- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.141
canım çok fazla şey yaşamışsın. ama ben de ya hep ya hiç duymuştum.Bir de troidlerimde nodül çıktığı için ameliyat olacaktım. şu an o kadar karışık durumdayım ki
doktoruna bütün hikayeni bahsetmende yarar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok fazla şey yaşamışsın. ama ben de ya hep ya hiç duymuştum.Bir de troidlerimde nodül çıktığı için ameliyat olacaktım. şu an o kadar karışık durumdayım ki
vardır bir hayır kuzumSelam kızlar nasılsınız? Normalde yaırn randevum vardı ama eşimin acil şehir dışı işi çıktığı için cumartesiye aldım. Kasık ve bel ağrılarım hafif devam ediyor, herhangi bir leke vs yok. Meme hassasiyetim var uçları yanıyor. Genelde bu tarz olumsuz durumlarda meme hassasiyetinin kaybolduğunu falan yazmışlar. Bu yüzden Bunları iyiye yorumlamak istiyorum umutlanmak istiyorum
ya hep ya hiç diyorlar doktorlar içini ferah tut daha tam oluşma zamanları belki de hiç etkilenmemiştirvücuduma radyoaktif madde verdiler. o kadar korkuyorum ki sağlığı ve gelişimi açısından
Ay cumartesi güzel haberler alırsın inşallah umutluyum senden Benimde cumartesi kontrolüm var insallah hersey yolundadırSelam kızlar nasılsınız? Normalde yaırn randevum vardı ama eşimin acil şehir dışı işi çıktığı için cumartesiye aldım. Kasık ve bel ağrılarım hafif devam ediyor, herhangi bir leke vs yok. Meme hassasiyetim var uçları yanıyor. Genelde bu tarz olumsuz durumlarda meme hassasiyetinin kaybolduğunu falan yazmışlar. Bu yüzden Bunları iyiye yorumlamak istiyorum umutlanmak istiyorum
İnşallah canım inşallahAy cumartesi güzel haberler alırsın inşallah umutluyum senden Benimde cumartesi kontrolüm var insallah hersey yolundadır
cerrahpaşa da getam diye bir birim varmış. genetik tanı ona gitmeyi düşünüyorum.canım çok fazla şey yaşamışsın. ama ben de ya hep ya hiç duymuştum.
doktoruna bütün hikayeni bahsetmende yarar var
İlk hamileliğimde su içsem çıkarıyordum. Gece uyanıp kustuğum oluyordu. Erkekti. Şimdi bir kere kustum. Hep yoğun metalik tat ve tiksinme var. Bakalım ne olacak.Kız bebekte bulantı daha cok oluyormuş. Erkek bebekte ilk 3 ay özellikle bulantısız rahat geçiyormuş doğru mu acabaİlk hamileleğimde lafamı yataktan kaldıramıordum bulantıdan kız olduNe kadar doğru bilemiyorum
bilmiyorum canım ama kızımda sadece migren ataklarım ve ona bağlı bulantım oluyordu bu sefer farklı sanki. Çin takvimine göre kız diyor .Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar da bulantılar nasılsa bitecek elbet .Kız bebekte bulantı daha cok oluyormuş. Erkek bebekte ilk 3 ay özellikle bulantısız rahat geçiyormuş doğru mu acabaİlk hamileleğimde lafamı yataktan kaldıramıordum bulantıdan kız olduNe kadar doğru bilemiyorum
Benim kızım var 3 yasinda hic oyle bir Bulantim olmadi.sadece tiksnme öğürme vardı o kdar.Kız bebekte bulantı daha cok oluyormuş. Erkek bebekte ilk 3 ay özellikle bulantısız rahat geçiyormuş doğru mu acabaİlk hamileleğimde lafamı yataktan kaldıramıordum bulantıdan kız olduNe kadar doğru bilemiyorum
En azından benim için yanlış bilgi, kızıma hamileligimde hiç bulantı tiksinme vb bir şey yaşamamıştım ve kızım oldu❤Kız bebekte bulantı daha cok oluyormuş. Erkek bebekte ilk 3 ay özellikle bulantısız rahat geçiyormuş doğru mu acabaİlk hamileleğimde lafamı yataktan kaldıramıordum bulantıdan kız olduNe kadar doğru bilemiyorum
İlk gebeliğim erkekti yook mide bulantısından gözümü açamıyordum maalesef 4 kilo vermiştimKız bebekte bulantı daha cok oluyormuş. Erkek bebekte ilk 3 ay özellikle bulantısız rahat geçiyormuş doğru mu acabaİlk hamileleğimde lafamı yataktan kaldıramıordum bulantıdan kız olduNe kadar doğru bilemiyorum
Selam canım evet bakıldı 19 normalMerhaba prolaktin değerine bakıldı mı kaç acaba?
Bence degisiyor kisiden kisiye .belli birşey yok kızda şu erkekte bu olacak diyeİlk hamileliğimde su içsem çıkarıyordum. Gece uyanıp kustuğum oluyordu. Erkekti. Şimdi bir kere kustum. Hep yoğun metalik tat ve tiksinme var. Bakalım ne olacak.
tahmini doğum nasıl hesaplanıyorMerhaba arkadaşlar uzun bir yolumuz var herkese sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum bende aranizdayim yeni üye oldum ama bilgileri nasıl kaydedicem bilmiyorum. 2.bebeğim olacak inşallah. Yaşım 35 kilom 63.5 istanbuldayım. Tahmini doğum 02.06.2022 daha dr gitmedim öncesinde çok evham yaptırdılar. Biraz beklemek istedim eşimde covit şüphesi vardı şükür temiz cikti bu hafta gidecektim ama dr müsait günü saliymis ilk kez sali gidicem inşallah
Gebelik hesaplama diye google a yazıyoruz orda son adet tarihini istiyorlar ona göre otomatik hesaplanıyortahmini doğum nasıl hesaplanıyor
İnşallah ya hayırlı haberlerini bekliyorumGünaydın canım benim nasılsın. Kontrolüm yarına canım inşaallah hayırlısıyla yarın güzel haberlerle gelirim
Evet bunu ben de yaşıyorum önceki haftalara göre daha zor koyuyorum nedenini merak ediyorumArkadaşlar alakasız olcak belki ama bende progestan fitil kullanıyorum uzun zamandır alerji yapmıştı birde ilk zamanlar fitil koyarken içine bi sıkıntı yoktu 4 hafta sonra falan ilacı koyarken fitil olarak elime şişlik geliyor yaşayan var mı
Kuzucum nerelerdesin nasıl bebiş gittin mi kontrole falanEvet bunu ben de yaşıyorum önceki haftalara göre daha zor koyuyorum nedenini merak ediyorum
Aynen öyle, ben de kızımda çok mide bulantısı yaşadım. Erkek daha geç başlayıp erken bitiyor.Kız bebekte bulantı daha cok oluyormuş. Erkek bebekte ilk 3 ay özellikle bulantısız rahat geçiyormuş doğru mu acabaİlk hamileleğimde lafamı yataktan kaldıramıordum bulantıdan kız olduNe kadar doğru bilemiyorum