- 12 Şubat 2017
- 516
- 984
- 103
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #44.481
aynı ağrıdan bende de var bakalım carşamba kontrolüm var benim ki ne diyecekKızlar bugün acile gittim
bebek iyi
suyum azalmıştı düzelmiş
rahim uzunluğu iyi
dedi...
İdrar tahlilini gösteremedim.
Peki benim bu ağrıalrım neden dedim öylece yüzüme baktı sadece dr
Genel cerraha filan mı gideyim ben ne yapayım ki
Adam tanıdıksa yardımcı olur size inşallah.Aa geçen tahlil yapıldı bana paket kapsamında olmadığı halde ücret almadılar diyordum meğer ondanmış. Eşime söyleyim bi bu durumu. Hastane sahibi arkadaşı ya bir şeyler yapsın ya da senin dediğin gibi yapalım yoksa bi anlamı kalmıyor paketin
Çok zor ya özellikle geceleri uyutmuyor değil mi?Allah yardımcımız olsun.aynı ağrıdan bende de var bakalım carşamba kontrolüm var benim ki ne diyecekgerci ben cok dinlenmiyorum onunda etkisi var biliyorum
amin canım gece yatınca daha cok ağrıdığını hissediyorum bende. masaj felan yapıyorum bacağımın arasına yastık da koysam cok bi fark etmiyorAdam tanıdıksa yardımcı olur size inşallah.
Çok zor ya özellikle geceleri uyutmuyor değil mi?Allah yardımcımız olsun.
Dimi ya bnce de ağlayacak fln derken çocuğun rahatını bozmaya gerek yok. Ama işte azıcık kıskançlığımız olacak gibi ondan da biraz düşündürüyor beni bu beşik yeriBelki de biz aceleciyiz ilk olduğu için sen tecrübelisinbence yanına al ilk zamanlar gece kızı falan da uyandırır uyanınca
O da doğru. Kızın kaç yaşında?Dimi ya bnce de ağlayacak fln derken çocuğun rahatını bozmaya gerek yok. Ama işte azıcık kıskançlığımız olacak gibi ondan da biraz düşündürüyor beni bu beşik yeri
Sonunda geldinnBenim haricimde bir kişi daha vardı benden 1 ya da 2 hafta geridemiydi ne tam hatırlamıyorum. Ben girdim
Hangisi acaba o duvar süsü attığım sana kuzu yaa aha bu odayı hepten ettim kokoşHavalar iyi artık gündüzleri havalandırırsın çıkar kokusu hemenay bende bi duvar süsü beğendim de almadım dahaaa sen atmıştın buraya hatırlıyorum
Hani bakalım avize ve abajuraaa
Hangisi acaba o duvar süsü attığım sana kuzu yaa aha bu odayı hepten ettim kokoş
Eki Görüntüle 3035305
Herkese şimdiden güüunnaaayyydddııınnnnn
3. trimester kutlaması için çarşamba günü 23.00 da süt partimize davetlisiniz çıkın çıkın geliiiinnnnnn
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012 Boncuk000
Günaydın hepinize kızlarHerkese şimdiden güüunnaaayyydddııınnnnn
3. trimester kutlaması için çarşamba günü 23.00 da süt partimize davetlisiniz çıkın çıkın geliiiinnnnnn
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Genelde ben o saatlerde mortluyorumHerkese şimdiden güüunnaaayyydddııınnnnn
Zamanında sağlıkla güzellikle gelsinler de tabi tedbirli olmak her zaman iyidirEvet canım. Hani genelde normal diyor ya doktorlar bunlar için . Sonucu ne olur ne olmaz diye bende hemen hazırladım bavulumu. Bebişin kıyafetlerini ütüledim. Hazır olsun her şeyi
Sen de kalbini ferah tut yoktur inşallah
Yarın güzel haberlerle gel canım benimmmmmm
Evet ama aslında bir çoğuna doktorlarımız gebelikte normal diyorlar. O yüzden bence biz hazırlıklı olalım hem de kafamız rahat olsun
Geç oldu ama günün aydın olsun
Ama ama amaaaaaaaa bu çok datluuuuuu
Ayh güle güle kullanın tatlım
Valla benim de öyle canım
Korkuyorum bende arada öyle yapınca
Günooo hanımlarHerkese şimdiden güüunnaaayyydddııınnnnn
Merhaba canımKızlar merhaba,
Uzun bir aradan sonra yazıyorum bu topiğe.
Umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır.
Sizlere danışmak istediğim bir kaç konu var?
- Bebek arabası ve puset önerileriniz...
- Bebek bakım çantası önerileriniz....
- Reflü yatağı önerileriniz
- Küçük alan için beşik önerileriniz....
- Lohusa takımı, sabahlık, gecelik ve pijama önerileriniz... please...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Günaydın kızlarrrHerkese şimdiden güüunnaaayyydddııınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?