2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
@Kubrasc ayneyn hanımlar ebeler ölçümü tam göbek deliği etrafından mı yapıyor? Büyüme olmuşsa bebek kilo almış mı demek oluyormuş?
Canım anlatmak zor biraz ama deneyeyim. Pubis mi pubik mi deniyor önde göbek deliği hizandan aşağı doğru indiğinde en altta bir kemik var ya... sırt üstü uzanıyorsun o kemiği buluyorsun. Mezurenin 0 cm kısmını tam o kemiğin üzerine koyuyorsun. Sonra mezureyi yukarı doğru göbek deliği hizandan uzatıyorsun. Bir elinle karnına yavaş yavaş bastırarak göbek deliğinin üst kısmında tam olarak nerede rahmin bitiyor yani nerede sertlik bitiyor yumuşaklık başlıyorsa oraya kadar mezureyi uzatıyorsun. Orada kaç cm çıkıyor o önemli. 30 hafta gebeysen 28-32 arası çıkmalı. Artı eksi 2 cm normal. Eksiği fazlası takip gerektiriyor. Ben bugün ölçtüm mesela evde 29 çıkıyor ama ben bugün 32+6 yım yani biraz geride ve doktorun takibi lazım demek.
 
Çorap giydim dün ayaklarıma beton dökülmüş gibi duruyo
Beni çok güldürüyorsun zekta ya
Yüzündeki gülme efektine sebep olmak beni mutlu eder
Benim şişti arada iniyor bazen ama hep şişik
Neyse 1 ay katlanacağız dayanalım
 
Okurken yoruldum kız mezuram yok metrem var olurmu acaba akşam beyime ölçtüreyim
 

İnş canım bekliyorum o günleri sabırsızlıkla
 
Valla senin çocuklar da var işin daha zor Allah yardımcın olsun. Beni geceleri çok zorluyor 2 gündür özellikle
 
Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım da doğum şekli önemli değil. Bende tam tersi sezaryenden çok korkuyorum mesela o yüzden anlıyorum seni.
 
Tamamdır bu yöntemi daha önce denemiştim ama küçüktü o zaman karnım, şimdi daha iyi ölçüp, anlayabilirim inşallah. Teşekkür ediyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…