2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Maalesef ve kusma da yoktu
Bulantı geçsin diye yemedıgım kalmadı
30 kilo almıştım
8. Haftadan itibaren doğuma kadar

canım 1500 üzerinde olunca görünür diyorlar düm 451se perşembe 902 cumarteside 1804 olması gerekir. 1500ü geçtiğin içinde görebilirsiniz gibi
Ya iki türlü beta hcg degerleri var anlamadım bazi hastaneler 4.hafta beta arasi 5 ila 400lerde deger aralığı misal bugün gittigim hastane 4.hafta 1000, 50000 değer yaziyor internette de öyle.. misal ilk betam sağlık ocağında 30 idi 7 gun sonra iki günde artarsa 300lerde cikmasi gerek ama 1000 cikti ve deger aralığı da farkliydi...
Sorum su? 1500 geçtiğinde kese görünür demissiniz ya hangi değer baz alindigina görünür mesela ben bu persembe 4+4 haftalık olcam dr kese gormeye calisacak dis gebeysem önceden ogreneyim diye e forumda herkes 5 haftayi gectikten sonra görmüş, o kadar karıştı ki aklım

Canım kanama bendede olmuştu çok az ama bence acil de falan kan tahlili yaptır durumun anlaşılır ona göre en azından önlem alınır gebelik varsa

Canım çağır bence birde rahim de kanama alanı göründümü ultrasonda

Bende senin gibi erkenden öğrenim dedim karından baktı ultrasyona gördü ama net değildi çok küçük dedi 1 hafta sonra gel dedi bekleseydim keşke şimdi kafamda deli sorular

Aranızda hazımsızlık çeken var mı? Az yememe rağmen midem öyle şişki patlıcan herhalde ya nefes alamıyorum

Bende aynı durumdayım göbeğim çok şiş 5-6 aylık olduğumu söylesem inanırlar :)

Kac haftalikti cok küçük dediğinde
O kadar küçük ki onu bile hesaplayamadi minimal kese dedi. Dış, kimyasal gebelik olabilir mi diye sordum sanmıyorum keseyi gördüm dedi ama o sanmıyorum kafama takıldı. Yine de kanama ağrı olmadığı için bekledim perşembe günü kontrol var. Umarım gördüğü şey kesedir ve olması gereken yerdedir. Sana alttan ultrasyonda mi baktı?

Iyi de sen kendin hesap yapmadimiydin son adet tarihinden sonra kacinci gun veya haftaydi o gun :)) bana karindan bakti ve tabiki göremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…