- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 39
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.841
Allahim nolur geçsin diye dua etmek paroldan birkac tık daha etkili diye duymustumBen doktoruma sormustum baş ağrısı icin ne önerirsiniz diye parol alabilirsin demişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim nolur geçsin diye dua etmek paroldan birkac tık daha etkili diye duymustumBen doktoruma sormustum baş ağrısı icin ne önerirsiniz diye parol alabilirsin demişti.
Herkeste olmuyor bulantı, ben kızıma hamileyken ne 1 kere bulantı yaşamıştım ne de kusmustum. Hatta normalde hiç sevmediğim pişmiş lahanası canım istemisti:))Kızlar ben bu gün tam 7 haftalık oldum fakat ne mide bulantım ne de baş dönmesi sadece göğüslerde ağrı. Hiç mide bulantısı olmaması normal mi sizce
Evet canımİyi düşünelim cuma dimi kontrol?
İyiye işaret iyiyeBende de kasık ve bel ağırı var, ya bebiş büyümeye karar verdi iyiye işaret, ya da daha kötüsü rabbim hayırlara çıkarsın
Canim yarin ki doktor randevhsubda kese goremeyebilirsiniz. 2000 lerden sonra gozukuyor kese. Garantiye almak icin 1 hafta sonra mi gitsen acaba?Kızlar BAT 14 eylül. 5+4 hamilelik şuan bata göre. 5+2 de kan vermiştim bugün belli oldu 779 hcg ilk testim henüz. Ama normal mi anlamadım. Hcg kişiden kişiye değişiyormuş bir de. Bi daha kan verirsem anca öyle anlarım sanırım sağlıklı bir artış var mı yok mu değil mi? Belki de geç döllenme oldu. İnş sağlıklı artıyordur ya:/ yrn doktor randevum var bakalım kese görünecek mi?
Ekmek arası muz muHerkeste olmuyor bulantı, ben kızıma hamileyken ne 1 kere bulantı yaşamıştım ne de kusmustum. Hatta normalde hiç sevmediğim pişmiş lahanası canım istemisti:))
Simdi 5+5im, çok şükür şimdilik de yok. Hatta saçma sapan kombinler çekiyor canım, ekmek arası muz gibi
Aslında 1 hafta sonra gideyim diyorum ama beklemek de çok yorucu alttan muayene eder öyle görür belkiCanim yarin ki doktor randevhsubda kese goremeyebilirsiniz. 2000 lerden sonra gozukuyor kese. Garantiye almak icin 1 hafta sonra mi gitsen acaba?
Bir de 2 gunde bir kan testinin 2 kata yakin artması lazim. Ona gore kimyasal hamilelik ua da degil diyorlar. Ama bu beta hcg degeri kişiden kişiye göre değişiyor. Cok takılma ona. 2 gunde bi 2 kat arttı mı sanirim o onemli.
Ayy ekmek arası muza çok güldümmHerkeste olmuyor bulantı, ben kızıma hamileyken ne 1 kere bulantı yaşamıştım ne de kusmustum. Hatta normalde hiç sevmediğim pişmiş lahanası canım istemisti:))
Simdi 5+5im, çok şükür şimdilik de yok. Hatta saçma sapan kombinler çekiyor canım, ekmek arası muz gibi
Olabilir cancan bilmiyorum. Bakalim belki dayanamayip erken giderimNeden bu kadar uzun beni haftaya çağırdı ama senin doktor bebek ile kalp atışını birlikte görmek istemiştir
Canım benim nasılsın . Heyecanlı bekleyiş devam ediyor keyifler nasıl . Bende bulantı koku hassasiyeti ve beyaz akıntı devam bilemedim nasıl olacak kosa kosa gidesim de var ama ayaklarım dondu kaldı değişik 1 ruh halindeyimBende de kasık ve bel ağırı var, ya bebiş büyümeye karar verdi iyiye işaret, ya da daha kötüsü rabbim hayırlara çıkarsın
