2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Olsun kuzum sorun olmaması iyi enazından
 
Gilette Venüs Breeze senelerdir kullanırım pamuk gibi oluyor


Aaa senin parmak öyle atıyorsa tetik parmak diyorlar ona anneannemde de olmuştu
 
Ya kuzum jilete de başlarsam artacak tüyler diye düşünüyorum . Off bilemedim aslında en rahatı o ya. Venüs ü çok duydum hiç denemedim ama kötü bişe duymadım
 
İlk gittiğinde kuaföre çekiniyorsun ama alışıyorsun sonra büyük rahatlık.. Tek giden sen değilsin öyle telkin et kendini Tak maskeni git yüzünde gözükmemiş olur
 
Ay ne garip insan bi kilosuna bari bakar. Sorun olmamasına sevindim

Olsun kuzum sorun olmaması iyi enazından
Öyle tabi evet sorun olmaması güzel ama tuhaf yani biz tr de sürekli detaylı kontrollere, nstleri duyduğumuz için garip geliyor bana sadece.

benim marjinal kordon problemim var. Bebek yeterince besin alıyor mu benden emin olmak için bu haftaya kadar detaylıca kontrol ettik, bundan sonra da ederiz diye düşünmüştüm. Ama doktor artık o konuda endişe edecek bişey yok dedi şimdiye kadar herşeyi güzel aldığı için eminiz dedi.

Boşuna hastaneye gitmişim gibi hissettim
 
Bundan sonrası ya olursa yanii ayy bazı doktorlar anamm çok tuğaf kuzu yaa allahımmm sağlıkla nasip etsinde inşaallahhh
 
Ya kuzum jilete de başlarsam artacak tüyler diye düşünüyorum . Off bilemedim aslında en rahatı o ya. Venüs ü çok duydum hiç denemedim ama kötü bişe duymadım
Bende Venüs ile alıyorum çok memnunum canım, artırma olayı aslında doğru değil diyorlar. Eğer hormonal yada başka bir problem olupta artarsa jiletten mi diye düşünebilirsin ama doktorlar kesinlikle arttırmadığını söylüyor. Sadece çıkış hızı lazere ve ağdaya göre hızlı.

Ben her gün duş aldığım için yalandan bir sürerim jileti hem herhangi bir doğuma acil duruma karşılıklı hazırım hemde acısız rahat ediyorum. Birde gerçekten yumuşacık yapıyor diğer jiletlere göre daha iyi.

Ağdanın acısından bıktığım için bıraktım ben. İlerde lazere dönerim yine.
 
Peki canım tüy yoğunluğunu artırıyordur dimi klasik jilet gibi
Ona bişey diyemem çünkü ben hep jiletle aldığım için aynı devam ediyor ama seneler önce bu venüse başladığımda 1 haftaya yakın gidiyordu uzama süresi diğer jiletlerden çok farklıydı. Şimdi de belli bi süre gidiyor diğerine göre ama öyle uzun değil
 
Aynen aynenn bende öyle bıktım acısındann agdanın
Jou
Sağolasın canım benim amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütelim

36.dan sonra alttan kontroller başlayacak bakalım.
Ooo daha ne kuzu
 
Valla bu yurt dışındaki sağlık hizmetlerini duyunca şükrediyorum buraya
 
Aaa bu bebişler ne erkenci çıktılar yaaa. Dualarım sizinle kuzu
Aro canım sağolasın
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğin kilosu iyiyse hiç problem etme geçen hafta Bi tanıdığımız benden Bi hafta öndeydi doğum yaptı bebeği de küveze girmedi maşallah
Maşaallah ne güzel. Benimki küçük biraz ondan acaba diyorum 1200 gr civarı. Ama haftasına göre normal sınırı aşmış değil minyon bebek dedi dr ona şükür.
Cok gecmisolsun insallah kesilir kasilmalar da zamaninda gelir bebis, neden oldu acaba yorgunluk sonrasi falan mi oldu yoksa durdukyerde mi basladi?
Inş canım. Yorgunluk hiç olmadı evde bile doğru düzgün bişey yapmıyorum da sebebine bişey demediler. Bir de pcos lular erken doğuma yatkınlar hormonlardan dolayı. Artık sebebi tam nedir bilmiyorum.

...Hala karnım ağrısız toplanıyor kasılıyor yukarı doğru sonra gevşiyor. Bu uzun süre devam ederse açıklık olurmuş zaten sonra doğum. Dün de epey oldu bugün de ama açıklık yok bakalım ne olacak. Ultrasonda içerden 2 cm var açıklık görünüyor dışardan kapalı.
 
Aynen aynenn bende öyle bıktım acısındann agdanın
Ooo daha ne kuzu
Sende mi jiletçisin

Valla bu yurt dışındaki sağlık hizmetlerini duyunca şükrediyorum buraya
Tr de hemen tedbir alıyorlar özeller sanırım özellikle, ama burada biraz daha ciddi bir durum görmeleri gerekiyor kontrol etmeleri için.

Tr de de devlette bir doktora gittim, resmen doktor ayıydı. Bebek aşağıda duruyor diye beni korkutmuştu sonrada bu bi sorun değil demişti.
Bide bana cinsiyeti öğrenip öğrenmek istemediğimi sormadan “bu erkek yiaaaa” diye dan diye söylemişti. (Biz cinsiyet partisi ile öğrenmek istemiştik ailemle birlikte, bunun olacağını bildiğim için partiden sonra gitmiştim doktora da)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…