- 24 Mayıs 2017
- 7.478
- 14.644
- 33
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Ay bildigim biseyse seve seve cevaplarimMerhaba hoş geldiniz Siz biraz daha tecrübelisiniz artık soruları size yöneltiriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bildigim biseyse seve seve cevaplarimMerhaba hoş geldiniz Siz biraz daha tecrübelisiniz artık soruları size yöneltiriz
Normal canim. Kasiklarda kisa ya da uzun sureli agri siskinlik gaz sikismasi hepsi normal. Coook siddetli bi sanci yoksa sorun yokGünaydınn kızlar.ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ama şiddetli değil kramp gibi 2-3 saniyelik sizde de böyle şeyler oluyo mu?
Normal canım, ani giren bıçak saplanması gibi tek tarafta olmadığı sürece sıkıntı yokGünaydınn kızlar.ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ama şiddetli değil kramp gibi 2-3 saniyelik sizde de böyle şeyler oluyo mu?
Günaydin canımmGünaydınn taze hamişler
Bende dün gece bacağıma yakın oldu bi kaç kez otururken. Uzandım geçti. Bence normal bunlar
Normal canim. Kasiklarda kisa ya da uzun sureli agri siskinlik gaz sikismasi hepsi normal. Coook siddetli bi sanci yoksa sorun yok
Oh iyi rahatladımNormal canım, ani giren bıçak saplanması gibi tek tarafta olmadığı sürece sıkıntı yok
Ayy valla bende heralde göbişlerimiz çıkana kadar da inanamayacazGünaydın canım hala inanamıyorum ben
Valla ay Bir de beklemediğimiz anda oldu ikimizin de resmen şaşkın ördek gibiyizAyy valla bende heralde göbişlerimiz çıkana kadar da inanamayacaz
Tereyag ve pekmezi azicik isit ama kaynatma bi tatli kasigi ic. Hemen kesiyo oksurugu. Silme 1 er cay kasigi koysan yeterKızlar ya öğrendiğim günden beri gribim. İlk boğaz ağrısı ve burun akıntısı ile başladı şimdi öksürüğe döndü. Ne yapabilirim öksürük için? Keçiboynuzu özü içtim sabah. Dün bal ve zencefil yedim.
Ayy valla öyle insan herşeye alışıyor kuzum uzun süre olmayınca biz birazda kabullenmiştik galiba olmamasınıValla ay Bir de beklemediğimiz anda oldu ikimizin de resmen şaşkın ördek gibiyiz
İlk bebişmi senin kaç haftalıksınBeklim en iyisi belk persembe gdiem cuma esimin bir isi vardi sanriim gececi gelince konusacam. Baklam duruma dr dinleyelm de gelmio gunler
Ay deniycem hemen. İkisini aynı anda mı koyup ısıtıyım?5
Tereyag ve pekmezi azicik isit ama kaynatma bi tatli kasigi ic. Hemen kesiyo oksurugu. Silme 1 er cay kasigi koysan yeter
Evet evet bi cezveye koy azck tereyag erisin agzin yanmayacak sekilde ic. Az gelirse yine ic gece yatmadan ozellikle ic. Inanilmaz rahatlatiyoAy deniycem hemen. İkisini aynı anda mı koyup ısıtıyım?
Tamam şimdi hemen yapıcam. Gece Allahtan olmuyor uyuyunca sıkıntım kalmıyorEvet evet bi cezveye koy azck tereyag erisin agzin yanmayacak sekilde ic. Az gelirse yine ic gece yatmadan ozellikle ic. Inanilmaz rahatlatiyo
Günaydın bizde inanamıyoruz hala birbirimize destek olarak ilerleriz burdaGünaydın kızlar hepinize hayırlı olsun hala inanamasam da bende haziran 2022 annesi adayıyım inşallah hep birlikte cok güzel bi 9 ay geçiririz
Bi kac gjn sonra diyetisyen randevum var. Herseyleri sorucam ornek liste de paylasirim bakarsin biKızlar beslenme önerisi verebilirmisiniz nelere dikkat ediyorsunuz
Ben çayı sevmem zaten kahveyi de nadir içerdim kola felanda içmem onları çıkartacam tamamen başka neler yapmalıyız nelere dikkat ediyorsunuz
Yaaa ayy sağol canım benimBi kac gjn sonra diyetisyen randevum var. Herseyleri sorucam ornek liste de paylasirim bakarsin bi
Anladım kuzuum olabilir çok heyacanlıGünaydın canım benim lekem varya ondan erken çağırdı galiba beni cumartesiye randevu verdiler banada