- 29 Şubat 2012
- 395
- 378
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.341
Böyleydi yavrum benimkiCanım benim sağolasın inşaallah hayırlısı . Kese büyüyor 20 mm 2 cm yani ama içi boş görünüyor ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş olabilir dedi görünmeliydi dedi çok üzüldüm gerçekten ama şuan tevekkül içindeyim. Sizin nasildi peki hatırlıyor musunuz kese boştu benim sizde illaki nokta falan vardır belki içinde
günaydın benimde dünden beri iyi mide bulantılarım herşey yiyebiliyorum amma kötü üçHamislik suan icin sıkıntısız bi sekilde ilerlio canimmidemde hazimsizlik problemi cok bugun. Ama diger turlu iyiyjm mide bulantilarim garip bi sekilde yok oldu diyebilirim enteresan yani sen nasilsin canim nasil gidiyor.
Aynı ilerliyoruz sanırım ya , perşembe gidicem bakalım doktor ne dicek.Hamislik suan icin sıkıntısız bi sekilde ilerlio canimmidemde hazimsizlik problemi cok bugun. Ama diger turlu iyiyjm mide bulantilarim garip bi sekilde yok oldu diyebilirim enteresan yani sen nasilsin canim nasil gidiyor.
Kötü düşünme lütfen bi sıkıntı olmayacak inşallah sağlıklı gebelik ve bebişler gelsin buralara inşallahMerhaba cancan ben kullaniyorum. Ilk gebeligimde 8. haftada dusuk yaptim. Ikincidede yine dusuk olmasin diye doktorum progestan fitili vermisti ben 200 sabah 200 aksam olmak uzere gunde 2 kere kullaniyodum. Simdi yine basladim. Gebeligin Üçüncü ayina kadar kullanicam. Umarim hersey yolunda ilerler. Gecen hafta kontrole gittim 5+1 sadece keseyi gorebildik. Icimde kotu kotu hisler var.
canım doktor bana ağızdan alınız yazar kutuda ama ağızdan değil vajinadan al demişti. sabah akşam fitil olarak kullanıyorum. fitili ayrı satılıyor mu bilmiyorum ama normal ilacı ben vajinadan alıyorum. 200 mg benim kullandığım.Kızlar progestan fitil kullananlar kaç mg olanı fitil olarak kullanıyorsunuz acaba? Ben fitil ayrı satılıyordur diye sormadım bunu doktoruma. 100 mü 200 mü kullanılıyor acaba? Geceleri 1 tane koysan yeter demişti. Bir de 3 aylık olunca bırakacak mıyız progestanı
canım benim de ağrım hep tek taraflıydı. ben de yazılanlardan korkup çok etkilenmiştim ama bünyeden bünyeye farklılık gösterdiğini sonradan idrak ettim. o yüzden üzülme kafana bir şeyi takma her şeyi akışına bırakKızlar değerim iki günde iki katı artış gösterdi doktor sıkıntı yok dedi 63 ten 138 e çıktı buraya kadar herşey normal. Ama iki gündür biraz mecburi yoruldum ve sağ tarafımda belimde karnımda ve bacağımda ağrı sızı var internetten baktım dış gebelikte tek taraflı ağrı oluyormuş acaba değer böyle normal yükselip sonra dış gebelik olur mu. Yarın sağlık ocağına gidip beta baktrcam tekrardan ama içim çok kaygılı
Yaa çok teşekkür ederim bende almayayım cumartesi gideceğim zaten o zaman sorarım bende. Değerlerime falan bakıp lazım olursa verir sanırımBen sordum bu hafta. Halihazırda folik asit ve çinko kullanıyorum doktor önerisiyle. C ve d vitaminini hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım. Devam edeyim mi dedim. İlk 3 ay mecbur kalmadıkça bir şey kullanmayalım dedi. O vitaminleri de yiyeceklerle almaya çalış dedi.
Insallah canim allahim hayirlisini nasip etsinKötü düşünme lütfen bi sıkıntı olmayacak inşallah sağlıklı gebelik ve bebişler gelsin buralara inşallah
Canım hikayemiz çok benziyor, ben de 5 ay önce 9.haftamda kürtaj oldum.Merhaba cancan ben kullaniyorum. Ilk gebeligimde 8. haftada dusuk yaptim. Ikincidede yine dusuk olmasin diye doktorum progestan fitili vermisti ben 200 sabah 200 aksam olmak uzere gunde 2 kere kullaniyodum. Simdi yine basladim. Gebeligin Üçüncü ayina kadar kullanicam. Umarim hersey yolunda ilerler. Gecen hafta kontrole gittim 5+1 sadece keseyi gorebildik. Icimde kotu kotu hisler var.
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinMerhaba cancan ben kullaniyorum. Ilk gebeligimde 8. haftada dusuk yaptim. Ikincidede yine dusuk olmasin diye doktorum progestan fitili vermisti ben 200 sabah 200 aksam olmak uzere gunde 2 kere kullaniyodum. Simdi yine basladim. Gebeligin Üçüncü ayina kadar kullanicam. Umarim hersey yolunda ilerler. Gecen hafta kontrole gittim 5+1 sadece keseyi gorebildik. Icimde kotu kotu hisler var.
Selam Kuzum ben de senin gibiyim 5. haftaya kadar gayet iyiydim sonra sürekli mide bulantısı oluyor dün çok kötüydüm sürekli kustum ve inanılmaz halsizim, şuan işteyim ama gram halim yok kollarım ağrıyor. Yemek düşünürken bile tiksiniyorum. Tansiyonum düşüyormuş gibi hissediyorum. Ne olacak böyleKızlar ben psikolojik olarak iyi değilim sanırım
İnanın ne yiyeceğimi bilemiyorum. Hazırlamak bile işkence benim için. Hani uzun süre hasta olursunuz da halsizlik olur aynı bende o var. Ayakta çok duramıyorum hemen bacaklarım titriyor hele ki açsam. Kahvaltıda mesela ne yiyeceğimi şaşırdım tiksiniyorum yumurtadan falan.
Evet o da var tabiiDahada artıyor bence doğunca ikisine birden nasıl bakicam diyeuyuyamiyor insan bu saatte
Tam herşey normal yolunda diyorum yine Bi olumsuzlukcanım doktor bana ağızdan alınız yazar kutuda ama ağızdan değil vajinadan al demişti. sabah akşam fitil olarak kullanıyorum. fitili ayrı satılıyor mu bilmiyorum ama normal ilacı ben vajinadan alıyorum. 200 mg benim kullandığım.
canım benim de ağrım hep tek taraflıydı. ben de yazılanlardan korkup çok etkilenmiştim ama bünyeden bünyeye farklılık gösterdiğini sonradan idrak ettim. o yüzden üzülme kafana bir şeyi takma her şeyi akışına bırak
Ben PKOluyum ve ilaclarla hamile kalabiliyorum. Oglum 4 aylik ve gecen hafta test yaptim positif cikti neyse doktora gittim cuma gunu sadece keseyi gorduk. Normal dedi. Ama ilac kullanmadigim icin kendi vucudumun saglikli gebelik yapabilecegine pek inanmiyorum. Normalde ilaçsiz yumurtlayamiyorum bile. O yuzden pek umutlu degilim acikcasi. Kendimi anlatabildimmi bilmiyorum.Canım hikayemiz çok benziyor, ben de 5 ay önce 9.haftamda kürtaj oldum.
Doktor tekrar hamileliğini öğrenir öğrenmez progestan fitile başla dedi.
Fitilin 3. ve 5.günleri lekelenme oldu ve hemen fitili bıraktırdı, progestan iğneye başladık.
Cumartesi kontrolde 5+0 olduğunu, 2 hafta daha iğneye devam etmemi söyledi. Biz de sadece keseyi gördük.
