- 2 Ağustos 2013
- 34.165
- 101.738
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.521
Ay ben elimle bişey yedirirken ısırıyor da çok fena yaaa valla emzirenlerin Allah yardımcısı olsunBizim çıktı testere dişler, şimdiden zaman zaman acıtıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben elimle bişey yedirirken ısırıyor da çok fena yaaa valla emzirenlerin Allah yardımcısı olsunBizim çıktı testere dişler, şimdiden zaman zaman acıtıyor
Yumurtaya omlete sarısına biraz su ekliyorum püre gibi oluyor yemesi daha kolayKız ayıptır sorması neye su katıyonuz
Yok kız olur mu terli terli üşütecek sonraBaşlarım terliğine yavv dahada terletcen
Sen annesinn sen daha iyi bilirsin kızıniYok kız olur mu terli terli üşütecek sonra
Pişirmedenmi su katıyorsun canımYumurtaya omlete sarısına biraz su ekliyorum püre gibi oluyor yemesi daha kolay
Olsun kız güzel olmuştur ay haftaya bizde alalım hatta fiyatlar düşünce bu sene bir iki tane alıp dondurucuya atcam. Sarması daha kolay oluyor hembendensin walla bn de çok seviom kuzum. Walla o yüzden üşenmedim yaptım dayanamadım geçen haftadan beri hayalini kuruom. Tabi anneminki gibi olmadı ama napim artık
Hee bende diyorum neye katıyorlar bende süt ile açtım ama oğlan pek sevmedi sanki bir dahakine su ile açayım. Senin kız nasıl oldu ve kakasında sıkıntı yok dimiYumurtaya omlete sarısına biraz su ekliyorum püre gibi oluyor yemesi daha kolay
Sorma yaa yandım vallahi yetişemiyorum elim ayağım boşalıyo bi ağlaması var mahalleyi inletiyo resmen
Aaa su ile pişirmeden önce öyle mi . Deneyeyim kuzucum sağ ol ya.
Kız napcaz biz bu cadıları yemiyorlar etmiyorlar .
Bn ayağımdayken uyursam sanki düşecekmiş gibi geliyo
Ahh kız yakın olsak hemen bi tabak getirirdim be
Ben nette gördüm hep su katıyorum püre gibi güzel oluyor
Evet ya aynı sen anlattıkça
Tek başına ona sebep olur mu bilmiyorum ama etkisi vardır illaki.. Bugün açtırtmadım ama bir iki işi halletmeye dışarı çıktık bir geldim telefon izliyor Engelleyebildiğim kadar engellemeye çalışıyorum.Kuzum valla benim annelerde hep oyle dior ama otizmli kuzularin anneleri hep ekrandan sikayetci
sweetgirlcandy bizimde ev soğuk biliyorsunuz. Bugün iki odaya (yatak ve salon) parke döşetmek için parke seçmeye gittik. Bir adım tamamlanmış olucak illaki etki eder ısıyı korumada. Geriye pimapenler ve duvarlar kaldı. Duvara yapacak bir şeyim yok ama pimapenlere macun silikon çekilmesi lazım bakalım.Eski evin bizim ev gbymis buzhane
Bakıcı da olsa aynı olucak kuzum engellemek zor maalesefBenim annemde aynını yapar muhtemelen
Hahahahaahahah ayy oğlanda cinnet geçirdii bu kızzz cok nazlı çokk hiçbirşeydende memnun değelllAy 2 gündür gunesde ole öyle bir ağlıyor ki kaldırıyorum hiç bisi yok sürekli yürütecegjm yüzüstü kıyamet kopuyor oturmak istemiyo
Bağırıyor bide almayınca başımı agritti bulaşık makinesini boşaltıp doldurmam gerekiyor yok durmuyor
Oğlumda anne ben alim güneşi dedi
Baktım bağırıyor anne al şunu diyor
Oyuncak vermeyince ağlıyorsun verincede atıyorsun diyorkiziupr kıza
Ellerineee sağlık bacımmm Allah bereketini arttırsınEki Görüntüle 3183057
Kizlaaarrr yetişen yer haydeee. Şimdi pişirecem 1saate tamamdır
Haşlanmış yumurta sarısına dimi şimdiden öğreneyimBen nette gördüm hep su katıyorum püre gibi güzel oluyor
Istemsiz çığlık atıyorum bazen o da şaşırıp bırakıyo sonra gülüyoAy ben elimle bişey yedirirken ısırıyor da çok fena yaaa valla emzirenlerin Allah yardımcısı olsun