- 29 Haziran 2019
- 726
- 566
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.921
Uymuyor ki geç döllenme oluyor 1 hafta erken çıkabiliyor ben ilk hgcyi öğrendiğimde 4 haftalik olması gerekiyordu doktor daha çok yeni dedi. Bu hafta belli olur. Karından kese 6.7.hafta görünüyor genelde ondan gorunmemistir hcg nde çok yüksek değil zaten.Iyi de sen kendin hesap yapmadimiydin son adet tarihinden sonra kacinci gun veya haftaydi o gun :)) bana karindan bakti ve tabiki göremedi
Bende çalışıyorum öğretmenim malesef hep ayakta oluyoruz ama 3 gün rapor aldım evde dinlenip yatacağım. Suyu da çok içmeye çalışıyorum. Kanama falan yok şükür inşallah olmazİnşallah kuzum inşallah.
Yatıyorum genelde canım.
Sen de yat uzan.
Ayağının altına yastık koy yatarken.
Bi de bol bol su iç.
Rahim kasılmasını azaltıyormuş.
İnşallah kanaman olmaz.
Ben dollenme saatine kadar çözdüm dermisim ovulasyon testi kullaniyorduk bir yıldır bu ay tek iliski ve sonrasi catlamayi da testte gordum ve benim kasik her ay ağrır o gun hussettim bugün 4 haftalik sata göre ama gel gelelim dr persembe kese görmeye kalkiyor dis gebe şüphesi var bir de cok fazla bel agrim var cunku keseyi de gormezse şüpheyi artırıp aklimi kurcaliycak gibu:))Uymuyor ki geç döllenme oluyor 1 hafta erken çıkabiliyor ben ilk hgcyi öğrendiğimde 4 haftalik olması gerekiyordu doktor daha çok yeni dedi. Bu hafta belli olur. Karından kese 6.7.hafta görünüyor genelde ondan gorunmemistir hcg nde çok yüksek değil zaten.
Neye göre şüphe ediyor sırt ağrısı çoğu kişide oluyor. Ya kan değerlerinde düzensizlik olacak ya da ultrasyonda kese görünmeyecek. 5. Haftada kese bazen karından da gorunmeyebiliyormuş en garantisi vajinalultrasyon.Ben dollenme saatine kadar çözdüm dermisim ovulasyon testi kullaniyorduk bir yıldır bu ay tek iliski ve sonrasi catlamayi da testte gordum ve benim kasik her ay ağrır o gun hussettim bugün 4 haftalik sata göre ama gel gelelim dr persembe kese görmeye kalkiyor dis gebe şüphesi var bir de cok fazla bel agrim var cunku keseyi de gormezse şüpheyi artırıp aklimi kurcaliycak gibu:))
Canım benimde bugün 6+4 kalp atışını duydukKızlar bende yarın sabah gidiyorum kontrole insallah duyarım kalp atışlarını bendeşuan 6+5 duyarmıyım sizce? icim hiç rahat degil duymadan bebeğim var diyemiyorum
Biraz leke geldi dedim belim cok kötü agriyor kalcama vuruyor ondan şüphe etti ama bilmiyorum bence bel agrim ondan degil hayırlısı artik:)Neye göre şüphe ediyor sırt ağrısı çoğu kişide oluyor. Ya kan değerlerinde düzensizlik olacak ya da ultrasyonda kese görünmeyecek. 5. Haftada kese bazen karından da gorunmeyebiliyormuş en garantisi vajinalultrasyon.
Kötü düşünme canım kontrolün ne zaman?Biraz leke geldi dedim belim cok kötü agriyor kalcama vuruyor ondan şüphe etti ama bilmiyorum bence bel agrim ondan degil hayırlısı artik:)
Teşekkürler ben de 7+5’te gideceğim daha kalp atışı için.Bana da o zaman söyler herhalde.6+3 te istedi canım kalp sesini duyduğumuz gün.
