- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.501
YunSev baciiimmm kosss basardım wallahi sardım be
Çıkın çıkın gelin akşama lahana sarma yaptım a dostlaaaarrrr
Helal bacimmmmmmmm
Ellerine sağlık bizim yerimizede ye kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YunSev baciiimmm kosss basardım wallahi sardım be
Çıkın çıkın gelin akşama lahana sarma yaptım a dostlaaaarrrr
Sorma yaa yandım vallahi yetişemiyorum elim ayağım boşalıyo bi ağlaması var mahalleyi inletiyo resmenMaşallah kızıma
Aaa su ile pişirmeden önce öyle mi . Deneyeyim kuzucum sağ ol ya.Ay gece uyumayınca zor bacım ya
Evet benim kocada ayağında uyuyo
Bende yok bacım uyuyamam
Bende yumurta sarısı yaptim oksurdu dahada yemedi
Kuzu sweetgirlcandy soledi su ile açınca yumuşak oluyomus
Ahh kız yakın olsak hemen bi tabak getirirdim beHelal bacimmmmmmmm
Ellerine sağlık bizim yerimizede ye kuzum
Ahahahah yok ay uyanınca terli olursa giydiriyorum sadeceAyy süper sorcağıdimm unuttum hepten yelek giydiriyonmu
Bende ya işkence gibi geliyo bazenBazen o kadar yorgun oluyorum ki banyo yapmaya gücüm kalmıyor
Ben normalde çok hızlı yapardım şimdi daha da hızlı yapıyorumAyyyy şimdi rahat rahatt banyo keyfi yapamıyorum anamm pekte severdim banyoyu
Sıpa yaKuzum benimki yastiklari asiliyor denedim de olmuyor kafa 180 derece donuyor hemen en iyisi oda degistirmek bizim icin
Ben nette gördüm hep su katıyorum püre gibi güzel oluyorU
Aa çok sert oldu su atsam mı dedim kuzu bende sagol atim bi sonrakine
Evet ya aynı sen anlattıkçaEski evin bizim ev gbymis buzhane
3 dişimiz var şu anBizim dişimiz hala çıkmadı çok kaşınıyor gibiydi erken çıkarır sandım ama yine yanıldım galiba ablası 13 aylıkken çıkarmıştı Sizin dişler çıktımı kızlar
Üst çıktı mi kuzum ya bizimde mi üstler gelecek ki uyku fln yok geceleri3 dişimiz var şu an
Bizim çıktı testere dişler, şimdiden zaman zaman acıtıyorBizim dişimiz hala çıkmadı çok kaşınıyor gibiydi erken çıkarır sandım ama yine yanıldım galiba ablası 13 aylıkken çıkarmıştı Sizin dişler çıktımı kızlar
Ben o çiğ haliyle tencereyi gömerim ne üçü beşiYaa şu koyunlara acayip güldüm bacım çıkın gelin iste herkese iki üç anca yeter ama baştan diyeyim
Kız ayıptır sorması neye su katıyonuzBen nette gördüm hep su katıyorum püre gibi güzel oluyor
bendensin walla bn de çok seviom kuzum. Walla o yüzden üşenmedim yaptım dayanamadım geçen haftadan beri hayalini kuruom. Tabi anneminki gibi olmadı ama napim artıkBen o çiğ haliyle tencereyi gömerim ne üçü beşi
OoyyyBen normalde çok hızlı yapardım şimdi daha da hızlı yapıyorum
Başlarım terliğine yavv dahada terletcenAhahahah yok ay uyanınca terli olursa giydiriyorum sadece
Çıktı çıktı çok şükürÜst çıktı mi kuzum ya bizimde mi üstler gelecek ki uyku fln yok geceleri