- 2 Ağustos 2013
- 34.201
- 101.955
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Aynen uyuyamıyorum da geceye kadar garipYaa aynen bende de var bu durum 7.30 da uyandım bugün aslında uykum var uyuyamıyorum sersem gibi oldum
Benimde bugün dokununca hafif acıyor öyle aşırı bi hassasiyet yokKızlar benim ilk hamileliğimde göğüslerimde hassasiyet vardı ve baya büyümüştü bu hamileliğimde göğsümde hiç hassasiyet acı vs yok dolgunlukta yok böyle olan var mı?
Aynı bendeKuzum benimm Valla öyle bak kuzum eşime bile 2 yılda zor alıştım ben vajinismus olmadığıma şükrettim
Merhaba hoş geldiniz yavaş yavaş çoğalıyoruzMerhaba sağlıklı ilerler ise inşallah bende haziran annesi olacağım bugün hamile olduğumu öğrendim
Gaz bende ilk öğrendiğim zaman çok aşırıydı Şimdi biraz daha azaldıBenim de ara ara, kısa süreli hafif regl ağrım oluyor kızlar tedirgin olup uzanıyorum ardından demekki hepimiz yaşıyormuşuz rahatladım onun dışında göğüslerimde dolgunlaştı, sızı yok diyebilirim. Bir de gaz oluyor afedersiniz metabolizma mı değişiyor ne
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun hemen ekliyorum tabloya bende 6 haftalık falanken gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp atışı Aaa benimde 8 Haziran görünüyorSelamlar bende aranıza katıldım , bugün 4+4 günlüğüz. Henüz kese göremedik cumartesi günü kısmetse gideceğiz görmeye. Yaş 26. Tahmini doğum tarihi 8 haziran