- 25 Ağustos 2019
- 60.448
- 110.647
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #95.621
Oooo kimleri görüyorummm resmee bahhhsweetgirlcandy sonuclarin ciktimi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo kimleri görüyorummm resmee bahhhsweetgirlcandy sonuclarin ciktimi canim
Kiz onu yanlislik koydum sildim hemen kaydetmeden gorundumu köpüşümün guzel.bi resmini ariyordumOooo kimleri görüyorummm resmee bahhh
Bak demesemm farketmeyecektinKiz onu yanlislik koydum sildim hemen kaydetmeden gorundumu köpüşümün guzel.bi resmini ariyordum
Evet cook guzeldi kiz hep birlikte cekilmisiz valla tek bulamadim bu telde digerinde kalmisBak demesemm farketmeyecektin
Kopegin daha cok görunuyodu oekte tatlıydı kızz köpek
1 haftaya çıkar dedi de tanıdık bulmaya çalışıyoruz canım ya sorduğun için teşekkür ederimsweetgirlcandy sonuclarin ciktimi canim
Kiz neden okadar gec cikio bu sonuclar ya nedemek kuzum sorcam tabiki1 haftaya çıkar dedi de tanıdık bulmaya çalışıyoruz canım ya sorduğun için teşekkür ederim
Ya var ya hiccolmadik zaman da gelir böyle şeyler Ahh idare edebileceksen et kuzum ama fiyatlar da tırmanıyor sürekli .
Yorulsun iyice kuzum . İki uyku arası kaç saat duruyo mesela . Biz de hep akşam şekerleme yapıoz sonra yatışımız 11 buçuğu buluyo ya . Erkenden akşam uykusuna yatamioz ya ablamız beni ozluyo oynuyoz çay muhabbet derken olmuyo ya
Valla radyoloji uzmanının keyfini bekliyoruzKiz neden okadar gec cikio bu sonuclar ya nedemek kuzum sorcam tabiki
Insallah hic yan etki gormeden atlatiriz kuzu
BU islerin bukadar yavas islemsine ayar oluyorum.Valla radyoloji uzmanının keyfini bekliyoruz
Ohhh iyi birilerinin olmadıBizim doktor aydinda kuzuk muhtemelen yol yorgunu olurum ama annemle ablam olcak bi tık aşı sonrasi rahat ederim
Saol kuzum bende bir düzen oturtmam lazım. 4 sebze, yoğurt ve 1 meyve tattı şimdiye kadar. İlerleme yavaş gidiyor biraz..Kuzum ben ilk başta 3 gün kuraliyla mevsimlik sebze meyveleri verdim azar azar simdi kahvaltimizda labne yada yogurt avakado armut elma muz veriyorum ara ogun yogurt ayran yada meyve suyu aksamda bizle sofraya oturur corbasini mutlaka yapiyorum ama bizim yediklerimizde gözü oluyor onlardan minik minik bugday ekmegine banip veriyorum bide gun icinde 4 5 kez emiyor beni
Napıcam bende hiç bilmiyorum. Çünkü bebek daha o kadar yemiyor. Fazla seçenekte yok. Bi yoğurt sevdi. Ankara’ya geldik dün. Çok yoruldum şu süreçte.. 150-200 yine fena değil kuzum 70-60 aldı benimki.. Ankaradaki doktora götürücem bir ara bakalım muayenede ne diyecek.Pirinç vermeedim henüz canım. Zyağında kural yok. Bartu da son ay 150 gr almış önceki ay da 200 gr almıştı. Vermeye çalışıyorum ama doyacak gibi yemiyor saldım ben de artık. Hiç yemezse hipp kavanoz sütlacını yiyor yarısını. Sabahları yumurta sarısının çeyreğini kayısı haşlarsam yiyor. 1 çay bardağı 3 öğün asla yemiyor
Ohh mis uyanmamıştır inşallah geriBebeler uyudu mu gizlar
Bugun hiç uyumadı güneş 8 buçukta uyuttum simdi uyandı emzirdim geri uyudum sırada abisi var onuda uyuttum mu kendime çay demlicem v bir demligi yutcam bu yorgunluk.baska türlü atlatilmaz
Sen mi ben mi tanıdık bularak halletmeye çalışıyoruz işteBU islerin bukadar yavas islemsine ayar oluyorum.
Çok güzel şeyler vardı bebe gece uyumadığı için erken gidemedim sadece kumanda alabildim. Çok güzel piyasadan uyguna gelmişti çoğuKızlar bugün bime kitaplar oyuncaklar gelmiş bakmak isterseniz
Ohh mis uyanmamıştır inşallah geri
Ohhh maşallah maşallah hep böyle olsun güneşimVallahi şükür çayımı içine kadar uyudu simdi tekrar emzirdim
İnşallah yardım eden cinsidir kv. Benimkide tutturdu hastanede kalıcam size güvenmiyorum diye.. akşam 11 de uykum geldi deyip afedersin kıçını devirip yattı. Sanki tatile geldi beni sinir ettiğiyle kaldı.Var var kuzum annesi yanında . Ahh analar iyi ki var gerçi dün kayınvalide kayınpeder de gelmiş . Hatta annesi girince o ikisi kalacakmış. Kayınpederle rahat olmaz gerçi ama bunu düşünmesi lazım insanların ya