2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aynen akı

Tam herşey normal yolunda diyorum yine Bi olumsuzluk 😔 sağlık ocağına kan vermeye gittim dünkü sancıdan korktuğum için. Sağlık ocağı doktoru 138 bence düşük bir değer dedi kadın doğuma gittin mi dedi 😔 gittim herşey normal şuan olması gerektiği gibi dedi dedim bakalım yarın çıkacak sonuç.
ben 141 ile öğrenmiştim. senin bat tarihin ne zamandı ki. geç döllenme olmuş olabilir. benim ki geç döllenme mesela

Kızlar bugün 5+0 tam beş haftalığız kese 12 cm yolk kesesi de oluşmuş şükür altta ki karartı bebek mi sizce 🥰 haftaya kalp atışı için çağırdı

Eklentiler

• D5E63D6F-088A-42A8-87F3-366CB48AB3EA.jpeg
    D5E63D6F-088A-42A8-87F3-366CB48AB3EA.jpeg
    131,4 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bugün 5+0 tam beş haftalığız kese 12 cm yolk kesesi de oluşmuş şükür altta ki karartı bebek mi sizce 🥰 haftaya kalp atışı için çağırdı

eveett yolc sac diyolar benim doktorum tek taş diyo🧡🧡🧡
kesenin içinde tontişin

bebeği daha göremezsin o yolc sac denen şey işte güzelce yerleşmiş maşallah🧡

şimdi kalp atışı sırada🧡🧡

Ekledim🥰 Sadece bulantı mı var yoksa kusuyor musun

çok teşekkür ederim🙏🧡
ilk bir kaç gün kusmuştum bulantı başladığında, şimdilik sadece bulantı ve iştahsızlık var

kesin kilo veriyorum🤢

çubuk kraker ve beyaz leblebiyle bastırıyorum bulantıyı😎 salatalık ve meyve serin serin iyi geliyo onlara dadandım🚀

Yaaa çok teşekkür ederim ❤️❤️ Kalp atışı için gittiğimizde bebek görünür mü peki

kalp atışında bunun biraz daha şekillisi görünüyo😇

sonra haftalar geçtikçe büyümeye ve bebeğe benzemeye başlayacak😍 kuyruğu içeri girecek, tomurcuk halinde kolları çıkacak🙏

bi kaç uygulama var happy mom, dr banu çifçnin uygulaması var, bir de hamilelik diye bir uygulama var ben bunları takip ediyorum🚀

bu uygulamalarda her hafta ne kadar olduğunu görebilirsin🧡🧡

Evet 4. aya girince tadı özellikle çok değişiyormuş kendiliğinden bırakıyorlarmış.Yapacak birşey yok o da Allah tan gelen bir şey.Yine buna şükür dediğin gibi benim kızımda 15 ay emmiş oluyor.Hiç emziremeyen anneler de var.Daha az vermeye basladım ben de.Korkmuyorum desem yalan olur.Uzak şehirdeyim yardımcı olacak kimsem yok zor olacak benim için.
Benim de bebisim 9 aylık şimdi bile emmiyor düzgün keşke o kadar emzirebilseydim ben de
Kızlar tabloya eklemediğim var mı başka 🙈🤗
sweetgirlcandy sweetgirlcandy canım beni de eklememissin sat 3 Eylül 6+3 . 2. Cocuk

Ben PKOluyum ve ilaclarla hamile kalabiliyorum. Oglum 4 aylik ve gecen hafta test yaptim positif cikti neyse doktora gittim cuma gunu sadece keseyi gorduk. Normal dedi. Ama ilac kullanmadigim icin kendi vucudumun saglikli gebelik yapabilecegine pek inanmiyorum. Normalde ilaçsiz yumurtlayamiyorum bile. O yuzden pek umutlu degilim acikcasi. Kendimi anlatabildimmi bilmiyorum. 🤗
Valla ne desem bilemedim canım. 🙈
4 aylık bebeğin olduğunu bilmiyordum, Allah size bağışlasın. 🥰
Yani istediğiniz bir gebelik mi bu tam anlayamadım ama doğum sonrası vücut tamamen yenileniyor diyorlar. 😉
Hiç belli olmaz, ilaçsız hamile kalmış olabilirsin bu sefer. 🤗

X