- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.588
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #94.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben giydirmek istiyorum da annem bunalır diye giydirmiyor. Kısa zıbın uzun kol, uzun kol kısa üst mantığı yaptırtıyor. Ama çok daha soğuklar gelince illaki giyicek üstüste..Kizlar siz zibinlari uzun kollu giydiriyor musunuz cok soğuklarda oglanda kullanıyordum diye hatırlıyorum ne diyorsunuz
@Boncuk000 sweetgirlcandy Jou Dreamgirls ve diğer kizceler:)
Ya ben giydirmek istiyorum da annem bunalır diye giydirmiyor. Kısa zıbın uzun kol, uzun kol kısa üst mantığı yaptırtıyor. Ama çok daha soğuklar gelince illaki giyicek üstüste..
Birinize bişey demeye girdim ama unuttum
Güzel annelerim 2022 bize güzel geldi bebişlerimize kavuştuk. Bundan sonraki yıllarda eksilmeden çoğalarak sağlıkla mutlulukla geçsin. İyi yıllar herkese
Geçmiş olsun kuzum diğer doktor niye bilememiş acaba.. Nasıl olmuş öyle Doktor bir şey demedi mi kabızlık içinKızlar salı günü belisi doktora götürdüm kızımın göbek fıtığı varmış. Dıştan belli değil ama ileride ameliyat gerekebilirmiş birde sürekli kabız ne yedirsem fayda etmiyor kabızlığa
Yoğurdu ocağa koy içine iki damla limon ya da bir çimdik tuz at pütür pütür oluyormuş o yeşil suyu çıkıyormuş açığa sonra süzgeçten mi ne geçiriliyormuşKizlarr aramizda kim dedi yoğurt la sirke yapıp lor peynir oluyor diye nasıl yapılıyorr bana bi açıklayyaaaaağğğaaaannnn
Valla hatırlayamadım aşırı unutkanımAcep kime kiz
Geçmiş olsun kuzum diğer doktor niye bilememiş acaba.. Nasıl olmuş öyle Doktor bir şey demedi mi kabızlık için
Ek gıda nasıl gidiyorYoğurdu ocağa koy içine iki damla limon ya da bir çimdik tuz at pütür pütür oluyormuş o yeşil suyu çıkıyormuş açığa sonra süzgeçten mi ne geçiriliyormuş
Hiçbirşey koyulmadan oluyomus sweet dediiYoğurdu ocağa koy içine iki damla limon ya da bir çimdik tuz at pütür pütür oluyormuş o yeşil suyu çıkıyormuş açığa sonra süzgeçten mi ne geçiriliyormuş
Kesilmezse limon falan damlatıyorlarHiçbirşey koyulmadan oluyomus sweet dedii
Tamam canımKesilmezse limon falan damlatıyorlar
Ay hadi İnşallah ya altta iki dişin yeri baya kabarık bi şey dokununca falan ağlıyor beklemedeyiz dört gözleEvet ben tetagille yapıyorum bi anda çıkıveriyor
Paraaa gelsinn paraaağğğğğ battıkkk olummYeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun