- 23 Mayıs 2021
- 244
- 237
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.481
2019da olması lazım sanırsam zekta diye biri vardı sanki ondan sordumO hangi sayfa kız vardı öyle bişey ama şuan net olamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2019da olması lazım sanırsam zekta diye biri vardı sanki ondan sordumO hangi sayfa kız vardı öyle bişey ama şuan net olamadım
Bu sayfadamı canım inan hatırlamıyorum doğrudur2019da olması lazım sanırsam zekta diye biri vardı sanki ondan sordum
Ayrı bir sayfaydi kapandı sonra biseyler olmuş herhalde.belki nick aynıdır harflarde değişiklik vardırBu sayfadamı canım inan hatırlamıyorum doğrudur
O değilde başka bi topiğimiz vardı bizim kapanan belki o dediğin topiğese yazmışımdır ama çok güzel bi topiğimiz vardı yani hala o kapanan topikten instagramdan konuşuyoruz ama senin de nick bana çok tanıdık geliyoAyrı bir sayfaydi kapandı sonra biseyler olmuş herhalde.belki nick aynıdır harflarde değişiklik vardır
Ya bence aynı yerden bahsediyoruz başka kızlarda vardı hatta topik açan ciciydiO değilde başka bi topiğimiz vardı bizim kapanan belki o dediğin topiğese yazmışımdır ama çok güzel bi topiğimiz vardı yani hala o kapanan topikten instagramdan konuşuyoruz ama senin de nick bana çok tanıdık geliyo
Evet canım sen de mi bursadasınBursadamısın canım sen
MinYa bence aynı yerden bahsediyoruz başka kızlarda vardı hatta topik açan ciciydi
2020 bize bebekle gel topigi canım Nana kurucusuydu sanırsam şimdi hatırladım bende minik mucize ordaki nickO değilde başka bi topiğimiz vardı bizim kapanan belki o dediğin topiğese yazmışımdır ama çok güzel bi topiğimiz vardı yani hala o kapanan topikten instagramdan konuşuyoruz ama senin de nick bana çok tanıdık geliyo
Canım doktoruna hikayeni tedirginliklerini anlat. O seni güzel yönlendirecektir. Benim de çok sıkıntılı bir hamileliğim olmuştu. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama biliyorum ki stres de çok büyük zarar. O yüzden sakin ve olumlu kalmaya çalış sende. Eskiyi düşünme kıyaslama. Doktorunla iyi iletişimle sakince yürüt süreci. Benim de öyleydi ama gelişim problemi olmadı fevam etti hamilelik. Yani aslında bu ikisi bağımsız da olabilir strese sokma kendini. İyi düşün iyi enerji verBen onceki hamile kaldığımda 5. Haftada mide yanmaları baslamisti. Uyuyamiyordum hic bir sey yiyemiyordum su bile icemiyordum. Sonrasinda 7. Haftanin basinda gelismediklerinj ve kalp atışlarını olmadığını öğrenip kurtaj olmustum.
Yine ayni şekilde mide yanmaları olacak diye çok korkuyorum. mide bulantisi degil ama reflu tarzi inanilmaz kotu mide yanmalarim vardi. O kadar kotuydum ki. Midem kaynıyor, ve oturur vaziyette uyuyordum. Bir bardak su icemiyordum. Yine aynısı olursa doktora mi gitmeliyim? Oyle olacak diye çok korkuyorum.
Benim de bugün midem çok bulanıyor ya aşırı uzandım kalkamıyorum.Bende dün gittim, hafif pembe lekelenme vardı çok korktum karından baktı. Hamdolsub her sey yolunda kalp atışını duyduk ama cok derinden geliyordu. 5,5-6 haftalık dedi doktor. Mide bulantılarım yeni yeni başladı.:/
Çok teşekkür ederim kuzum doğru o benim doğal yolla oldu çok şükür keseyi de gördük çok şükürAaa çok sevindim canm, seni hatırlıyorum aylar önce aşılama yapmıştın olumsuz olmuştu. Doğal mi oldu, çok çok mutlu oldum hayırlı olsun
MerhabaE elif06bade @Denizkummisali arkadaşlar sirf meraktan soruyorum ankette erkek bebek beklediğinizi gördüm. Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin
Cinsiyet ögrenmek icin daha erken degil mi. Belirtilerinize göre mi erkek işaretlediniz
Hah tamam işte evet ben ordaydım cici yide biliyorum ama pek dahil olmadım oraya lorik eslem falan vardı hatırlarsınMin
2020 bize bebekle gel topigi canım Nana kurucusuydu sanırsam şimdi hatırladım bende minik mucize ordaki nick
Allahin mucizesi Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla alalım kucaklarimizaÇok teşekkür ederim kuzum doğru o benim doğal yolla oldu çok şükür keseyi de gördük çok şükür
Benim genellikle adet yaklaşınca çıkardı. Bu ay çıkmamıştı. 1 2 gün önce çıkmaya başladı yine. Hamileliğin etkisi vardır mutlakaKizlar bende sivilceler çıkmaya başladı. Hic de sivilce olmayan biriydim. Normal mi bu? Hamilelikle ilgisi olabilir mi?
Hatırlamaz miyim yaaa çok güzel topikti seninlede konuşmuştuk ordaaa kızlardan haberin varmı lorik dogurdumu eslemi çok merak ediyorum minik filim naptı bebek durumu nasilHah tamam işte evet ben ordaydım cici yide biliyorum ama pek dahil olmadım oraya lorik eslem falan vardı hatırlarsın
Tesekkur ederim canim.Canım doktoruna hikayeni tedirginliklerini anlat. O seni güzel yönlendirecektir. Benim de çok sıkıntılı bir hamileliğim olmuştu. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama biliyorum ki stres de çok büyük zarar. O yüzden sakin ve olumlu kalmaya çalış sende. Eskiyi düşünme kıyaslama. Doktorunla iyi iletişimle sakince yürüt süreci. Benim de öyleydi ama gelişim problemi olmadı fevam etti hamilelik. Yani aslında bu ikisi bağımsız da olabilir strese sokma kendini. İyi düşün iyi enerji ver
Gemlik benimdeEvet canım sen de mi bursadasın
Çok çok teşekkür ederim bide tüp bebek için konuşmaya gitmiştik güyaAllahin mucizesi Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla alalım kucaklarimiza