2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kizlar doktora gittim bugun ne yazikki dis gebelik dedi. Ne kadar uzgunum anlatamam. :KK43:(( aglamaktan icim disima cikti. Ama her seyde bir hayir vardir diyorum. Rabbim en dogrusunu bilir. Her zaman gittiğim Amerikan hastanesindeki prof. Yarin sabaha acil laparoskopi ameliyat yapmamiz lazim. Hayatin tehlikeye girer tuplerinden birini alicaz dedi. 2. Bir doktor tavsiyesi icin altunizade acibademe gittim. Oradaki doktor kendi kendine atıyor vucudun 2 gun daha betahcg bakalim merak etme ameliyata gerek yok dedi. Ilac bile vermedi(ilac da kemoterapi ilaciymis) 22 ekimde beta hcg 1551- 25 ekim de 550 ye düşmüş. Tüpünü niye alalim dedi. Diger doktor da o tup zaten zarar gormus yine o taraftan hamile kalirsan ayni seyi yasarsin Ameliyat olman lazım dedi. Ya iki doktor arasındaki fikir farkina bakar misiniz? Ne yapacagimi sasirdim. Hic basina boyle bisi gelen var mi? Umarim yoktur da

evet yaşayanlar olmuştu, neyse ki kalp atışı varmış🙏🙏🙏 yorma kendini dinlen bolca, azalır yavaş yavaş

ne zamana kadar ampullerin? aksatma olur mu benim 10. haftaya kadar devam
Canım 10 diyordu doktor ama artık ne olur bilmiyorum 9 ay kullananlar varmış bakalım. Hiç aksatmadım hep düzenli yapıyorum
İnşallah sağlıkla kucağıma alırım ben de hepiniz de 🤲🏻

Canım 10 diyordu doktor ama artık ne olur bilmiyorum 9 ay kullananlar varmış bakalım. Hiç aksatmadım hep düzenli yapıyorum
İnşallah sağlıkla kucağıma alırım ben de hepiniz de 🤲🏻

bu arada muhtemelen 10. hafta dahil kullanacağız,

çünkü benim serumum 8. haftaya kadardı 8'e girince bırakıyorum değil mi ye yazdım 8'i de doldur dedi

muhtemelen ampuller için de aynı 10. haftaya kadar dedi bana da ama galiba 10'u da full dolduracağız👍 ben yarın onu da soracağım

merak etme bir şey olmayacak 🧡 bu küçük kanamaları yaşayan çok oldu, kendini yorma bunu hep kendine hatırlat🧡🧡

bu arada muhtemelen 10. hafta dahil kullanacağız,

çünkü benim serumum 8. haftaya kadardı 8'e girince bırakıyorum değil mi ye yazdım 8'i de doldur dedi

muhtemelen ampuller için de aynı 10. haftaya kadar dedi bana da ama galiba 10'u da full dolduracağız👍 ben yarın onu da soracağım

merak etme bir şey olmayacak 🧡 bu küçük kanamaları yaşayan çok oldu, kendini yorma bunu hep kendine hatırlat🧡🧡
Canım ya keşke küçük olsa iki ped doldurdu bir avuç da pıhtı düştü

Yani bir sorun olmasın da kullanırız canım napalım yeter ki sağlıkla gelsinler🤲🏻

Kafanı takma stres yapma . Eğer bişi olsa çıkardı bi doktora git kan testi yaptır önce belki mevsimsel adet düzenin bozulmuştur. İnşallah hamilesindir bunu çok isterim ama . 😇
Valla inşallah oyledir.ama olursa olur olmazsa olmaz Allah bilirde.. sadece 8 gün oldu hala lekelenme devam ediyo. Bazen koyu bazen açık.bazen hiç gelmiyo saaatlerce. Anlamadım ben ilk defa oluyor boyle

Canım ya keşke küçük olsa iki ped doldurdu bir avuç da pıhtı düştü

Yani bir sorun olmasın da kullanırız canım napalım yeter ki sağlıkla gelsinler🤲🏻
yanlış hatırlamıyorsam Özlem'in öyle olmuştu bir şey olmadı çok şükür🙏🙏 ozlemgundogdu ozlemgundogdu şu an okusa kesin yazar seni rahatlatırdı🧡

