- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.781
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.481
Ayyyy şimdi rahat rahatt banyo keyfi yapamıyorum anamm pekte severdim banyoyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman iyi bari gecen bi kac gun evde yoktuk aç- kapa-ayar yükselt fazla yazar diye evi açık bırakıp da gittiydik bize boşuna girdi o zamanAyy yokk ya yalanmış o denedik biz bikere oyle olmadı aksine daha az geldii siniye kadar yakmış olsaydık esim dün hesapladı bin e yaklaşmıştık dedi şiniden daha 1 haftası bitmeden yanii
En fazla dinlemiş gibi yapıyolarÇok haklısın valla büyüklerle zor anca hep kendin bakman lazım ki bazı şeyler otursun. Benim kendi annem bile beni dinlemiyor çoğu zaman
Abooo kapatsaydın bikaç gün yoktunuz bide evdeAman iyi bari gecen bi kac gun evde yoktuk aç- kapa-ayar yükselt fazla yazar diye evi açık bırakıp da gittiydik bize boşuna girdi o zaman
En fazla dinlemiş gibi yapıyolar
Ayyyy çokk gomikk buu aklıma şu reelsı getirdi Garip analar
Kuzum benimki yastiklari asiliyor denedim de olmuyor kafa 180 derece donuyor hemen en iyisi oda degistirmek bizim icinAynen ya da önüne bir şey koy kızlar gibi bakmasın. Diyorum ya ahsen görsün ağzını ayırıyor dünyayla bağlantısı kesiliyor resmen
Kuzum valla benim annelerde hep oyle dior ama otizmli kuzularin anneleri hep ekrandan sikayetciBizde de annem çok açıyor bebekte bakıyor bakmasın deyince de milletinkine bir şey mi oluyor sanki diyor. Benimki de malesef baya maruz kalıyor. Napıcağımı bilemedim bu konuda.. Bende yazacaktım en son buraya, sen benden önce davranmışsın
Omleti nasıl yaptın cano. Su kat karısına püre gibi oluyor o zaman ben öyle yapıyorum
Yeni evde ne kadar gelecek çok merak ediyorum 38-40 da yakıyoruz bizde resmen şaşkınız. Senelerdir 50-60 da yakıp ısınmıyorduk
Bizde de annem çok açıyor bebekte bakıyor bakmasın deyince de milletinkine bir şey mi oluyor sanki diyor. Benimki de malesef baya maruz kalıyor. Napıcağımı bilemedim bu konuda.. Bende yazacaktım en son buraya, sen benden önce davranmışsın
Oyy canım allah kolaylık versin kesin açken yapıyo benimki doyamıyo bu ara çok aglıyo veriyorum susuyo
Sagol tatlım. Tek lüksümüz kahve zaten
Yok yaa anlatamazsın. Ben eşime şimdi bile abur cubur alma alınca yiyorum, saglıksız şeyleri eve sokmamak lazım sagligimizi olumsuz etkiliyor dedikce alip alip geliyor. Bi gün kulağına yaklaşıp çığlık atıcam alma dedim sanaaaaa diye belki o zaman kulağına girer
Sağol guzum. Öyle aç kapa yapınca daha çok fatura gelir diye bi efsane var, doğrumu bilinmez Ben de geceleri sicak oluyo diye ayar düşürmesi yapıyorum
Eski ev çok büyüktüyse ya da yalıtımı fln da yoktuysa ondan da kaynakli olabilir canım. Bu sene ısınırsınız inşallah ya. Alt kat üst kat doluysa ya da boşsa o da çok etki ediyor.
Vallahii ek gıdayı gorünce istiyo herşey sipaaDoymuyor demekki bugün napcak bakalım kuzu
Kız walla bizim de bugün hiç uyumadı gece ya saat 6ydi eşim artık bana ver dedi bn ayağındayım uyuyabiliyorum dedi ona verdim 1saat kızın okul alarmı çalana kadar bi uyumuşum . Kahvaltıda da yumurta sarısı yaptım yağda anacım nohut kadar iki tane attı ağzına o kadar yaBende severim kuzu amanniyi yapmışsın saa inanıyorum başaracaksın:)
Bizimki bugün 10 a kadar uyudu ama.sudekli salladım azcık kafa.dinlendim
Kahvaltı.yapfik mizizlandi yatırdım tekrar
Evt iste benimki de oyleydi, o yuzden saklamak zorunda kaliyorum tvyi, bakmasa ya da arada bir baksa saklamam ama oyle bi kendini kaybediyoki korkutuyo beni yaniKız benimki 1 haftalıktı tv açıkken oraya bi bakardı. Ondan beri açmıyorum o odadaysa annemde falan bi bakmaya çalışıyor anlatamam transa geçiyor resmen
YunSev baciiimmm kosss basardım wallahi sardım be
Çıkın çıkın gelin akşama lahana sarma yaptım a dostlaaaarrrr
Yaa şu koyunlara acayip güldüm bacım çıkın gelin iste herkese iki üç anca yeter ama baştan diyeyim
Tebrik ediyorum cidden
Ben daha ne pişirsem diye düşüneyim
Vallahii ek gıdayı gorünce istiyo herşey sipaa
Kız walla bizim de bugün hiç uyumadı gece ya saat 6ydi eşim artık bana ver dedi bn ayağındayım uyuyabiliyorum dedi ona verdim 1saat kızın okul alarmı çalana kadar bi uyumuşum . Kahvaltıda da yumurta sarısı yaptım yağda anacım nohut kadar iki tane attı ağzına o kadar ya