2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Böyleydi yavrum benimki
Hamislik suan icin sıkıntısız bi sekilde ilerlio canim midemde hazimsizlik problemi cok bugun. Ama diger turlu iyiyjm mide bulantilarim garip bi sekilde yok oldu diyebilirim enteresan yani sen nasilsin canim nasil gidiyor.
günaydın benimde dünden beri iyi mide bulantılarım herşey yiyebiliyorum amma kötü üç
Gün geçirdim allahalla.

Hamislik suan icin sıkıntısız bi sekilde ilerlio canim midemde hazimsizlik problemi cok bugun. Ama diger turlu iyiyjm mide bulantilarim garip bi sekilde yok oldu diyebilirim enteresan yani sen nasilsin canim nasil gidiyor.
Aynı ilerliyoruz sanırım ya , perşembe gidicem bakalım doktor ne dicek.

Kötü düşünme lütfen bi sıkıntı olmayacak inşallah sağlıklı gebelik ve bebişler gelsin buralara inşallah

canım doktor bana ağızdan alınız yazar kutuda ama ağızdan değil vajinadan al demişti. sabah akşam fitil olarak kullanıyorum. fitili ayrı satılıyor mu bilmiyorum ama normal ilacı ben vajinadan alıyorum. 200 mg benim kullandığım.
canım benim de ağrım hep tek taraflıydı. ben de yazılanlardan korkup çok etkilenmiştim ama bünyeden bünyeye farklılık gösterdiğini sonradan idrak ettim. o yüzden üzülme kafana bir şeyi takma her şeyi akışına bırak

Yaa çok teşekkür ederim bende almayayım cumartesi gideceğim zaten o zaman sorarım bende. Değerlerime falan bakıp lazım olursa verir sanırım

Canım hikayemiz çok benziyor, ben de 5 ay önce 9.haftamda kürtaj oldum.
Doktor tekrar hamileliğini öğrenir öğrenmez progestan fitile başla dedi.
Fitilin 3. ve 5.günleri lekelenme oldu ve hemen fitili bıraktırdı, progestan iğneye başladık.
Cumartesi kontrolde 5+0 olduğunu, 2 hafta daha iğneye devam etmemi söyledi. Biz de sadece keseyi gördük.
Neden içinde kötü bir his var?

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinCanım kötü düşünme ne olur, dua etmekten başka çaremiz yok inşallah Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip eder

Selam Kuzum ben de senin gibiyim 5. haftaya kadar gayet iyiydim sonra sürekli mide bulantısı oluyor dün çok kötüydüm sürekli kustum ve inanılmaz halsizim, şuan işteyim ama gram halim yok kollarım ağrıyor. Yemek düşünürken bile tiksiniyorum. Tansiyonum düşüyormuş gibi hissediyorum. Ne olacak böyle

Aynen akı
Tam herşey normal yolunda diyorum yine Bi olumsuzluk sağlık ocağına kan vermeye gittim dünkü sancıdan korktuğum için. Sağlık ocağı doktoru 138 bence düşük bir değer dedi kadın doğuma gittin mi dedi gittim herşey normal şuan olması gerektiği gibi dedi dedim bakalım yarın çıkacak sonuç.

Ben PKOluyum ve ilaclarla hamile kalabiliyorum. Oglum 4 aylik ve gecen hafta test yaptim positif cikti neyse doktora gittim cuma gunu sadece keseyi gorduk. Normal dedi. Ama ilac kullanmadigim icin kendi vucudumun saglikli gebelik yapabilecegine pek inanmiyorum. Normalde ilaçsiz yumurtlayamiyorum bile. O yuzden pek umutlu degilim acikcasi. Kendimi anlatabildimmi bilmiyorum.

Sevgili anne adayları herkese merhaba :)
Bende 34 yaşındayım ilk gebeliğim...İki hafta önce doktora gitmiştim 6 haftalık dedi. Keseyi görsterdi, bebişi gösterdi kalp atışını dinletti ultrasondan... Herşey iyi diyordu kiiiiii bebişin yanında kocaman ama devesal bir miyom gördü 10 cm..... Çok büyük dedi, bebeği etkileyebilir, düşük yapabilirsin dedi... Tam rahim ağzındaymış istesende normal doğum yapamazsın dedi.... Tabi o günleri görürsek dedi... Riskli bir gebelik yakın takibe alalım dedi... İlac falan vermedi...Kan değerlerim normal çıkmıştı. Yinede decavit ve ferro sanol diye vitamin hapları verdi. Hergün iç dedi ama hergün içmiyorum çünkü zaten sağlıklı besleniyorum... Bugün tekrar randevum var... Dev miyom hamilelikte daha da devleşirmiş bakalım kaç cm oldu... Bebiş nasıl. Sanki hiç hamile değilim.. Hiç bir değişiklik yok bende göğüs hassasiyeti ve büyümesi dışında. Ne mide bulantısı ne aşerme vsvs... Benimle aynı durumu yaşayanlar varsa yazarmısınız kızlar.... Çok sevgiler...

inşallah sağlıkla alırız evlatlarımız i kucaklarımıza

valla bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ne yalan soylim ama kalp atışını duydum . sadece göğüs buyumesi ve koku hassasiyetim dışında belirgin bir durum belirti yok. inşallah böyle geçer. umarım sizde sağlıklı bir şekilde kavusursunuz evladiniza. başka bir doktora daha göründunuz mu miyomla ilgili .

Güncelleme yapamadı galiba sweetgirlcandy ben de yazmıştım ama eklenmedim
Yaaa unutmuşum heralde kusura bakmayın
Bide tabloya şehirlerimizi yazsak ya aynı şehirde olanlar bilgi alışverişi yaparsa faydalı olabilir belki
Olabilir ben tablo çok yana kaymasın diye eklenmemiştim
Karadut özü içiyorum sabahları çok enerji veriyor pekmez gibi ağır gelmedi bana ama doktora sorarım ne yemeli ne içmeli diye takılan çok şey var aklımda
Bende enerji sıfır bende mi içsem acaba
6. Haftadan ve bol bulantılı bir sabahtan Günaydın
Ayyy Allahım yardımcın olsun
Beni eklememissiniz
Kusura bakmayın atlamışım heralde
Kusma 2 kere oldu bende o daha da zor. Evet ne yesem diye düşünürken tiksiniyorum resmen. Aynı durumdayız.
Bulantıyı hapla hallettim biraz ben tiksinme hat safhada

Yaaa kusur mu olur canım benim, zaten kafalar leyla, hormonlar alt üst enerji olsun diye ben kaju fındık fıstığa yüklendim bu ara

Yaaa kusur mu olur canım benim, zaten kafalar leyla, hormonlar alt üst enerji olsun diye ben kaju fındık fıstığa yüklendim bu ara
Valla ya yemek işi de karışık olunca resmen gün boyu yatıyorum hasta gibi Bende arada yiyorum ya enerji versin diye işe yarar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…