İnşallah canım ya inşallahbelli bir süre sonra onlar bende alışkanlık yapıyor hiç dikkate almıyorum :)
geçer geçer ben de senin gibi çok korkuyordum ama şükür çok kısa sürede geçti. kese çok hızlı büyüyor zaten. hiç korkma. 1 hafta sonra kontrole gittiğinde hiç bir şeyin kalmadığını ya da çok minnacık bir şey kaldığını görüceksin
Perşembe canim benim aynen takmiycamKötü düşünme canım kontrolün ne zaman?
Perşembe canim benim aynen takmiycam
Insaallah :)Aynı gün gidecekmişiz inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz
Ben de öğretmenim canım ama pandemiden dolayı ara verdim.Bende çalışıyorum öğretmenim malesef hep ayakta oluyoruz ama 3 gün rapor aldım evde dinlenip yatacağım. Suyu da çok içmeye çalışıyorum. Kanama falan yok şükür inşallah olmaz
İnşallah canım kırmızıya dönmeden hemen geçer inşallahBen de öğretmenim canım ama pandemiden dolayı ara verdim.
İnşallah kanaman olmaz canım.
Bende de şimdi tekrar kahverengi lekelenme başladı.
İnşallah kırmızıya dönmez.
Oyyy inşallah bu sefer rahat olursun senin için çok zor geçmiş vallaMaalesef ve kusma da yoktu
Bulantı geçsin diye yemedıgım kalmadı
30 kilo almıştım
8. Haftadan itibaren doğuma kadar
Valla karnım da şişlik var beni rahatsız eden durum yok. Hatta geçenlerde kendi kendime dedim ben bu kadar kilomu almıştım diye ama sanmıyorum şiş sanırımAranızda hazımsızlık çeken var mı? Az yememe rağmen midem öyle şişki patlıcan herhalde ya nefes alamıyorum
Rica ederim ne demekTeşekkürler ben de 7+5’te gideceğim daha kalp atışı için.Bana da o zaman söyler herhalde.
Nasıl oldun canım para yazmışım otomatik parça dicektim. Kalkma dinlen bakalımHastaneye gitmeden önce de parça düşürüyordum gittim doktor bebeğe bsey olmamış dedi gece kaldıktan sonra yine muayene etti yine göründü eve geldim doktor hiç ayağa bile kalkma dedi evim hastaneye de arabayla yarım saattir kalkıp gitsem şimdi yine kanamam kötü olur diye de gitmedim daha Protestan kullanıyorum biraz dursaydı bi daha kontrole giderdim
Bence başka dokta git kuzum sat a göre benim 9. Hafta bir hafta geriden geliyor ultrasona göre buradaki takvimide değiştirdim. Şöyle düşün yumurta adetten beş gün sonra büyüyor bir hafta sonra çatlıyor . Daha önce çok tedavi oldum ordan biliyorum . Bu durumda da normal değil mi gelişim biraz geç büyüyüp çatlamış ise sat a bakmamak lazım. Benim doktorum eski bir yöntem sat a göre hesap,ultrasonda görüp bakıcaz dedi hiç de geri falan demedi. Doktorumu çok seviyorum zaten.Hanımlar sata göre 7 haftalık hamileyim ultrason göre bebeğim 6 haftalık kese 5 haftalık 4 gündür hiç gelişmemiş doktor haftaya kadar gelişmezse alırız dedi bu şekilde olupta sağlıklı doğum yapan oldumu
Kızlar görüyorum burda kanama yaşayanlar çok var benim de başıma geldi daha bugün kendime geldim. Dün öğlen adet kanamasından fazla kanamam oldu düşük yaptığımı düşünerek hemen bi doktora gittim kalp atışını gördüm çok şükür bebek canlıydıAma çok korktum progestan iğne kullanıyodum her gün 2 ampul. Ekstra bişey yapmadılar. Şimdi kanamam lekelenme şeklinde inşallah bir daha olmaz çok korkuyorum