- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #94.201
Paraaa gelsinn paraaağğğğğ battıkkk olumm
Önce sağlık sonra para gelsin joummm çok amin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paraaa gelsinn paraaağğğğğ battıkkk olumm
Oyy kuzum benim gelir bir iki güneAy hadi İnşallah ya altta iki dişin yeri baya kabarık bi şey dokununca falan ağlıyor beklemedeyiz dört gözle
O ayrı tabi önce sağlığımızz ama o sağlık bile para olduÖnce sağlık sonra para gelsin joummm çok amin :)
Nimenrix nekızNimenrix in ödemesini 2 kez çekmiş eczane olmadı deyip bi daha çekmişlerdi bende yeni farkettim hesaba bakarken
Nimenrix nekız
Menenjit aşısı canoNimenrix nekız
Hee tamm kuzumMenenjit aşısı cano
Tamm kuzummMenenjit aşısı beybi
İade ederler büyük ihtimal söyleyince hesapta görünmüş ne de olsaNimenrix in ödemesini 2 kez çekmiş eczane olmadı deyip bi daha çekmişlerdi bende yeni farkettim hesaba bakarken
Gelsin gelsin ağrısı betermiş kuzum rahatlar en azındanOyy kuzum benim gelir bir iki güne
Ederler aynen alt dükkanım pazartesi inerim bakalım. İyi ki baktım hesaba yoksa gitmişti yaniİade ederler büyük ihtimal söyleyince hesapta görünmüş ne de olsa
Valla hatırlayamadım aşırı unutkanım
Nimenrix in ödemesini 2 kez çekmiş eczane olmadı deyip bi daha çekmişlerdi bende yeni farkettim hesaba bakarken
Herkese mutlu yıllaar. bakalım kaçımız bebikleri uyutmaya çalışırken yeni yıla girecek
benimki de memede valla durdu durdu 20dk kala uyandı oğluşum.Mutlu yıllar benimki suan memede muhtemelen memedeyken gireceğim yeni yıla:)
benimki de memede valla durdu durdu 20dk kala uyandı oğluşum.