- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.631
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.161
Bak atayim sanaa hatta bundan birazdaha uzadı tam gözüküyor gülünceMaşallah minnoka ay çok datlu olmuştur o 2 miinok dişiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak atayim sanaa hatta bundan birazdaha uzadı tam gözüküyor gülünceMaşallah minnoka ay çok datlu olmuştur o 2 miinok dişiyle
Sürekli doğal yoğurt bulunsun evde. Pirinçli güzel bir yoğurt çorbası koyu,haftada 1 balık çorbası sebzeli,Bal kabağı püresi,ara öğün meyve pureleri veya meyvenin direkt kendisi süzgecli meyve aparatıyla eline,ev yapımı bebe bisküvisi ishal olunca,sabah yumurta peynir pekmez vs,kendimize yaptığım çorbalara tuz ve baharat koymadan ayırıyorum az onu içiriyorum. Yumurtasız pankek muzlu eline verince yiyor baya. Öyle çok abartı tariflere gerek yok kuşum takılma o kadar. Kendi yaptıklarını ona göre ayarla yedir. Hem öyle büyüyünce çok seçici de olmuyorlar
Senide yaradan anaya kurban rabbim kolaylık versin sana çok zorluklar yaşıyorsun kuzumOyy içim rahatladı kız sen böyle yazınca. Yazmadıkça sizi yarı yolda koymuş gibi hissediyorum vicdan yapıyorum he
Sizi yaratan anaya kurban
Oyyy maşallah
Bizim kafalar gitmiş bacım,geçmiş olsun sende aynı yazmışsınSenide yaradan anaya kurban rabbim kolaylık versin sana çok zorluklar yaşıyorsun kuzum
Vallahii benim ki zaten fırlama ana kucağıBizim kafalar gitmiş bacım,geçmiş olsun sende aynı yazmışsın
Ooo bir gurme yetişiyor deseneBen bizdede öyle illa değişik tarifler bulacağım hergün değişik yemekler yapacağım uğraşındayım maalesef. Pankeki çok seviyor sık sık yapıyorum minnokadiğer o dediklerini yapıyorum hep
Ben ne zorluklar çektimm amaaaa bak bakk bide ne taktiği öğrendii ben dudağımı büzüyorumm ona bian da pat diye dudişimi öptüOouuyyy maşallah minnoka ya kız iyi çekebilmişsin ha ben ağzını açınca öyle dilini çıkarıyor asla bakamıyorum ahahah
Darusu başunaaaaOyyy maşallah
Kizz bacağıma sarılıyoo ayy ne değişik duygular bunlarr yaa oyuncak falan vermek aklıma gelmedii ama sanırım uykusuz zamanda denk getiriyorum ondan dır sonra pat diye gidiyo uykuyaİyi ki iyi kii varlar minnoklarr ay jou artık yüzünü bana dönüyor sarılıyor öyle uyuyo sonra yatağına koyuyorum yoksa uyumuyor ay öyle uyanana kadar yanında yatasım geliyor oyy acaba oyuncak falan versen oynatsan yine mi yapıyor peki
Çoğu zaten artık uğramıyor. Belirli kişiler kaldı ne güzeldi önceden. Vaay anasını ben yazmışım gönderdim sanıyorum bu jou bana neden cevap yazmıyor diyorum :))
Benim koca yanakta ağzını açar yanağımı salyalarını akıta akıta öper elleriyle tutarak ☺Ben ne zorluklar çektimm amaaaa bak bakk bide ne taktiği öğrendii ben dudağımı büzüyorumm ona bian da pat diye dudişimi öptü
AYy evettt öylede ediyoo ben heryerine öpüyorumm onun bide bana bi sarılışı varr ömre bedell dünyam benim oluyoBenim koca yanakta ağzını açar yanağımı salyalarını akıta akıta öper elleriyle tutarak ☺
Boğa burcu ya içinde var zaten gurmelik onu ortaya çıkaralım eheheOoo bir gurme yetişiyor desene
Bak yaa öpmeyi de öğrenmiş bıdık :))Ben ne zorluklar çektimm amaaaa bak bakk bide ne taktiği öğrendii ben dudağımı büzüyorumm ona bian da pat diye dudişimi öptü
Kizz bacağıma sarılıyoo ayy ne değişik duygular bunlarr yaa oyuncak falan vermek aklıma gelmedii ama sanırım uykusuz zamanda denk getiriyorum ondan dır sonra pat diye gidiyo uykuya
AYy evettt öylede ediyoo ben heryerine öpüyorumm onun bide bana bi sarılışı varr ömre bedell dünyam benim oluyo
FenaaaaaBoğa burcu ya içinde var zaten gurmelik onu ortaya çıkaralım ehehe
Bak yaa öpmeyi de öğrenmiş bıdık :))
Evett yaaa miss gibi uyuyoAma öyle de çok güzel uyuyor kız:)
Ooooo uçuk geçmedimi halaa kociş nededi ucuklaa bisey dedimi öpte ona geçsinnYa ben kaç gündür öpemiyorum öyle özledim ki öpmeyi uçuk hala geçmedi