Kizlar doktora gittim bugun ne yazikki dis gebelik dedi. Ne kadar uzgunum anlatamam. :KK43:(( aglamaktan icim disima cikti. Ama her seyde bir hayir vardir diyorum. Rabbim en dogrusunu bilir. Her zaman gittiğim Amerikan hastanesindeki prof. Yarin sabaha acil laparoskopi ameliyat yapmamiz lazim. Hayatin tehlikeye girer tuplerinden birini alicaz dedi. 2. Bir doktor tavsiyesi icin altunizade acibademe gittim. Oradaki doktor kendi kendine atıyor vucudun 2 gun daha betahcg bakalim merak etme ameliyata gerek yok dedi. Ilac bile vermedi(ilac da kemoterapi ilaciymis) 22 ekimde beta hcg 1551- 25 ekim de 550 ye düşmüş. Tüpünü niye alalim dedi. Diger doktor da o tup zaten zarar gormus yine o taraftan hamile kalirsan ayni seyi yasarsin Ameliyat olman lazım dedi. Ya iki doktor arasındaki fikir farkina bakar misiniz? Ne yapacagimi sasirdim. Hic basina boyle bisi gelen var mi? Umarim yoktur da
Canım çok geçmiş olsun kaç haftalık hamileydin bi belirti vermişmişmiydi yoksa rutin kontrolde mi tespit edildi? Allah sabır versin anladığım kadarıyla bebek düşüyor zaten hcg değerin de düşüyor ama en iyisini uzman doktorlar bilir burada sana akıl vermek çok zor rabbim tez zamanda tekrar hamile kalmayı sağ Salim kucağına almayı nasip eder inşallah..😥

Galiba ben de aynıyım. Inanilmaz bi şişkinlik oldu bende. Dogru duzgun bir sey yiyememe ragmen karnim 6 aylik hamile gibi oldu. Hic bir sey anlamadim
Bendede aynı şey arkadaşlar 5 . Haftamda heryerim şişti bulantı kusma yok canım ne isterse yiyorum da daha şimdiden 3 kilo almak sıkıntılı sanki hamile kalmayı bekliyormuşum rahatça yemek için şımardım iyice yahu🤭🤭

İnşallah canım kırmızıya dönmeden hemen geçer inşallah🤲🏻 Ayaklarını biraz yükseğe kaldır dinlen canım suyunu falan da bol iç. İnşallah en yakın zamanda şu riskler ortadan kalkar da rahatça hamileliğimizi geçirip yavrularımıza kavuşuruz hayırlısıyla🤲🏻
Aynen dediğin gibi yapıyorum canım.
Amiiiiiin, inşallah hayırlısıyla atlatırız bu sıkıntılı süreçleri de bebeğimizi alırız kucağımıza. 🤲

Kızlar görüyorum burda kanama yaşayanlar çok var benim de başıma geldi daha bugün kendime geldim. Dün öğlen adet kanamasından fazla kanamam oldu düşük yaptığımı düşünerek hemen bi doktora gittim kalp atışını gördüm çok şükür bebek canlıydı 🤲🏻 Ama çok korktum progestan iğne kullanıyodum her gün 2 ampul. Ekstra bişey yapmadılar. Şimdi kanamam lekelenme şeklinde inşallah bir daha olmaz çok korkuyorum🤲🏻
Kuzum, aynen senin gibi ben de Çarşamba günü oluk oluk adet kanaması gibi kanamayla gittim doktora.
İlk defa kalp atışını o gün dinledik.
Çok şükür az da olsa atıyordu kalbi.
Ama kanama alanı varmış ve kesenin olduğu tarafta.
Yatacaksın dedi.
Bana proluton depot iğne yapıldı o gün.
Şimdi her gün progestan iğne yaptırıyorum.
Sadece çarşamba günleri proluton yaptır dedi.
Daha ne kadar sürecek bu iğneler hiç bilmiyorum.
Perşembe günü randevum, bakalım iğnelere devam edecek miyiz.
Çok ağrıyo iğne yerlerim.
Top top beze oluştu şimdiden.

