2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Ben kizimin temastan hoşlanmasini cok isterdim.canm bu tipler özgür ruhlu,fazlasiyla hareketli bireyler oluyo yalniz onu soyleyeyim.gecenlerde drama dersinde cocuk haklariyla ilgili pankartlar hazirlayip okul bahcesinde yuruyuş yaptilar,o gunden beri en ufak şeye bu benim çocuk hakkım deyip duruyo.tam senlik dedim ben de:))
Eyvah eyvah mı diyoruz o zaman😁 aman sağlıklı olsunlar da inşallah, napalim🤷‍♀️
Kuzum bizim kiz kucak açıp hemen gelmek istiyo oğlum öyle değildi mesala
Oğlumda doktor rutin sorular sordu yapıyor mu diye yapıyor yapıyor dedim göz teması var mı dedi abowww yok dedim takip edelim sonra ne olacak dedim araştırma dediler
Ben evde kur kur kafayı yedim sonuç hersey yolunda güneş gülüyordu 5 Ay da oğlumda tık yoktu :) sakin takılma canim
Benim geri kalan her şey yerli yerinde çok şükür. Bilinçsiz bir şekilde ınne diyor. Bilinçli bir şekilde meme diye ağlıyor acıkınca. Çok da guleryuzlu, ablasıyla sürekli iletişim halinde. Göz temasında falan da sıkıntı yok çok şükür. Ama işte temas sevmeyince bir sorayim dedim. Gerçi doktorlar da kendi karakteri muhtemelen dediler. Sağ ol guzelim🙏

Hepiniz sağ olun kizlar❤️
 
Canım poposunun oraya zeytinyağ sür . Çok çok ise yarıyo. Ayrıca ağzından da ver damlat
Bir de ek gıda da yedirdiğini yemeklere porsiyonlara dikkat et. Annem hep bana, çocuk yiyo diye çok çok verme abartma derdi. O çok önemli cidden çünkü bağırsakları henüz o kadar gelişmedi daha.
yaa aslında baya da az yiyor. sabah en fazla yarım yumurta sarısı, öğlen 1-2 çorba kaşığı yoğurt, ikindi 3-4 çay kaşığı sebze zeytinyağlı (patates filan vermiyorum) , akşam 5-6 çay kaşığı elma yada armut püresi. çok mu bu sence??
 
X