- 5 Eylül 2020
- 384
- 746
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #94.121
Evet arnica önerdi eczacı bugün iyimiş ama 145 dedi bende kantaron iyi geldi diye almadım.Kuzu morarmasin diye arnica var onu alabilirsin oglanda kullanıyordum çok memnundum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet arnica önerdi eczacı bugün iyimiş ama 145 dedi bende kantaron iyi geldi diye almadım.Kuzu morarmasin diye arnica var onu alabilirsin oglanda kullanıyordum çok memnundum
Evet sarı kantaron kayınvalidem kendisi yapıyor herşeye iyi geliyo pişiğe falanda. ama morluğa şişliğe iyi gelceği aklıma gelmezdi.Sarı kantaron mu?
Evdeki tüm bibloları, kirilcak şeyleri kaldırcaz, masa üstünde vazo vs bir şey bırakmıycaz mecbur. Aman dikkat dikkat (bağlantı)Ayy daha bunlar emeklicek yürücek yandık valla şimdiden eve güvenlik önlemleri almaya başlıcam neler gerekiyor onu da tam bilmiyorum. Çekmecelere kilit, sivri yerlere korumalık, pirizlere kapak, belki yatağını daha korumalı yapmak... Başka neler gerekiyor acaba
Ay Allah korusun çok kötüü allahtan sıcak değilmiş yağ aklım gittiEvdeki tüm bibloları, kirilcak şeyleri kaldırcaz, masa üstünde vazo vs bir şey bırakmıycaz mecbur. Aman dikkat dikkat (bağlantı)
Evet yaa çok kötü gercekten çocugun kulağı mulağı, ağzının içi yağ doldu sanırım. Sıcak olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Gözümüzü dört acmamız lazımAy Allah korusun çok kötüü allahtan sıcak değilmiş yağ aklım gitti
Evet evet kesinlikle çook dikkatli olmalıyız işimizi şansa bırakmayalımEvet yaa çok kötü gercekten çocugun kulağı mulağı, ağzının içi yağ doldu sanırım. Sıcak olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Gözümüzü dört acmamız lazım
Yaaaa daha o aylıkken ne fıtığı ilkkez duydum yaKızlar salı günü belisi doktora götürdüm kızımın göbek fıtığı varmış. Dıştan belli değil ama ileride ameliyat gerekebilirmiş birde sürekli kabız ne yedirsem fayda etmiyor kabızlığa
Yaaaa seni yiyceeeemmmm olsunnn yinede haziran bebesiÇocuğumun nisanda doğduğunu unuttum bi an haziran diye düşündüm
Sürekli su veriyorum kuzum gece uyandığında bile veriyorum hemen. Kuru kayısı, hurma falan da veriyorum yok fayda etmiyor haftaya çocuk cerrahına götüreceğim bakalım ne diyecekYaaaa daha o aylıkken ne fıtığı ilkkez duydum ya
Surekli su ve sıvı şeyler tüket kıza
Yaaaa seni yiyceeeemmmm olsunnn yinede haziran bebesi
Kizlarr aramizda kim dedi yoğurt la sirke yapıp lor peynir oluyor diye nasıl yapılıyorr bana bi açıklayyaaaaağğğaaaannnn
Limonmuyduu sirke hatırlıyom sankiO limonla değilmiydi kız
Göbek fıtığından kaynaklı olabilirmi acabaaSürekli su veriyorum kuzum gece uyandığında bile veriyorum hemen. Kuru kayısı, hurma falan da veriyorum yok fayda etmiyor haftaya çocuk cerrahına götüreceğim bakalım ne diyecek
TabiiiikiiDimi bencede daha çok haziran annesi gibiyim eheheh
Limon kuzum kaynamaya başlayınca limon sık hemen kesiliyor zaten ama kaynarken sıkman lazımLimonmuyduu sirke hatırlıyom sanki
Göbek fıtığından kaynaklı olabilirmi acabaa
Tabiiiikii
Tamam canım sağoll öyle edeyimLimon kuzum kaynamaya başlayınca limon sık hemen kesiliyor zaten ama kaynarken sıkman lazım
Hee nezamandır etmiyo peki olmadı masaj yap o ciddenn işe yarıyoYok kuzu kabızlıktan göbek fıtığı olurda tam tersi olmuyor ama
Ananeler bir şekilde idare eder kuzum sen hiç kafanı takma
Oglana da ben öyle yapıyordum uzun kollunun altına uzun kollu zibin yapmıyordumIlk önce sıfır kol veya kısa kol zıbın onun üzerine de uzun kol zıbın giydiriyorum ben. Iki kat zıbın giymiş oluyor. Odanın ısısına göre de yelek giydirip çıkartıyorum o şekilde pratik olmuş oluyor
Tamam canım sağoll öyle edeyim
Hee nezamandır etmiyo peki olmadı masaj yap o ciddenn işe yarıyo
Hepsi neden böyle acaba
Doktorumuz 7.ay başlarız demişti. Ne alacağımı da bilmiyorum 7.ay kontrolüne mecbur götüreceğim o nedenle ne diyorsa alıp yaptıracağım artık.
Ben aralık ayinda içine uzun kolluya geçtim.