- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.201
Tabiiii komsuummmm bana inanma bensizde kalmaaaa (fala inanma falsızda kalma misali ) uydurdum
Ahahah evet farkettim. Sensiz olmaz jouuu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiiii komsuummmm bana inanma bensizde kalmaaaa (fala inanma falsızda kalma misali ) uydurdum
Adam akıllı işe gidiyor millet sancak karısı ısırdıYok küçük bişi kaldı ama sarımsak yara yaptı çok acıyor kız. Adam öpmüyor kız kaçıyor onada bulaştırırım diye
Sensizde olmaz kuzum sindirelllaaammmmmAhahah evet farkettim. Sensiz olmaz jouuu :)
Adam akıllı işe gidiyor millet sancak karısı ısırdı
Kuzum öyle tabi bende bi cok seyi kafama takmiyorum da uykuda yapinca simdi dedim noluyoNormal canım. Her gün başka birsey keşfediyorlar. Hoşlarına gidiyor öğrendiklerini yapmak. Benim bebiste aynı korkma
Kuzum ya inan benimkide cok sey yapiyor puuuu yapip tukuruyor hatta 10 dk araliksiz baloncuklar cikartiyor isirma konusuna gelince zaten cok canim yaniyor kiz valla disleride varya kopcak saniyorum ama bu arada kendine vurmasi ve uykuda yapmasi beni tedirgin etti ..Vallahaaaa seniii vururuuummmmmmmmm
Nelerle takıyo kafaanaa benimki neler ediyorr ağzun açık kalırr heee
Bende etkinlik vaktim olmuyo oyuncakları var oyun köşesi ettim beraber oturup oynuyoruzz arada
MEmüklerimi cımcıklıyo eziyoo ısırıyoorrr
Mama sandalyeye vuruyo hata hata bakk sinirleniyoyaa elini iyice sıkıyo kendini sıkıyo kıpkırmızı oluyo kulağından ateş fışkıracağına kadar yanii düşün
Yerim ya hepsi çokk fena bunlarınOoo kafama da sürekli vuruyor yeter ki vuracak yer olsun
Oyycanımm yaa bizler de yaşıyoruz aynı vuruyo banada kızıyo tükürüyor yemek yerken yeniyeni şeyler öğreniyor napsın bide herşey stıyo yere ssndalyede otururkenKuzum ya inan benimkide cok sey yapiyor puuuu yapip tukuruyor hatta 10 dk araliksiz baloncuklar cikartiyor isirma konusuna gelince zaten cok canim yaniyor kiz valla disleride varya kopcak saniyorum ama bu arada kendine vurmasi ve uykuda yapmasi beni tedirgin etti ..
Tam sopalığım biliyorum kuzum da iste elimde degil ya hele bide simdi iyice psklojim çökmüş durumda stresten 2 göğsümde çiban icinde kaldi iltihapli bide pskloguma gidicem haftaya randevu alabildim artik destek gormem şart
Ahhhh tam pisliklerrrAnam erkekler de o konuda acımasız cidden :)
Iyi geceler canım beniimmO zaman ben gidiyorum haydi iyi geceler belistoşun teyzoşları
Senidee vurmaya geliyorummKızlar aklıma geldi benim minnok geri geri emekliyo. Arkadaştan yürüteç aldım arada takılır diye ee bu belistoş yürüteçlede geri geri gidiyor
Kiz valla bunlR cok fena her gün ayrı bi huy ediniyolar. Acemilik bende hala var telaş yapiyorum o yuzden tam rahatladim diyorum saliyorum bu sefer dış etkenler ruhumu sıkıyor yine panik oluyorum herseyi kafama taka taka cok yoruldum ya bi uzman tarafindan kesinlikle tedaviye alinmam lazim kendimi sıka sıka kanser olcam yoksa bu yaştaOyycanımm yaa bizler de yaşıyoruz aynı vuruyo banada kızıyo tükürüyor yemek yerken yeniyeni şeyler öğreniyor napsın bide herşey stıyo yere ssndalyede otururken
Kiz benimkide ilk geri geri gitti sonra alisiyor ileri gitmeye .. emekleme konusunu bilmiyorum cunku biz hala emeklemiyoruz done done gidiyoruz istedigimiz yere ama kuzenimin ogluda geri geri emeklemis ilk sonra surunmeye basladi ileriye dogru dedi
Kiz cok tatli buuSenidee vurmaya geliyorumm
Benimkide yaptı bi ara geri vites atıyolar şimdilik
Yollayayım sanaaKiz cok tatli buu
Eevttt çok pinpiriklisin kuzum.ne yaaprsan yap düzelmen bile zorlaşıyor bazen sende haklısın ama bak bizlerde aynı şeyi yaşiyoruzKiz valla bunlR cok fena her gün ayrı bi huy ediniyolar. Acemilik bende hala var telaş yapiyorum o yuzden tam rahatladim diyorum saliyorum bu sefer dış etkenler ruhumu sıkıyor yine panik oluyorum herseyi kafama taka taka cok yoruldum ya bi uzman tarafindan kesinlikle tedaviye alinmam lazim kendimi sıka sıka kanser olcam yoksa bu yaşta
Evet retro metro gerileme neyse valla kudurdular bi anda bebelerValla cidden sinirlerin bozuluyor bir çoğu zaman gülüyorum artık halime :)
Gök olayı nedir retro falan mı kız yine anam neyse artık bir an önce düzelirler inş sweett