- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.631
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.181
Ben hala bakmadım ona ne buyük ayıppOna bakıyorum arada onun gibi başka güzel kitap bulamadım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala bakmadım ona ne buyük ayıppOna bakıyorum arada onun gibi başka güzel kitap bulamadım ama
Ooo bende boğa burcuyum gerçekten kaliteli güzel yemek önemli bizim içinBoğa burcu ya içinde var zaten gurmelik onu ortaya çıkaralım ehehe
Bak yaa öpmeyi de öğrenmiş bıdık :))
Ama öyle de çok güzel uyuyor kız:)
Ya ben kaç gündür öpemiyorum öyle özledim ki öpmeyi uçuk hala geçmedi
Fenaaaaa
Evett yaaa miss gibi uyuyo
Ooooo uçuk geçmedimi halaa kociş nededi ucuklaa bisey dedimi öpte ona geçsinn
Aboovvvvvv birşey sürüyolardı sarmısskta sürüyolardı denedinmi birşeyler sürdünmüBaya mesafeliyiz canım ahahah çok kötü oldu be
Ooo bende boğa burcuyum gerçekten kaliteli güzel yemek önemli bizim için
Şiiişştttt niye beni ortaya atıyorsun pis kadınnsweetgirlcandy sen okadar uğraş bak jou hiç bakmamış peeh:)
Normal canım. Her gün başka birsey keşfediyorlar. Hoşlarına gidiyor öğrendiklerini yapmak. Benim bebiste aynı korkmaKizlar ya benim oğlan elini surekli vurur pozisyonda hareker ettiriyor yerde oynarken yere vuruyor oyuncaklarina vuruyor bazen oyuncaklarini alip kut küt yere vuruyor emerken memeye vuruyor arada kendi kafasina vuruyor mama sandalyesinde oyle hep vurma pozisyonu azöncede uyuttum tam yanindan kalkarken kolunu yine vurur gibi 3 4 kez salladi sizin bebiklerde yapiyormu boyle ? Acikcasi bu durum beni biraz korkutmaya başladi gün icinde hep kitaplara bakiyoruz birlikte oyuncaklariyla oynuyoruz 15 dk yürüteçe biniyor ben temizlik yaparken hangi odaya gitsem yanimda yemek yaparken yanimda ama etkinlik yapmaya vaktim kalmiyor yetemiyormuyum acaba hareketleri neden bu sekilde oldu kendimi kotu hissetmeye başladim
Aboovvvvvv birşey sürüyolardı sarmısskta sürüyolardı denedinmi birşeyler sürdünmü
Hemde nasıl bir de fazla alınganımHadi ya rahatınada düşkün müsün:) çok merak ediyorum etrafımda da hiç boğa burcu yok yaw
Şiiişştttt niye beni ortaya atıyorsun pis kadınn
Hemde nasıl bir de fazla alınganım
Vallahaaaa seniii vururuuummmmmmmmmKizlar ya benim oğlan elini surekli vurur pozisyonda hareker ettiriyor yerde oynarken yere vuruyor oyuncaklarina vuruyor bazen oyuncaklarini alip kut küt yere vuruyor emerken memeye vuruyor arada kendi kafasina vuruyor mama sandalyesinde oyle hep vurma pozisyonu azöncede uyuttum tam yanindan kalkarken kolunu yine vurur gibi 3 4 kez salladi sizin bebiklerde yapiyormu boyle ? Acikcasi bu durum beni biraz korkutmaya başladi gün icinde hep kitaplara bakiyoruz birlikte oyuncaklariyla oynuyoruz 15 dk yürüteçe biniyor ben temizlik yaparken hangi odaya gitsem yanimda yemek yaparken yanimda ama etkinlik yapmaya vaktim kalmiyor yetemiyormuyum acaba hareketleri neden bu sekilde oldu kendimi kotu hissetmeye başladim
Kizlar ya benim oğlan elini surekli vurur pozisyonda hareker ettiriyor yerde oynarken yere vuruyor oyuncaklarina vuruyor bazen oyuncaklarini alip kut küt yere vuruyor emerken memeye vuruyor arada kendi kafasina vuruyor mama sandalyesinde oyle hep vurma pozisyonu azöncede uyuttum tam yanindan kalkarken kolunu yine vurur gibi 3 4 kez salladi sizin bebiklerde yapiyormu boyle ? Acikcasi bu durum beni biraz korkutmaya başladi gün icinde hep kitaplara bakiyoruz birlikte oyuncaklariyla oynuyoruz 15 dk yürüteçe biniyor ben temizlik yaparken hangi odaya gitsem yanimda yemek yaparken yanimda ama etkinlik yapmaya vaktim kalmiyor yetemiyormuyum acaba hareketleri neden bu sekilde oldu kendimi kotu hissetmeye başladim
Vayyy beee sana dahada güvenmemmBiliyorsun ortalığı karıştırmayı severim ehehehe
Vayyy beee sana dahada güvenmemm
Geçtimi biraz daha dahadamı çıktı kocanı op geçsin onaNeler sürmedim ki kantaron sarımsak silverdin vazelin vb şeyler :) sürmeyeydim daha çabuk geçerdi sanki
Tabiiii komsuummmm bana inanma bensizde kalmaaaa (fala inanma falsızda kalma misali ) uydurdumİşte bu olmadı ozaman ben kimle uğraşacağım
Geçtimi biraz daha dahadamı çıktı kocanı op geçsin ona