2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar ben de cumartesi muayene oldum ancak yazabiliyorum. Cok şükür duyduk ama 7+0 ken 6+2 çıktı. Geç dollenmeden büyük ihtimal dedi. Bakalım tekrar bu cuma gidip 12.haftaya kadar çağırmayacak bir daha
Bende cumartesi gittim canım 7+0 diye bilirken benim de 6+1 çıktı geç döllenme bebeği dedi doktorum hayırlısı inşallah

O burun kuruluğu 9 ay boyunca devam etti bende canım . Geçmiyor hamilelikte ama zorladı beni yine başladı

Ben Çarşamba günü kanamayla gittim canım. Kesenin olduğu tarafta kanama alanı var. Her gün progestan iğne vuruluyorum.

Doktor pazartesi gunu istedi tahlilleri kuzumm o zaman ettiricem açkarna gitcekmişim sagoll kuzumm tesekkür ederiimm

Ben Çarşamba günü kanamayla gittim canım. Kesenin olduğu tarafta kanama alanı var. Her gün progestan iğne vuruluyorum.
Ahaaaa aynı ben bak bende yaşadım bunu düzelcek kuzumm hic korkma takma kafana bende çok vardı 5gün 10 tane günde 2 doz vuruldum bittii geçti kalbi duyduk sende duyucan

Bende yaşadım onu baya baya vardı benim düzelcek kuzumm benim heptne düzeldi kesildi bitti kalbini duydum bugün sende duyucaksın bu tedaviden dolayı 2buçuk hafta hicbirsey yapmadım banada düşük dendi hatta hep yattım şimdi öyle bi tehlikemde yok duzelcek hiç kafana takma

Cancan benide ekleyebilirmisin artik icim rahat
Dogum tarihi 16.06.2022
Kese görme 15.10.2021
Kalp görme 25.10.2021
Ben yurt disindayim cancan Isviçre
Bu kadar sanirim.

İnşallah canım ya ilk kötü oldum duyunca ama inşallah geçecek rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Çalışıyorum bende o yüzden 3 gün rapor aldım artık

Reactions: Jou
Iyi yaptın canım beniimm çok dikkatli oll düzelecek o ignelerde iyi olcak inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…