- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.706
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.861
Benimkide sürekli kalktı gece uyku yok yineYaaaa 1.5 dan beri meme beşik takilioz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide sürekli kalktı gece uyku yok yineYaaaa 1.5 dan beri meme beşik takilioz
Sevindim ya en azından yiyebiliyorsun. Kan tahlili yapıldı o zaman dimi neden erken yaptılar canım genelde 9. Ayda yapılıyor diye biliyorum.Fırınlanmış yiyorum o kadar dokunmuyor şükür artık.Haftaya kontrol var demir çok düşük
Set şeklinde aldım kuzum 203 TL ye inmişler aldım şuan halen devam ediyor indirim. Ptt kargo ile gönderiyorlar amaIyi iyii boyle devamm nekadar pekii
Ay şaka mı kuzuSaoalsın kuzum valla onda bile sinirlerimiz zıpladı. Salonu ben yaptırayım demiş kv adama bizi o yönlendirdi gittik seçtik. Ertesi gün kendi kendine kendi ödeyeceğini kendi beğendiği renk varmış başkasının evinde görmüş ondan yaptıracakmış. Akşam akşam huzuru çok güzel bozdu.
Iyimis kuzumm tarhana lazım deell banaSet şeklinde aldım kuzum 203 TL ye inmişler aldım şuan halen devam ediyor indirim. Ptt kargo ile gönderiyorlar ama
OG Natural Ek Gıda Seti Bebek Organik Sertifikalı +6 Ay Fiyatı, Yorumları - Trendyol
OG natural Organik Sertifikalı Bebek Ek Gıda Seti +6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunun yorumları güzelBen hic denk gelmedim kız nerde satılıyor
Tovbe estagfurullahhh ulann ona neSaoalsın kuzum valla onda bile sinirlerimiz zıpladı. Salonu ben yaptırayım demiş kv adama bizi o yönlendirdi gittik seçtik. Ertesi gün kendi kendine kendi ödeyeceğini kendi beğendiği renk varmış başkasının evinde görmüş ondan yaptıracakmış. Akşam akşam huzuru çok güzel bozdu.
Maşallah paşa kendi yemeğe geçmiş
oyy zaten o reklamlar var ya . Yemekleri geçtim de tatlılar da hiç dayanamıom yaİnsanın içine düşüyor ne de olsa anlıyorum seni Ahahah geçenlerde sıkma vs yiyeceklerden konuştuk öyle de konuşuluyor yemek resimde oluyor reklamlarda bile var yani dert etme
Kaşığı ver eline gitsin dimi çok seviyorlar bende yapıom bazen kendi elindeyken götürüyor ağzına
Evetttt baby avocado belli zamanlarda oluyor. Bir sayfa var takip ettiğim biri sürekli ordan alıyor memnun. Bende alacaktım ama bir vakit olmadı atayım buraya yorumlarına bak istersen kuzum.Bebek avokadolar varmış minik minik netten sipariş edecektim cesaret edemedim bazıları çok kötü geldi demiş. Diğer türlü kötü oluyor hep
Aaa kalksın ayaklansın kendi gezsin o zmn hanımefendileri kucak kedisi gibi hep gezdircez wallaAy çok fena bu kız ya kucakta ya gezecek ya da kendi ayağıyla gezecek abowww yandık
Benimki debeleniyor ama emekleme değilKızlar bebekleriniz emeklemeye başladımı ?
Öyle bir insan kuzum hiçbir şeyden memnun olmaz bir şeyi beğenmez. Her şeye karışır. Kendi kendine gitmiş adamla konuşmuş vs emrivaki yapıyor. Anlatsam daha neler neler var. Sinir stres sahibi oldum evlendim evleneli.. Şimdi abi parke döşemeye geldi kolay gelsin dedim. Gelin baskın çıktı diyip güldü Yani seçilmiş bir şeyi değişmenin anlamı yok dedim. Bende dün dedim onlar beğendi sen karışma diye, ben başka beğendim diye adamı bile bastırmış.Ay şaka mı kuzu
Sen oturmayacaksin ne hakla Ay kuzu sabir çek
Tekde satılıyor kuzum ben bu satıcıdan aldım bugün yarın gelir heraldeIyimis kuzumm tarhana lazım deell bana
Her şeye karışır bu yüz vermediğim haldeki hali yüz versem sen düşün olacaklarıTovbe estagfurullahhh ulann ona ne
Bende bazen dayanamıyorum Eşimde mastercheften çok etkileniyoroyy zaten o reklamlar var ya . Yemekleri geçtim de tatlılar da hiç dayanamıom ya
Hadi bakalumTekde satılıyor kuzum ben bu satıcıdan aldım bugün yarın gelir heralde
Eevtt yaa bide yüz verdinmi hepten beter ederr kendi evine yapsın ona ne yaHer şeye karışır bu yüz vermediğim haldeki hali yüz versem sen düşün olacakları