2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Iyi de sen kendin hesap yapmadimiydin son adet tarihinden sonra kacinci gun veya haftaydi o gun :)) bana karindan bakti ve tabiki göremedi
Uymuyor ki geç döllenme oluyor 1 hafta erken çıkabiliyor ben ilk hgcyi öğrendiğimde 4 haftalik olması gerekiyordu doktor daha çok yeni dedi. Bu hafta belli olur. Karından kese 6.7.hafta görünüyor genelde ondan gorunmemistir hcg nde çok yüksek değil zaten.

İnşallah kuzum inşallah.
Yatıyorum genelde canım.
Sen de yat uzan.
Ayağının altına yastık koy yatarken.
Bi de bol bol su iç.
Rahim kasılmasını azaltıyormuş.
İnşallah kanaman olmaz.
Bende çalışıyorum öğretmenim malesef hep ayakta oluyoruz ama 3 gün rapor aldım evde dinlenip yatacağım. Suyu da çok içmeye çalışıyorum. Kanama falan yok şükür inşallah olmaz

Ben dollenme saatine kadar çözdüm dermisim ovulasyon testi kullaniyorduk bir yıldır bu ay tek iliski ve sonrasi catlamayi da testte gordum ve benim kasik her ay ağrır o gun hussettim bugün 4 haftalik sata göre ama gel gelelim dr persembe kese görmeye kalkiyor dis gebe şüphesi var bir de cok fazla bel agrim var cunku keseyi de gormezse şüpheyi artırıp aklimi kurcaliycak gibu:))

Neye göre şüphe ediyor sırt ağrısı çoğu kişide oluyor. Ya kan değerlerinde düzensizlik olacak ya da ultrasyonda kese görünmeyecek. 5. Haftada kese bazen karından da gorunmeyebiliyormuş en garantisi vajinalultrasyon.

Biraz leke geldi dedim belim cok kötü agriyor kalcama vuruyor ondan şüphe etti ama bilmiyorum bence bel agrim ondan degil hayırlısı artik:)

İnşallah canım ya inşallah

Bende çalışıyorum öğretmenim malesef hep ayakta oluyoruz ama 3 gün rapor aldım evde dinlenip yatacağım. Suyu da çok içmeye çalışıyorum. Kanama falan yok şükür inşallah olmaz
Ben de öğretmenim canım ama pandemiden dolayı ara verdim.
İnşallah kanaman olmaz canım.
Bende de şimdi tekrar kahverengi lekelenme başladı.
İnşallah kırmızıya dönmez.

Ben de öğretmenim canım ama pandemiden dolayı ara verdim.
İnşallah kanaman olmaz canım.
Bende de şimdi tekrar kahverengi lekelenme başladı.
İnşallah kırmızıya dönmez.
İnşallah canım kırmızıya dönmeden hemen geçer inşallah Ayaklarını biraz yükseğe kaldır dinlen canım suyunu falan da bol iç. İnşallah en yakın zamanda şu riskler ortadan kalkar da rahatça hamileliğimizi geçirip yavrularımıza kavuşuruz hayırlısıyla

Maalesef ve kusma da yoktu
Bulantı geçsin diye yemedıgım kalmadı
30 kilo almıştım
8. Haftadan itibaren doğuma kadar
Oyyy inşallah bu sefer rahat olursun senin için çok zor geçmiş valla
Aranızda hazımsızlık çeken var mı? Az yememe rağmen midem öyle şişki patlıcan herhalde ya nefes alamıyorum
Valla karnım da şişlik var beni rahatsız eden durum yok. Hatta geçenlerde kendi kendime dedim ben bu kadar kilomu almıştım diye ama sanmıyorum şiş sanırım

Nasıl oldun canım para yazmışım otomatik parça dicektim. Kalkma dinlen bakalım

Bence başka dokta git kuzum sat a göre benim 9. Hafta bir hafta geriden geliyor ultrasona göre buradaki takvimide değiştirdim. Şöyle düşün yumurta adetten beş gün sonra büyüyor bir hafta sonra çatlıyor . Daha önce çok tedavi oldum ordan biliyorum . Bu durumda da normal değil mi gelişim biraz geç büyüyüp çatlamış ise sat a bakmamak lazım. Benim doktorum eski bir yöntem sat a göre hesap,ultrasonda görüp bakıcaz dedi hiç de geri falan demedi. Doktorumu çok seviyorum zaten.

Kızlar görüyorum burda kanama yaşayanlar çok var benim de başıma geldi daha bugün kendime geldim. Dün öğlen adet kanamasından fazla kanamam oldu düşük yaptığımı düşünerek hemen bi doktora gittim kalp atışını gördüm çok şükür bebek canlıydı Ama çok korktum progestan iğne kullanıyodum her gün 2 ampul. Ekstra bişey yapmadılar. Şimdi kanamam lekelenme şeklinde inşallah bir daha olmaz çok korkuyorum

evet yaşayanlar olmuştu, neyse ki kalp atışı varmış yorma kendini dinlen bolca, azalır yavaş yavaş

ne zamana kadar ampullerin? aksatma olur mu benim 10. haftaya kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…