- 5 Mart 2021
- 5.812
- 8.705
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.021
Armut tan sonra kıymaya geçtik meyveye ara verdik bugün elmaya geçtik sonrası yumurta sarısı verebilirim dimi ya da meyve mi versem 1 kere dahaNe zaman geçtin bacım kıymaya maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Armut tan sonra kıymaya geçtik meyveye ara verdik bugün elmaya geçtik sonrası yumurta sarısı verebilirim dimi ya da meyve mi versem 1 kere dahaNe zaman geçtin bacım kıymaya maşallah
Kiyma koymadım kuzum daha kıymaya başlamadım yaa var ama bütün var biraz kızıma ayırmayı unuttum önceden öylede kaldı ama edecemKıyma var mı kuzum içinde yeşil kabakla yaptığının.. Ben kıymayı yeni denedim 3 gün.. bugün elmaya geçtim. Tabi öğün eklemem gerekiyor denediklerim daha artmadı..
Ver yumurta sarısını ya kahvaltıda seçenek oluyor çünkü. Ben de meyvenin arasına sıkıştırmıştım yumurtayıArmut tan sonra kıymaya geçtik meyveye ara verdik bugün elmaya geçtik sonrası yumurta sarısı verebilirim dimi ya da meyve mi versem 1 kere daha
Doktora götürdüm. Noroloji de profesor bir hoca inceledi. Cocuk neredeyse yürüyecek sen donmeye kafayi takmışsın dedi. Su an destekli oturuyor desteksiz cok az oturuyor. Ayağa kaldırıp bir yere tutundurunxa kisa bir sure ayakta tutunarak durabiliyor. Ama donmuyor. Ne saga ne sola donuyor. Sinirlerimi bozuyor bu durum benim.nörolojik gelişim aşamalarindan dönmek en önemlilerinden değil diye biliyorum.önemli olan bu dönemde ayağa kaldirdiğinda basabilmesi ve 8 ay sonuna kadar desteksiz oturabilmesi.şuan destekli oturabiliyodur heralde?
Ne kadar süt bırakıyorsun kuzum benim çok çıkmıyor bıraktığımı içiyor. Geçenlerde 30 cc ve 45 cc gibi bir şey bıraktım 2 ayrı kaşık biberonda. İçmemiş mesela annemde ek gıda vermiş. Ama öncesinde mi sonrasında mı sütü verdi onu bilmiyorum. Uzun süre dışarıda değildim birde..
Elini falan tutunca da sinirleniyo bide, anam ne sinirli bunlar ya ek gidada da yapicak tarif bulamiyorum, yogurt kullanamiyorm ya ne versem cocuga elma armut ayva dön dolas ayni şeyO kadar çok kase devirdikki anlatamam Batan üstlerden hiç bahsetmiyorum elleriyle insanın etini sıkıştırıyor saç çekmeler vs bizde de durumlar aynı
Ay 1 ile yorulur muhtemelen canoKuzucum her gün yaklaşık 400 civarı sagiyorum üç sefer fln sagiyorum
Yaklaşık 200 250 içiyor biberon ağzı 1 numara ondan mimdiye düşündüm
Meme ucu aldım 3 numara onda nasıl içecek bilmiyorum
Ahahhaha benimki de aynı elini kolunu tutmayacan elimdeki tele uzanıyor bazen kolumu cimcikleyerek bi çekiyor cadıElini falan tutunca da sinirleniyo bide, anam ne sinirli bunlar ya ek gidada da yapicak tarif bulamiyorum, yogurt kullanamiyorm ya ne versem cocuga elma armut ayva dön dolas ayni şey
Ya emerken bi yandan kolumu tirmikliyo bi eli hart hart vahşi anacim bunlarAhahhaha benimki de aynı elini kolunu tutmayacan elimdeki tele uzanıyor bazen kolumu cimcikleyerek bi çekiyor cadı
Ah ah valla yaYa emerken bi yandan kolumu tirmikliyo bi eli hart hart vahşi anacim bunlar
Ay 1 ile yorulur muhtemelen cano
Güzel güzel içer inşallahDimi.kuzuu oy yavrum a kiyamam
İnşallah dönemseldür kuzum ya. Babası gibi seçici olmasın daOluyor ya dönem dönem ben buna inandım artık kasmıyorum yemediğinde
Benimkine versem atarr aşşağalara ağzuna getirmezzGunlerdir gelemedim gormeyeli haziran bebeleri delirmis herkeste bi sac yolmalar bi kudurmalar bi tepinmeler baslamis, benimki de öyle , noluyo bu bebelere be ikizler burcu diye mi boyle kuduruk oldu bunlar, yemek verirken kasiga bi vuruyo heryer mama, tirmik tirmik heryer tirnak izi, vahşileşti cocuk herkesde ayni mi durumlar be ??
Güzel güzel içer inşallah
Benimkine versem atarr aşşağalara ağzuna getirmezz
Cok sinirlidirr herşeye bağırıyo sinirleniyo istediği birşey eline almayınca kızıyo bana
Eline almış selpak şuan yirttı etti atti ağzına aldım elinden bi bagırmalara elini iyice sıkıyo kızıyo bana şimdi ikiz bebeler oldu desem tam yeridir haa bitirdi beni yavv
Aynı aynı bide kucağıma alıyorum hemen saçimı çekiyoo heryer tırnak izleri memüklerimi demiyorumz aten o baştacısı orası eze eze emiyoAlmirosa bak sen Güneş gb başlamış desene giz
Güneş de surekli mizmiz gezdircen ziplatcan anca biraz susuyor o zamn
Bemimkide öyle saçimı yoluyo cımcıklıyo hicbirşey istemiyo dedim kız depresyonamı girdin
Ben sevmiyorum sağlık ocağını binamın yanında hemen halbuki. 6.ayda menenjit aşısına gittim salak salak konuşuyor izlem yok diyor stajyerler tartalım mı deyince. Valla 9.ayda çağırdı doktorumuz ama 8 de giderim ya ay korkma valla sabaha kadar dönüyor duruyor ama hep yüz üstü genellikle
Bende var gibi gördüm kuzum ay denemişsindir diye düşündüm ben çok geride kalınca Bu ara çok yorgun hissediyorum kendimi, o yüzden de biraz yetemiyormuş gibi hissettim.Kiyma koymadım kuzum daha kıymaya başlamadım yaa var ama bütün var biraz kızıma ayırmayı unuttum önceden öylede kaldı ama edecem