- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #94.161
Ay Allah korusun korktuğum şeylerden biri
Oyüzden benim yorgan ağır hiç yapaamıyo onu sadece ayaklarını çekiştire çekiştire açıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ek gıdada mı almıyor yine kuzumBu arada yine mama içmiyoruz hiç bir şekilde. Üst ikinci geliyor sanırım. Üstteki çıkanda uzuyor artık
Dün iyi aldı biraz önce pek istemedi. Ara ara vercem artık ne yese karEk gıdada mı almıyor yine kuzum
Bizde ateş olmadı dişte. Bebek fırçaları var ya silikon onla diş etlerine masaj yap iyi geliyor bence yardımcı oluyor çıkması içinKızlar nasılsınız bayadır yazamadım okudum okuyabildiğim kadar malum benim kv geldi
Oğlumun da üç gündür ateşi 37 38 arası gezdi diş etleri kabarmış diş geliyo belli bugün ateşi düştü diş yok daha meydanda dişleri çıkanlar ne diyorsunuz ateş düşünce ne zaman gelir diş
Oy benim güzelimKızlarr almira hanım alkış yapmayıda öğrendiii encokta gel gel ve baybay yapıyo
Eşim severken oyle bi alkışladı hep alkislardı nese telefonuna bakarken eşim almira kendi kendine alkış etmeye başladı bi baktım alkışlıyor oyy ne güzel birşeymiş bu
Bende tulumla yatırıyorum korkumdanOyüzden benim yorgan ağır hiç yapaamıyo onu sadece ayaklarını çekiştire çekiştire açıyo
Tetagil de aldım onu silikon fırçayla yapayım olmazsa. Bizim ateş oldu ya bide ona rağmen gelen giden yokBizde ateş olmadı dişte. Bebek fırçaları var ya silikon onla diş etlerine masaj yap iyi geliyor bence yardımcı oluyor çıkması için
Maşallah kuzuma yaKızlarr almira hanım alkış yapmayıda öğrendiii encokta gel gel ve baybay yapıyo
Eşim severken oyle bi alkışladı hep alkislardı nese telefonuna bakarken eşim almira kendi kendine alkış etmeye başladı bi baktım alkışlıyor oyy ne güzel birşeymiş bu
Çok geçmiş olsun kuzum Çok çabuk hareket ediyorlar yanında olsak bile nasıl ne zaman döndü anlayamıyoruz benimde korkularımdan biri.. Allahım evlatlarımızı korusun.. Kafasını vurmuş büyük olasılık gözlem altında tutmuşsundur şimdi nasıl bebişKızlar ya beybim yataktan düştü alnı şişti morardı. Bizim çift kişilik yatağa koydum oynuyordu. koştur koştur wcye gittim o sırada taa gitmiş diğer uçtan düşmüş. Dönüyo tabi ama bu kadar kısa sürede bu kadar çok dönüp düşebileceğini tahmin edemedim. Ay çok dikkat edin yaa o ağladı ben ağladım. Buz koydurmadı kantaron yağı sürdüm. Bana krem önerirmisiniz. Annemi aradım o rahatlattı biraz içimi
Saoalsın kuzum iyi huylu çıktı patoloji sonucu.. Yani merak işte görüp napacak acaba bende bilmiyorum. Değişik şeyleri var işte her şeyde öyleler.Gecmis olsun canim, ciddi bir sey degildir umarım.
Hayır doktor da değilsin neyine bakıcaksın yani? Elleyecek bakacak demek ki
Sağol bebeğimm öyle vallahaa büyüyolar yaMaşallah kuzuma ya
Yumuşak vardı hep ustüne çekiyodu cokta hafiftii bunu çekemiyo nasıl sinirleniyoOy benim güzelim
Bende tulumla yatırıyorum korkumdan
Biraz gec gordum mesajinizi, evet memnunum ben bi sknti yapmadiSüt sağma makinesinden memnun Musunuz
Çok sağol cnm şimdi çok iyi şişlik indi morluğuda belli belirsiz keyfi yerinde çok kısa sürede unuttu zaten, ama ben unutamadım tabiiAy evet fıldır fıldırlar yandık valla gözüm hep üstünde artıkÇok geçmiş olsun kuzum Çok çabuk hareket ediyorlar yanında olsak bile nasıl ne zaman döndü anlayamıyoruz benimde korkularımdan biri.. Allahım evlatlarımızı korusun.. Kafasını vurmuş büyük olasılık gözlem altında tutmuşsundur şimdi nasıl bebiş
Evet ben tetagille yapıyorum bi anda çıkıveriyorTetagil de aldım onu silikon fırçayla yapayım olmazsa. Bizim ateş oldu ya bide ona rağmen gelen giden yok
Valla ben bişey örtmüyorum tulum iyi oldu korkuyordum zaten. E bebekte ucuzdu sankiKız onun içine girmeyi nasıl becerdi korkularıma bir yenisi eklendi. Şu videodaki yatak bariyerlerine baktım netten de bin tl üstü