2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Kızlar kemikli et vardı onu 3 saat düdüklüde kaynattım yeterliimi sizce
 
Ya bnm ki de iki gecedir 2saati geçirmiyor uyanıyo emecek illa emziği verince bi çığlık atiyo . Diş muhtemelen ama bnde koca kişisi uyanıp beşikte sallamaz ki ayağıma koyayım bi taraftan da bn uyuyayım der.

Ay çok zor kuzu vallahi bu sefer hiç dinlenmeden sabaha uyanmak
Stresli oluyorum kıza da yansıyor bu
 
Evet ya Karadenizli bir aile çıktı yok altın almadı yok altınımı aldı saçma sapan konular onları barıştırmaya çalışıyor okadar önemli konular varken.

Oo Bendensin sende he :)


Evet o çok saçma acaba adamın ilkimiydi anlamıyor muydu ne bilim başka ne olabilir diye düşünüyorum :))
Aynen ya neyse son 2 gündür daha iyi
 
Nereye geliyor bildirim 🤣

İşte buraya geldi bak :)))
Screenshot_20221203_203710_com.opera.browser_edit_973896251821181.jpg
 
Dogrudurr benimkide ilkkez bugün 2 den beri uyuyo ama buara acıkmaya başladı baya meme istiyo öyle bi açıyoki ağzını fena emiyo sanki 4 saat aç bıraktım hayırlısıyla bi salı günü gitsek dr a
Aynı benmki. Normalde 2-3 saatte bir 5 dk emerdi. Şimdi saat başı versem sanki 4-5 saat aç bırakmışım gibi emiyor bir de çekiyor ki canım acıyor🙈 süt var ama ihtiyaçlarını karşılamıyor artık yeterince. ben de tadım yaptiriyordum sadece ama artık yrn itibariyle tattirdiklarimin karışımını corba olarak vereceğim. Pirinç unu eklesem mi acaba ya alerjen mi bilen var mı?
 
  • Beğen
Reactions: Jou
Canisi ben cok anlamadim firini ama oyle oluyosa super valla.kiz sen istedinmi de yapmadilar,hele bi iste:)

Ekmekciler kız ekmek fırını :) ya tuz atıyorlar kuzum bir kere aldım tuz attığını da söylemedi neyse çorbayı yaptım kıza anam tadına bi baktım acayip tuzlu 😳
 
X