maşAllah de boşver olmasın kimisi 9ay cekiyor kimisi hiç yaşamıyor bulantıyıbebiş sağlıklı gelişiyorsa cokta takılma. ilk hamileligimde benimde yok denecek kadar azdı şimdi ise sabahları bulantıdan ayağa zor kalkıyorum
Normal benimde göğüs hassasiyetim olmasa hamile olduğumu anlamayacağım hic bulantım yok iştahım da yerinde maşallahBen de memnunum olmamasından çünkü çalışıyorum iş yerinde zor olurdu, ama hiç olmayınca ben de mi sorun var diyor insan
Kuzum dua ede ede cumayı bekliyorum ama bugün bel ağrım başladı geçmiyor. Hafif de değil şiddetli de değil. Vucut kendisi mi atacak acaba diye düşünüyorum. Kanama leke yok şimdilik. Allahım hayırlara çıkarsın. Sağlıklı değilse olacağına varsın. Nasibimde varsa, sağlıklıysa görmeyi nasip etsin inşllah. Dualarım bu yönde, senin için de cuma kaçta randevuCanım benim nasılsın . Heyecanlı bekleyiş devam ediyor keyifler nasıl . Bende bulantı koku hassasiyeti ve beyaz akıntı devam bilemedim nasıl olacak kosa kosa gidesim de var ama ayaklarım dondu kaldı değişik 1 ruh halindeyim
Canım benim sağolasın inşaallah hayırlısı olsun hakkımızda. Bende p.tesi 3 nokta leke oldu sonra gelen olmadı daha . Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimizeKuzum dua ede ede cumayı bekliyorum ama bugün bel ağrım başladı geçmiyor. Hafif de değil şiddetli de değil. Vucut kendisi mi atacak acaba diye düşünüyorum. Kanama leke yok şimdilik. Allahım hayırlara çıkarsın. Sağlıklı değilse olacağına varsın. Nasibimde varsa, sağlıklıysa görmeyi nasip etsin inşllah. Dualarım bu yönde, senin için de cuma kaçta randevu
Canım benim randevum sabah 8.50 de devlette. 9.30a da ne olur ne olmaz özel doktor randevusu olusturdum olumsuz bir durum olursa başka doktor görüşü alacağımKuzum dua ede ede cumayı bekliyorum ama bugün bel ağrım başladı geçmiyor. Hafif de değil şiddetli de değil. Vucut kendisi mi atacak acaba diye düşünüyorum. Kanama leke yok şimdilik. Allahım hayırlara çıkarsın. Sağlıklı değilse olacağına varsın. Nasibimde varsa, sağlıklıysa görmeyi nasip etsin inşllah. Dualarım bu yönde, senin için de cuma kaçta randevu
Hemen hemen aynı saatlerimiz. İkimiz de müjdeyle gelelim burayaCanım benim randevum sabah 8.50 de devlette. 9.30a da ne olur ne olmaz özel doktor randevusu olusturdum olumsuz bir durum olursa başka doktor görüşü alacağım
Canım benim amiin amin inşaallah bu hafta çok duygu doluyum. Kontrolüm ayın 22si. Kızımın doğum günü 23.ü umarım güzel haberler alırım da çocuğumun gününü güzelleştirebilirimHemen hemen aynı saatlerimiz. İkimiz de müjdeyle gelelim buraya
sanırım kimse benim durumumu yaşamamış ya da bir fikri yokgünaydın kızlar. benim 2 gündür göbek deliğimin üstü ile göğüsüm altında ki bölgeye ara ara kramp gibi bir şey girip çıkıyor. 3 4 sn sürüp geçiyor. 2 gündür kendisini tekrarlayınca korktum. gaz sancısı gibi ama o kadar şiddetli de değil. böyle bir şey yaşayan var mı ? ya da neden kaynaklandığını bilen. ben mi evham yapıyorum acaba
Eveeeett ilk aserme duygusunu yaşıyorum sanırım, Lahana dedin ve canm lahana sarması çekti. Offf kim yapacak simdiHerkeste olmuyor bulantı, ben kızıma hamileyken ne 1 kere bulantı yaşamıştım ne de kusmustum. Hatta normalde hiç sevmediğim pişmiş lahanası canım istemisti:))