2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
kalp atışında bunun biraz daha şekillisi görünüyo😇

sonra haftalar geçtikçe büyümeye ve bebeğe benzemeye başlayacak😍 kuyruğu içeri girecek, tomurcuk halinde kolları çıkacak🙏

bi kaç uygulama var happy mom, dr banu çifçnin uygulaması var, bir de hamilelik diye bir uygulama var ben bunları takip ediyorum🚀

bu uygulamalarda her hafta ne kadar olduğunu görebilirsin🧡🧡
Aaa tamam çok teşekkür ederim sizin ilk çocuk değil sanırım 🥰

Selam kızlar nasip olursa bizim de 16 haziran 2022 görünüyor doğum tarihimiz. Henüz kalp atışı için gitmedim kese görülmüştü. 6 haftalık hamileyim 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. İnşallah hepimizin çok güzel geçer hamileligi sağlıkla alırız kucağımıza 💜

Ben normale döndüm midem biraz kötü ama bulanmıyor herşeyi de yiyorum şükür. Çay çok severim çay içememiştim ya . Şükür içiyorum. Doktor bulantı ilacı verdi ama içtiğim gibi çıkardım bida da içmedim

Kızlar merhaba keseyi beta kaç olduğunuzda gördünüz? Kalp atışı kaç gün sonra duyuldu?

Çok yeni hamile olduğumu öğrendim cumartesi değerim 24 bugün ise 70 oldu. Yolum uzun. Doktorum haftaya çarşamba kese için çağırdı nasipse.
Hoşgeldin canım ne güzel diğer sayfadan buraya gelebildik daim olsun inşallah 🙏🥰benim 6 haftalıktı kese kalp hepsi bir arada çıktı 😊

Kızlar merhaba keseyi beta kaç olduğunuzda gördünüz? Kalp atışı kaç gün sonra duyuldu?

Çok yeni hamile olduğumu öğrendim cumartesi değerim 24 bugün ise 70 oldu. Yolum uzun. Doktorum haftaya çarşamba kese için çağırdı nasipse.
Bende ilk doktor kontrolüne gittigimde beta 25 di 10 gün sonra gittim beta 3000 küsür olmuştu öyle gördük keseyi çok şükür 🥰 1hafta sonra da kalp atışı için gideceğim insallah

X