- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.501
Sizin haftaniz bizden öndeymis ben haziran annesi sanmistim yani bizler gibi 6 7 haftalık hamilesiniz sandimMerhaba
Ben genetik testte öğrendim 11. Haftamda bu hafta doktorumuzda gördü
Kizlar bende sivilceler çıkmaya başladı. Hic de sivilce olmayan biriydim. Normal mi bu? Hamilelikle ilgisi olabilir mi?
Benimki yuvarlağa daha yakın dimiMerhabalar canım hayırlı olsun seninki de oval görünüyor kızım da yuvarlakti bu minnosda oval
Benimde yanak ve boyun tarafımda çıktı çokKizlar bende sivilceler çıkmaya başladı. Hic de sivilce olmayan biriydim. Normal mi bu? Hamilelikle ilgisi olabilir mi?
Ben de bursaaaGemlik benimde
Lorik doğurdu 3 aylık eslemde cuma doğuruyor ikiside tüp le kaldı bende 2 kere düşük yaptım bilmiyorum hatırlarmısınHatırlamaz miyim yaaa çok güzel topikti seninlede konuşmuştuk ordaaakızlardan haberin varmı lorik dogurdumu eslemi çok merak ediyorum minik filim naptı bebek durumu nasil
Benimde yanağımda dudak bölgemde çıktı hiç yoktu yüzümde normaldeKizlar bende sivilceler çıkmaya başladı. Hic de sivilce olmayan biriydim. Normal mi bu? Hamilelikle ilgisi olabilir mi?
Yaaaa çok sevindim ikisinedeeeLorik doğurdu 3 aylık eslemde cuma doğuruyor ikiside tüp le kaldı bende 2 kere düşük yaptım bilmiyorum hatırlarmısın
nilüferdeyim bende :)Gemlik benimde
benimde yanaklarımda çıkıyor yaklaşık 1 haftadırMerhaba,
Benim de cildim epey bozuldu. Özellikle boyun ve yanak bölgem yoğun sivilceli. Sanırım değişen hormonların etkisi
benimde yanaklarımda çıkıyor yaklaşık 1 haftadırBenimde yanak ve boyun tarafımda çıktı çok
aaa siz neresinden ben nilüferdeyimBen de bursaaa
benimde yanaklarımda çıkıyor yaklaşık 1 haftadırBenimde yanağımda dudak bölgemde çıktı hiç yoktu yüzümde normalde
Yaklaşık 5 haftalık dediKaç haftalık gebeliğin ?
Geçmiş olsun canımKızlar yeni bakabildim sizleride üzdüm hakkınızı helal edin iyiyim ameliyat iyi geçti bugün taburcu olacam çok sağolun dualarınız için Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahgruptan da çıkıyorum kızlar mecburen Allah a emanet olun hepiniz
Var çok şükür hamileyimYaaaa çok sevindim ikisinedeeehatırlıyorum tabiki konuşmuştuk şimdi varmı birşey
Niye çıkıyo acabanilüferdeyim bende :)
benimde yanaklarımda çıkıyor yaklaşık 1 haftadır
aaa siz neresinden ben nilüferdeyim
Rabbim gönlüne ferahlık versin en kısa zamanda yine güzel haberler alırsın inşallahKızlar yeni bakabildim sizleride üzdüm hakkınızı helal edin iyiyim ameliyat iyi geçti bugün taburcu olacam çok sağolun dualarınız için Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahgruptan da çıkıyorum kızlar mecburen Allah a emanet olun hepiniz
Canım çok geçmiş olsun, iyi geçmesine sevindim. Tüpü aldılar mı? Doktor ne söyledi tekrar denemek içinKızlar yeni bakabildim sizleride üzdüm hakkınızı helal edin iyiyim ameliyat iyi geçti bugün taburcu olacam çok sağolun dualarınız için Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahgruptan da çıkıyorum kızlar mecburen Allah a emanet olun hepiniz