Bendede aynı şey arkadaşlar 5 . Haftamda heryerim şişti bulantı kusma yok canım ne isterse yiyorum da daha şimdiden 3 kilo almak sıkıntılı sanki hamile kalmayı bekliyormuşum rahatça yemek için şımardım iyice yahu🤭🤭
Ben dogru duzgun beslenemiyorum da. Sqnirim bu progesteron odem yapiyor.
Tup bebekle hamile kalanlara sormak istiyorum estrofemi ne zaman bıraktınız?

Ben dogru duzgun beslenemiyorum da. Sqnirim bu progesteron odem yapiyor.
Tup bebekle hamile kalanlara sormak istiyorum estrofemi ne zaman bıraktınız?

Cuma günki kontrolde bıraktırdı doktor. Gerek yok artık dedi

Öncelikle geçmiş olsun. Değer artışınızda düzensizlik mi vardı? Beta 550 ye düştüyse ameliyat olmanız gerekmeyebilir mtsx iğnesi ile sonlandırılabilir diye düşünüyorum. Bir kez daha beta baktırıp tekrar düşüyor mu diye bakmakta fayda var belki dış gebelik bile değildir. Sağlıksız gebelik olduğu için kendiliğinden düşüyordur.

Benim önceki gebeliğimde tam kese görünecek betalara geldiğinde kanamam başlamıştı. Değer artışlarım da başta 2 kat artmayınca dış gebelikten şüphelenildi. Sonradan 2 kat olmuştu. Sağlıklı gebelik olmadığından emin olunca kürtaj oldum 2 kez beta baktılar düştüğü için dış gebelik olmadığı anlaşıldı zaten patolojide de rahim içi gebelik olduğu anlaşıldı. Başka bir doktora gitmiştim beta 2 kez az arttığında direkt iğne yapmayı teklif etmişti iyi ki yaptırmamışım. Boş yere kemoterapi iğnesi alacaktım.

Bazı doktorlar hemen iğne ya da hemen Laporoskopi öneriyor bazen gereksiz yere yapılıyor bu işlemler. Size tavsiyem bir kez daha beta baktırın ona göre yol alırsınız. Çok geçmiş olsun.

Galiba ben de aynıyım. Inanilmaz bi şişkinlik oldu bende. Dogru duzgun bir sey yiyememe ragmen karnim 6 aylik hamile gibi oldu. Hic bir sey anlamadim
Aynen kalinlasti baya belim çok şaşırdım ya bide 4 aya kadar kimse anlamaz diye az kişiye soylicektim umarım geçer bu durum 😅

Bende yaşadım onu baya baya vardı benim düzelcek kuzumm benim heptne düzeldi kesildi bitti kalbini duydum bugün sende duyucaksın bu tedaviden dolayı 2buçuk hafta hicbirsey yapmadım banada düşük dendi hatta hep yattım şimdi öyle bi tehlikemde yok duzelcek hiç kafana takma🥰
6 haftalık hamile olduğumu bugün öğrendim. Dün kanamam oldu. Bebeğin etrafında kan görüldü. Pıhtılaşmış. İğne ve hap verdi. 4-5 gün kritikmiş. Çok üzüldüm. Sizin yazdığınızı okuyunca umutlandım 😢

Kuzum, aynen senin gibi ben de Çarşamba günü oluk oluk adet kanaması gibi kanamayla gittim doktora.
İlk defa kalp atışını o gün dinledik.
Çok şükür az da olsa atıyordu kalbi.
Ama kanama alanı varmış ve kesenin olduğu tarafta.
Yatacaksın dedi.
Bana proluton depot iğne yapıldı o gün.
Şimdi her gün progestan iğne yaptırıyorum.
Sadece çarşamba günleri proluton yaptır dedi.
Daha ne kadar sürecek bu iğneler hiç bilmiyorum.
Perşembe günü randevum, bakalım iğnelere devam edecek miyiz.
Çok ağrıyo iğne yerlerim.
Top top beze oluştu şimdiden.
Canım ya gerçekten çok zor bi durum Rabbim bidaha yaşatmasın evet ben de ilk kez öyle duydum kalp atışını çok güzel bir şeymiş sağlıkla doğarlar inşallah 🤲🏻
Beze olsn yerler için günde 3 kere ovun canım doktoruna arnica krem sor kullanabilir miyim diye izin verirse onunla ovun çok iyi geliyo
Bana neden proluton depot yapmadılar onu anlamadım 🤔

X