2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Benimde aksine hiç midem bulanmiyor bir yandan da korkuyorum normal mi diye 😅
normal canım normal ilk hamileligim de benim yok denecek kadar azdı bulantım ama tabi başka sıkıntılarım oluyordu kanama, migren felan🥴 şimdi ise su icmek bile işkence 9 ayı sıkıntısız tamamlayan var mı ki :işsiz::rolleyes:

normal canım normal ilk hamileligim de benim yok denecek kadar azdı bulantım ama tabi başka sıkıntılarım oluyordu kanama, migren felan🥴 şimdi ise su icmek bile işkence 9 ayı sıkıntısız tamamlayan var mı ki :işsiz::rolleyes:
Evet bende de çok çarpıntı problemi oluyor maalesef 😅 sağ salim geçiririz inşallah 9 ayı
Normal normal ablamın hiç sorunu yoktu valla😂
Ayy hadi inşallah 🤭 biz ne zaman aserecegiz 😅😁😁

Kızlar aşeren var mı erken mi daha azıcık kocama naz edeyim diyorum canım ekstra hiçbir şey istemiyor 😅😂

Merhabalar canım hayırlı olsun. Içinde yolk sacı göründü mü nokta kadar da olsa. Benim kese geçen hafta 6+1di 20 mm ve ici boş görünüyordu hem alttan hem üstten bakıldı ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş gebelik dedi beklemedeyim bugün sat a göre 7+0
Canım cuma günü ikimiz de güzel haberler alalım inşallah ❤️❤️❤️❤️

Evet bende de çok çarpıntı problemi oluyor maalesef 😅 sağ salim geçiririz inşallah 9 ayı

Kızlar aşeren var mı erken mi daha azıcık kocama naz edeyim diyorum canım ekstra hiçbir şey istemiyor 😅😂
Așerme değil de benim hep yoğurtlu şeyler istiyor mantı, yoğurtlu makarna falan😂

Kızlar birde şunu soracağım kan uyuşmazlığı var bende arh- kan gurubum doktor igneyi bugün yaptırmamı söyledi ben 28. Haftada yapılıyor diye biliyordum🤔
Canım bende de var RH uyuşmazlığı. Benim geçen hafta hafif bir lekelenmem oldu. Doktorumu aradım, riske atamayız, 72 saat geçmeden yaptır dedi. Yaptırdım. Koruyuculuğu 1.5- 2 ay kadarmış. O sürenin sonunda kanama vs. Olursa tekrar yaptıracağız dedi. Hiçbir sorun olmazsa şayet o zaman da 28. Haftada yapılıyor yine.

Canım bende de var RH uyuşmazlığı. Benim geçen hafta hafif bir lekelenmem oldu. Doktorumu aradım, riske atamayız, 72 saat geçmeden yaptır dedi. Yaptırdım. Koruyuculuğu 1.5- 2 ay kadarmış. O sürenin sonunda kanama vs. Olursa tekrar yaptıracağız dedi. Hiçbir sorun olmazsa şayet o zaman da 28. Haftada yapılıyor yine.
Hım demekki bende de kanama oldu diye hemen istedi doktorum simdi anladım . Teşekkürler 🙏🥰

Valla hamilelikten mi bilmen geçen akşam canım durup dururken ayva istedi eşime söyledim hemen bulup geldi kıyamam🤣

Valla hamilelikten mi bilmen geçen akşam canım durup dururken ayva istedi eşime söyledim hemen bulup geldi kıyamam🤣
Yaa ne güzel iste benim öyle değil geçen gün mercimek çorbası istedim kendim yaptım makarna salatası istiyorum kendim yapmam lazım 😂😂 olmuyor böyle 🤣

Kızlar merhaba randevusuz gittiğim için bu saate kaldım mecburen. Doktor kese yerinde dedi bir sorun yok dedi .ben sordum kese etrafinda kanama varmı falan diye henüz bebek oluşmamış bilemeyiz dedi? Bebek olusmasına gerek varmı kanama görebilmek için? 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi
Üstteki 5 gün önceki muayene alttaki bugün ki
Canım ben dün gittiğimde düşük riskim var mı diye sordum. Doktor kanama olsa kese etrafı siyah görünürdü dedi. Tam anlamadım ama belki sana yardımcı olur.

Canım ben dün gittiğimde düşük riskim var mı diye sordum. Doktor kanama olsa kese etrafı siyah görünürdü dedi. Tam anlamadım ama belki sana yardımcı olur.
Teşekkür ederim cevap için. Herkes aynı şeyi söylüyor. Bir risk göremediyse söylesin istedim bi nebze icim rahatlar diye yok ya cidden hamilelikte gittiğin doktor çok çok önemliymiş 🙏 kanama alanı varsa vardır bebek oluşsun veya oluşmasın.🥺

Çamaşırda ıslaklık hissedicek kadar akıntı hepimizde oluyor bende kanama diye korkup hemen lavaboya koşuyorum heo yoğun beyaz akıntı oluyor 6+3 deyim akıntım hala devam ediyor yoğun bi şekilde .Senin daha yeni olduğu için bence kahverengi akıntın normal bende olmadı ama birçok arkadaşımızda oldu
O ıslaklığı hissedip lavaboya koşmakla geçiyor benim de günlerim 😂

Teşekkür ederim cevap için. Herkes aynı şeyi söylüyor. Bir risk göremediyse söylesin istedim bi nebze icim rahatlar diye yok ya cidden hamilelikte gittiğin doktor çok çok önemliymiş 🙏 kanama alanı varsa vardır bebek oluşsun veya oluşmasın.🥺
Bir sorun yoktur hiçte olmaz inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza😘

Amiin inşaallah kuzuum mübarek cuma bize güzel haberler ile gelsin çok gerginim 🙏
Ahh canım ben de öyle.. Yatakta, namazda, otururken, yemek yaparken sürekli dua ediyorum. Bu konularda bilgisine güvendiğim bir arkadaşım doktora gitmeden niyetini bildir, teşekkür et sonra sadaka ver dedi. Yarın vereceğim, sen de ver. Veren de alan da rabbim, muczesini gösterir inşallah bize

X