- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.901
Bizim oğlana bir haller oldu iştahı yok
Elmayı çok severdi onu bile bir iki kaşık yedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum odanın biri döşendi adamda üzüldü. Salonu ondan döşeyelim dedi de yok abi farklı olmasın dedik. Adam gitti ötekinide getirdi görelim diye.. Sen hangisini istersen sorun değil dedi. Ama ayrı ayrı olmaz bir takım olmalı bence.. oda kötü değil ilk onu beğenmiştim eşimde açık beğenince orta renk seçmiştik.Offf sormaa bide aksilik üst üste olunca insan strest ediyo sıkma canını yapcak bise yok değiştiremiyoruz
Ay ben bırakıyorumda anneme eşim düşmanlar sanki bana habire alıp canımı çektiriyor ye ye süt olsun diyorlar bide.. Bende dedim ki ula siz bu işi yanlış biliyonuz abur cuburla olmuyor obana farketmiyor bacım aç veya tok markette abur cubur alanı bnm zaafım ya offf nasıl birakcam
anamm maşallah Hepsini yedirdim deme ben ufacık veriyorum yanlış mı yapıyorum acepBizde ek gıda serüvenine katıldık ❣
Yaaaa neden acaba aşısı felan yakınmıydı kuzum ya da atak mı acaba var mı bu aralar onuda bilmiyorumBizim oğlana bir haller oldu iştahı yok
Tabağın yarısı duruyor porsiyonu hala daha tam ayarlayamıyorum❣anamm maşallah Hepsini yedirdim deme ben ufacık veriyorum yanlış mı yapıyorum acep
Tamam canım teşekkür ederimCano benim doktorum karşıya Ümraniye de gitti o gidince bende gitmeye devam ettim
3 senedir karsidayiz hehehe
Çok doktor arastirdim arkadaş tavsiyesi ile oğlum 2 aylıkken başladım oğlum 6 yaşında suan hala ondayiz kızımda onda
Ben aldım geçen ay ilk günler güzeldi ama çabuk bozuldu iyi saklamama rağmen. Bir daha da almam açıkçası. Ayrıca normal büyükler kadar da lezzetli değiller.Bebek avokadolar varmış minik minik netten sipariş edecektim cesaret edemedim bazıları çok kötü geldi demiş. Diğer türlü kötü oluyor hep
Evett yaa benimde başladı oyy kolaymı iğne yedukk haçeennn
Nasıl gidiyo iyi uyuyosundur ha
Ooyyy maşaallaahhhhhBizde ek gıda serüvenine katıldık ❣
Hahahahahaha oda doğru gene bize kaliyo mamaKız yok nerede yine aynı tek yapmadığım şey bize yemek belisin yemeği yedirmesi herşeyi bende peh
Haaa adam iyiydi demekki iyi bari olsun napalımmYok kuzum odanın biri döşendi adamda üzüldü. Salonu ondan döşeyelim dedi de yok abi farklı olmasın dedik. Adam gitti ötekinide getirdi görelim diye.. Sen hangisini istersen sorun değil dedi. Ama ayrı ayrı olmaz bir takım olmalı bence.. oda kötü değil ilk onu beğenmiştim eşimde açık beğenince orta renk seçmiştik.
AA sürekli mi oluyo kuzum. Çok zor olur o ya bnde yaşamıştım daHadi gözün aydın canım onunla geçmiş olsun
Yok kız mastit oluyorum. ikide bir beze oluşuyor eğer dağıtmazsam mastie çeviriyor. Çok fena bir şey
Yaa kuzumm geçmiş olsun yaHadi gözün aydın canım onunla geçmiş olsun
Yok kız mastit oluyorum. ikide bir beze oluşuyor eğer dağıtmazsam mastie çeviriyor. Çok fena bir şey
git ve o cipsi yeeeeeHicbirzaman bırakamazsınn kocamda çok yer 2poşet gelir eve ben bekarken hiç yemezdim annem alıştırmamış bize evlendim adam yüzünden oldum abur cubur manyağı diyom eve bırakma yiyorum sana bırakamıyorum bak şimdi aklıma götürdü poşette soğanlı peynirli cips var neolcak şimdi acıkmıştım azönce 2 yumurts kırıp yedimm ulan görmeyeydim bu msjı
Çocuk tadını bilmediği için talep etmiyor. Siz ne yiyorsunuz ben de bir deneyeyim bana da verin demedigi için o da vermeye gerek görmüyor sanırım ama madem zararli diye çocuguna yedirmiyorsun sen niye yiyorsun diyesi geliyor insanin :) bgn talep etmese bile akli erince illa sorgulayacaktir tabi sen neden yiyorsun o zaman diye..yapı itibariyle uslu, sakın bi bebekti zaten inatçı, zıpır olsa öyle laf dinletemezsin zaten.Her çocuk farklı karakter doğuştan geliyor bence.İstediğimiz kadar anlatalım konuşalım. Doğumgünü pastasından da mı yedirmemişÇikolata paketli ürünler meyve suyu vs ben de vermiyorum.Pastayı da doğumgünlerinde yiyorsenede bir kaç kez
Ahhh abur cubur la süt olsaydı bacım süt ineğine dönerdik be akardı walla . Ya aslında yemeyle de alakası yok süt olayının bence vücutla alakalı ve emme sıklığıyla .Ay ben bırakıyorumda anneme eşim düşmanlar sanki bana habire alıp canımı çektiriyor ye ye süt olsun diyorlar bide.. Bende dedim ki ula siz bu işi yanlış biliyonuz abur cuburla olmuyor o
Kızzzz noldu sizin taytlarrr? Naptınız?? Hışır hışır ediyo diyodunuz en son, giymeye devam mı?bgn itibariyle aerobik e basladim ben deHicbirzaman bırakamazsınn kocamda çok yer 2poşet gelir eve ben bekarken hiç yemezdim annem alıştırmamış bize evlendim adam yüzünden oldum abur cubur manyağı diyom eve bırakma yiyorum sana bırakamıyorum bak şimdi aklıma götürdü poşette soğanlı peynirli cips var neolcak şimdi acıkmıştım azönce 2 yumurts kırıp yedimm ulan görmeyeydim bu msjı
Nooo daha yeni dönüyorKızlar bebekleriniz emeklemeye başladımı ?