- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.041
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.901
Maalesef ve kusma da yoktuAyyy doğuma kadar mıZor valla
Tamam da zaten yeniyse kese görülmez ki. Kan testi yaptırıp düzenli artıyor mu diye bakmanız lazım kimyasal mı sağlıklı mı anlamak için. Doktor size sormadı mı keseye bakarken kan sonucunuzu falan
Ayy maşallah hadi gözün aydın
Ya iki türlü beta hcg degerleri var anlamadım bazi hastaneler 4.hafta beta arasi 5 ila 400lerde deger aralığı misal bugün gittigim hastane 4.hafta 1000, 50000 değer yaziyor internette de öyle.. misal ilk betam sağlık ocağında 30 idi 7 gun sonra iki günde artarsa 300lerde cikmasi gerek ama 1000 cikti ve deger aralığı da farkliydi...canım 1500 üzerinde olunca görünür diyorlar düm 451se perşembe 902 cumarteside 1804 olması gerekir. 1500ü geçtiğin içinde görebilirsiniz gibi
Canım kanama bendede olmuştu çok az ama bence acil de falan kan tahlili yaptır durumun anlaşılır ona göre en azından önlem alınır gebelik varsaMerhaba kızlar en son adet tarihim 15 Eylül 16 ekimden itibaren yaptığım 4 tane gebelik testinde silik çizgi çıktı adetim de düzenli olduğu için hamile olabileceğimi düşünüp doktora gittim geçen hafta Perşembe günü ama ultrason da görülmedi bişey daha erken diye beklemek istedim kan testi yaptırmak istemedim ancak bugün kanamam oldu 10 gündür de bel ağrısı çekiyorum adet oldum diye düşünüyorum ama emin de olamadım kötü bişey yoktur inşallah
Ben cok ilginc rüyalar görüyorum. Uzun yıllar görmediğim insanlari goruyorum rüyamda. Ayrica cok erken uyanıyorum. Gece de cok erken yatıyorum.Kızlar rüyalarınızda artma var mı böyle garip rüyalar görüyorum
Canım çağır bence birde rahim de kanama alanı göründümü ultrasondaKanaması olanlar yanınızda size yardımcı olan biri var mı. Ben sabah kendime kahvaltı hazırlayayım dedim sonrasında kanama oldu yine. Ayağa kalktım diye mi oldu acaba diyorum. Annem başka şehir de yaşıyor onu çağırsam mı idare etsem mi bilemedim kızlar
Canım çağır bence birde rahim de kanama alanı göründümü ultrasonda
O zaman rahat ol varsa progestan fitil kullan bazen progesteron hormonu yetersiz kaldığı içinde olabilirmiş2 defa baktı kanama alanı yok dedi
Bende senin gibi erkenden öğrenim dedim karından baktı ultrasyona gördü ama net değildi çok küçük dedi 1 hafta sonra gel dedi bekleseydim keşke şimdi kafamda deli sorularYa iki türlü beta hcg degerleri var anlamadım bazi hastaneler 4.hafta beta arasi 5 ila 400lerde deger aralığı misal bugün gittigim hastane 4.hafta 1000, 50000 değer yaziyor internette de öyle.. misal ilk betam sağlık ocağında 30 idi 7 gun sonra iki günde artarsa 300lerde cikmasi gerek ama 1000 cikti ve deger aralığı da farkliydi...
Sorum su? 1500 geçtiğinde kese görünür demissiniz ya hangi değer baz alindigina görünür mesela ben bu persembe 4+4 haftalık olcam dr kese gormeye calisacak dis gebeysem önceden ogreneyim diye e forumda herkes 5 haftayi gectikten sonra görmüş, o kadar karıştı ki aklım
Aranızda hazımsızlık çeken var mı? Az yememe rağmen midem öyle şişki patlıcan herhalde ya nefes alamıyorum
O zaman rahat ol varsa progestan fitil kullan bazen progesteron hormonu yetersiz kaldığı içinde olabilirmiş
Aranızda hazımsızlık çeken var mı? Az yememe rağmen midem öyle şişki patlıcan herhalde ya nefes alamıyorum
Ayy niye böyle oldu ki biraz geç yemek yedim uzun süre aç kaldım diye mi yoksa hormon dan mı çözemedim. Maden suyu içiyorum şuan ise yarar umarımPatlamak üzereyim bende karnım 3-4 aylık gibi oldu
Bende sıkıntı var sanıyordum dedim bismillah şimdiden bu kadar sistiysem 9 ayı düşünemiyorum patlarım kesinBende aynı durumdayım göbeğim çok şiş 5-6 aylık olduğumu söylesem inanırlar :)
Ben 1 haftadır falan böyleyim ayy geçmiyorAyy niye böyle oldu ki biraz geç yemek yedim uzun süre aç kaldım diye mi yoksa hormon dan mı çözemedim. Maden suyu içiyorum şuan ise yarar umarım
Kac haftalikti cok küçük dediğindeBende senin gibi erkenden öğrenim dedim karından baktı ultrasyona gördü ama net değildi çok küçük dedi 1 hafta sonra gel dedi bekleseydim keşke şimdi kafamda deli sorular
Soda içince biraz iyi geldi gibi. Sık yiyin mideyi boş bırakmayın uzun süre yazıyor İnternette. Yağlı yemeyecekmişiz.Ben 1 haftadır falan böyleyim ayy geçmiyor
O kadar küçük ki onu bile hesaplayamadiKac haftalikti cok küçük dediğinde
Iyi de sen kendin hesap yapmadimiydin son adet tarihinden sonra kacinci gun veya haftaydi o gun :)) bana karindan bakti ve tabiki göremediO kadar küçük ki onu bile hesaplayamadiminimal kese dedi. Dış, kimyasal gebelik olabilir mi diye sordum sanmıyorum keseyi gördüm dedi ama o sanmıyorum kafama takıldı. Yine de kanama ağrı olmadığı için bekledim perşembe günü kontrol var. Umarım gördüğü şey kesedir ve olması gereken yerdedir. Sana alttan ultrasyonda mi baktı?
var görünüyo ama kese için erkendir bu yüzden görememiştir, ama kanda baktır ki hamilelik varsa kanamayı önlemek için belki bir şey verirler
Haklisiniz kızlar ben Bı kan testi yaptırayımAtarsın sonucu buraya olur mu merak ettim son durumu