gibi hissediyorum 🤣 herseyi yapmaya calisiyoruzda insallah yer benimki artik cok istahsiz 😔

Kizlar selamlar, ek gida tarifleri havalarda ucusuyo butun bebikler basladi yemelere heralde dimi 😍 cok cabuk buyudu bunlar be
Biz de degisik degisik yemeye devam ediyoruz süt alerjisinden yogurt peynir fln veremiyorum, ne zaman acicam bu diyeti ben, var mi sut alerjili bebigi olan basladiniz mi yogrt fln?
Bizim alerjimiz vardi ama ben azar azar verdim sonra baktim dokunmuyor arada meyvelerle karisik verdim simdi peynir labne vs tuketiyoruz sukur 1 yasa kadar herhangi bi donemde biter demisti dr oylede oldu istersen 3 gün kuraliyla bi dene kuzum

X