- 20 Aralık 2016
- 303
- 243
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Cok guzel artis var canim. Ama birazcik daha beklemelisin kesenin gozukmesi icin.Tekrar merhaba teyzoslar
21 Eylül 20.79
23 Eylül 68.25
29 Eylül 538.72 bize gore normal artmış size göre nasl sonuc
Herşeyin hayırlısı bende çok kötü grip oldum bu ay yine hersey alt üst oldu rabbim neylerse güzel eyler deyip önümüze bakıcazamin canım bende bugün test verdim negatif hem üzüldüm hem sevindim. Üzülme sebebim heveslenmiştim.Sevinme nededim de zaten 2 evladım vardı 3. için erkendi rabbim isteyenlere versin inşallah
Grip salgini cok ya. Bizde ailecek geciriyoruz suanda. Kizim esim ben. Tabi en cok etkilenen benim. İlac kullanamiyorum cunku berbat durumdayim. Halsizlik filan cok kafami kaldiramiyrm yastiktan.Herşeyin hayırlısı bende çok kötü grip oldum bu ay yine hersey alt üst oldu rabbim neylerse güzel eyler deyip önümüze bakıcaz
Çok geçmiş olsun tabi ilaç alamadığınız icin dahada ağır geçiyorsunuz ılık ıhlamur icin allah şifa versin InsGrip salgini cok ya. Bizde ailecek geciriyoruz suanda. Kizim esim ben. Tabi en cok etkilenen benim. İlac kullanamiyorum cunku berbat durumdayim. Halsizlik filan cok kafami kaldiramiyrm yastiktan.
Gecmis olsun zor oluyo sürekli ayni yerden alinca evet bide benim kolum 1alista cürüyor zatenAy sorma benimde soldan tek yerden damar buldular. İkisini de aynı yerden aldı bugün çok acıdı
GünaydınAmin kuzum seninkide hayırlı olsuntahmini o civarlarda galiba inşallah katlanarak artar kontrole ne zaman gidecen canım sen
Aynen canm adetime alti gun vardi ogrendm smdide zman gecmiyordr pazartesi erken cuma gel dedi ben nasl beklim simdi o kadar olmadi carsamba giderm napim meraktan catlatacak bu dr beni
Beklim en iyisiBende önceki hamileliğimi 6 gün önce öğrenmiştim bidaha erken öğrenmicem dedim ama grip oldum şüphemde vardı ilaç içsem mi içmesem mi bi test yapayım dedim yine adet öncesi öğrendim normalde su gibi geçen zaman böyle durumda geçmek bilmiyor sanki bilirim ama erken gitme doktora hiç geçmiyor sonrası
Günaydın canımGünaydınSağ ol canım benim doktorum pazartesi günü tekrar kan ver sonuç çıkınca geleceğin günü söyleyeceğim dedi.Şimdi birşey göremeyiz ultrasonda dedi birde bekliyorum
GüüüünaaayydddınnGünaydınn taze hamişler
Çok şükür Rabbim birbirimize ettiğimiz duaları kabul ettiCanim benim konuyu ve adini gorunce nasil bir mutlulukla geldim anlatamam . Coook coook sevindim rabbim dualarimizi kabul eediyor sukurler olsun Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Aynen sağlık olsun yapcak bir şey yokGecmis olsun zor oluyo sürekli ayni yerden alinca evet bide benim kolum 1alista cürüyor zatenYapacak yok daha coook kan alicaklar bir seferde 3 5 tüp de aldiklari olacak saglik olsun
Merhaba hoş geldinizSelam kizlar. 31 mayista dogum gorunuyo ama sanirim bebegim gec dollenme. Ilkinin de 40+1 de dogdugunu dusunursek sanirim haziranda dogurucam ben. Mayis annelerindeyimSelizay gibi ama burda da aktif olucam insallah hepinize guzel bi hamilelik gecirmenizi diliorum
Aynen etkilemiştir tabi canımİyi bari kuzum tedbir amaçlı Rabbim korur onları benimki aralıklarla 3.gelişi bide ben yokuş çıktım bugün ondan oldu galiba
Günaydın canım hala inanamıyorum benGünaydınn taze hamişler
Bende dün gece bacağıma yakın oldu bi kaç kez otururken. Uzandım geçti. Bence normal bunlarGünaydınn kızlar.ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ama şiddetli değil kramp gibi 2-3 saniyelik sizde de böyle şeyler oluyo mu?