Neden içinde kötü bir his var?
inşallah sağlıkla alırız evlatlarımız i kucaklarımızaSelamlar yeni gelen arkadaşlara da kandilimiz mübarek olsun. Bu mübarek günde tüm arzu ettiklerinizi rabbim hayırlıya çevirsin inşallah. Sizler gençsiniz. Benim hem ilk bebeğim hem 34 e girdim yeni. İnşallah sorunsuz hepimiz atlatıcaz. Sürekli bakıyorum biriniz yazmış mı diye kimse kendini yanlız hissetmedin. @edahayalimajmaker ins hesabım konuşmak isteyen ordan da yazabilir
valla bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ne yalan soylim ama kalp atışını duydumSevgili anne adayları herkese merhaba :)
Bende 34 yaşındayım ilk gebeliğim...İki hafta önce doktora gitmiştim 6 haftalık dedi. Keseyi görsterdi, bebişi gösterdi kalp atışını dinletti ultrasondan... Herşey iyi diyordu kiiiiii bebişin yanında kocaman ama devesal bir miyom gördü 10 cm.....Çok büyük dedi, bebeği etkileyebilir, düşük yapabilirsin dedi... Tam rahim ağzındaymış istesende normal doğum yapamazsın dedi.... Tabi o günleri görürsek dedi... Riskli bir gebelik yakın takibe alalım dedi... İlac falan vermedi...Kan değerlerim normal çıkmıştı. Yinede decavit ve ferro sanol diye vitamin hapları verdi. Hergün iç dedi ama hergün içmiyorum çünkü zaten sağlıklı besleniyorum... Bugün tekrar randevum var... Dev miyom hamilelikte daha da devleşirmiş bakalım kaç cm oldu... Bebiş nasıl. Sanki hiç hamile değilim.. Hiç bir değişiklik yok bende göğüs hassasiyeti ve büyümesi dışında. Ne mide bulantısı ne aşerme vsvs... Benimle aynı durumu yaşayanlar varsa yazarmısınız kızlar.... Çok sevgiler...
Yaaa unutmuşum heralde kusura bakmayınGüncelleme yapamadı galibasweetgirlcandy ben de yazmıştım ama eklenmedim
Olabilir ben tablo çok yana kaymasın diye eklenmemiştimBide tabloya şehirlerimizi yazsak ya aynı şehirde olanlar bilgi alışverişi yaparsa faydalı olabilir belki
Bende enerji sıfır bende mi içsem acabaKaradut özü içiyorum sabahları çok enerji veriyor pekmez gibi ağır gelmedi bana ama doktora sorarım ne yemeli ne içmeli diye takılan çok şey var aklımda
Ayyy Allahım yardımcın olsun6. Haftadan ve bol bulantılı bir sabahtan Günaydın
Kusura bakmayın atlamışım heraldeBeni eklememissiniz
Kusma 2 kere oldu bende o daha da zor. Evet ne yesem diye düşünürken tiksiniyorum resmen. Aynı durumdayız.Selam Kuzum ben de senin gibiyim 5. haftaya kadar gayet iyiydim sonra sürekli mide bulantısı oluyor dün çok kötüydüm sürekli kustum ve inanılmaz halsizim, şuan işteyim ama gram halim yok kollarım ağrıyor. Yemek düşünürken bile tiksiniyorum. Tansiyonum düşüyormuş gibi hissediyorum. Ne olacak böyle
Yaaa kusur mu olur canım benim, zaten kafalar leyla, hormonlar alt üstYaaa unutmuşum heralde kusura bakmayın
Olabilir ben tablo çok yana kaymasın diye eklenmemiştim
Bende enerji sıfır bende mi içsem acaba
Ayyy Allahım yardımcın olsun
Kusura bakmayın atlamışım heralde
Kusma 2 kere oldu bende o daha da zor. Evet ne yesem diye düşünürken tiksiniyorum resmen. Aynı durumdayız.
Bulantıyı hapla hallettim biraz ben tiksinme hat safhada
Ay çok kötüymüş gçmiş olsun.Her dönemin zorluğu var:) İlk 3 ay tuvalete bile gidemediğim zamanlar oluyordu yemek dahi yiyemiyordum.Gündüz hiç uyumayan ve sürekli emmek isteyen bir bebekti. Lohusa iken de eşim covid oldu çok güzel bir dönemdi:))
Valla ya yemek işi de karışık olunca resmen gün boyu yatıyorum hasta gibiYaaa kusur mu olur canım benim, zaten kafalar leyla, hormonlar alt üstenerji olsun diye ben kaju fındık fıstığa yüklendim bu ara