- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.641
Benimde aksine hiç midem bulanmiyor bir yandan da korkuyorum normal mi diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal canım normal ilk hamileligim de benim yok denecek kadar azdı bulantım ama tabi başka sıkıntılarım oluyordu kanama, migren felan şimdi ise su icmek bile işkence 9 ayı sıkıntısız tamamlayan var mı kiBenimde aksine hiç midem bulanmiyor bir yandan da korkuyorum normal mi diye
Normal normal ablamın hiç sorunu yoktu vallaBenimde aksine hiç midem bulanmiyor bir yandan da korkuyorum normal mi diye
Evet bende de çok çarpıntı problemi oluyor maalesef sağ salim geçiririz inşallah 9 ayınormal canım normal ilk hamileligim de benim yok denecek kadar azdı bulantım ama tabi başka sıkıntılarım oluyordu kanama, migren felan şimdi ise su icmek bile işkence 9 ayı sıkıntısız tamamlayan var mı ki
Ayy hadi inşallah biz ne zaman aserecegizNormal normal ablamın hiç sorunu yoktu valla
Canım cuma günü ikimiz de güzel haberler alalım inşallahMerhabalar canım hayırlı olsun. Içinde yolk sacı göründü mü nokta kadar da olsa. Benim kese geçen hafta 6+1di 20 mm ve ici boş görünüyordu hem alttan hem üstten bakıldı ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş gebelik dedi beklemedeyim bugün sat a göre 7+0
Așerme değil de benim hep yoğurtlu şeyler istiyor mantı, yoğurtlu makarna falanEvet bende de çok çarpıntı problemi oluyor maalesef sağ salim geçiririz inşallah 9 ayı
Ayy hadi inşallah biz ne zaman aserecegiz
Kızlar aşeren var mı erken mi daha azıcık kocama naz edeyim diyorum canım ekstra hiçbir şey istemiyor
Canım bende de var RH uyuşmazlığı. Benim geçen hafta hafif bir lekelenmem oldu. Doktorumu aradım, riske atamayız, 72 saat geçmeden yaptır dedi. Yaptırdım. Koruyuculuğu 1.5- 2 ay kadarmış. O sürenin sonunda kanama vs. Olursa tekrar yaptıracağız dedi. Hiçbir sorun olmazsa şayet o zaman da 28. Haftada yapılıyor yine.Kızlar birde şunu soracağım kan uyuşmazlığı var bende arh- kan gurubum doktor igneyi bugün yaptırmamı söyledi ben 28. Haftada yapılıyor diye biliyordum
Hım demekki bende de kanama oldu diye hemen istedi doktorum simdi anladım . TeşekkürlerCanım bende de var RH uyuşmazlığı. Benim geçen hafta hafif bir lekelenmem oldu. Doktorumu aradım, riske atamayız, 72 saat geçmeden yaptır dedi. Yaptırdım. Koruyuculuğu 1.5- 2 ay kadarmış. O sürenin sonunda kanama vs. Olursa tekrar yaptıracağız dedi. Hiçbir sorun olmazsa şayet o zaman da 28. Haftada yapılıyor yine.
Bende dün makarna salatası gördüm hala canım istiyor böyle bir şey sanırım ama kendim yapacak olduktan sonra ne anladım ki ben yoruluyorumAșerme değil de benim hep yoğurtlu şeyler istiyor mantı, yoğurtlu makarna falan
Valla hamilelikten mi bilmen geçen akşam canım durup dururken ayva istedi eşime söyledim hemen bulup geldi kıyamamEvet bende de çok çarpıntı problemi oluyor maalesef sağ salim geçiririz inşallah 9 ayı
Ayy hadi inşallah biz ne zaman aserecegiz
Kızlar aşeren var mı erken mi daha azıcık kocama naz edeyim diyorum canım ekstra hiçbir şey istemiyor
Yaa ne güzel iste benim öyle değil geçen gün mercimek çorbası istedim kendim yaptım makarna salatası istiyorum kendim yapmam lazım olmuyor böyleValla hamilelikten mi bilmen geçen akşam canım durup dururken ayva istedi eşime söyledim hemen bulup geldi kıyamam
Canım ben dün gittiğimde düşük riskim var mı diye sordum. Doktor kanama olsa kese etrafı siyah görünürdü dedi. Tam anlamadım ama belki sana yardımcı olur.Kızlar merhaba randevusuz gittiğim için bu saate kaldım mecburen. Doktor kese yerinde dedi bir sorun yok dedi .ben sordum kese etrafinda kanama varmı falan diye henüz bebek oluşmamış bilemeyiz dedi? Bebek olusmasına gerek varmı kanama görebilmek için? 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi
Üstteki 5 gün önceki muayene alttaki bugün ki
Teşekkür ederim cevap için. Herkes aynı şeyi söylüyor. Bir risk göremediyse söylesin istedim bi nebze icim rahatlar diye yok ya cidden hamilelikte gittiğin doktor çok çok önemliymiş kanama alanı varsa vardır bebek oluşsun veya oluşmasın.Canım ben dün gittiğimde düşük riskim var mı diye sordum. Doktor kanama olsa kese etrafı siyah görünürdü dedi. Tam anlamadım ama belki sana yardımcı olur.
O ıslaklığı hissedip lavaboya koşmakla geçiyor benim de günlerimÇamaşırda ıslaklık hissedicek kadar akıntı hepimizde oluyor bende kanama diye korkup hemen lavaboya koşuyorum heo yoğun beyaz akıntı oluyor 6+3 deyim akıntım hala devam ediyor yoğun bi şekilde .Senin daha yeni olduğu için bence kahverengi akıntın normal bende olmadı ama birçok arkadaşımızda oldu
Bir sorun yoktur hiçte olmaz inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımızaTeşekkür ederim cevap için. Herkes aynı şeyi söylüyor. Bir risk göremediyse söylesin istedim bi nebze icim rahatlar diye yok ya cidden hamilelikte gittiğin doktor çok çok önemliymiş kanama alanı varsa vardır bebek oluşsun veya oluşmasın.
İşte ben günde en az 10 kereO ıslaklığı hissedip lavaboya koşmakla geçiyor benim de günlerim
Okulda her teneffüs evde de her fırsatta benim de bir süre sonra umursamayız belki deİşte ben günde en az 10 kere
Amiin inşaallah kuzuum mübarek cuma bize güzel haberler ile gelsin çok gerginimCanım cuma günü ikimiz de güzel haberler alalım inşallah
Ahh canım ben de öyle.. Yatakta, namazda, otururken, yemek yaparken sürekli dua ediyorum. Bu konularda bilgisine güvendiğim bir arkadaşım doktora gitmeden niyetini bildir, teşekkür et sonra sadaka ver dedi. Yarın vereceğim, sen de ver. Veren de alan da rabbim, muczesini gösterir inşallah bizeAmiin inşaallah kuzuum mübarek cuma bize güzel haberler ile gelsin çok gerginim