- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.461
yarın inşallah kalp atışını da duyarsın :) güzel haberler le gel5 ekim 195
7 ekim 619 (öğleden sonra)
9 ekim 1194 (sabah)
ben devlette verdim canım doktorum c.tesi acile gelip ver çarşambaya randevu al göreyim seni dedi yarını bekliyorum.
keseyi bebeği ve kalp atışları duyana kadar hep stres oluyorsun ister istemez.
canım kese kaçta görünüyor bilmiyorum hiç.Hep olumsuz konusuyorlar insanın moralini bozmaktan başka bişey yapmıyor..birde kese 1500 üstü olunca karından gorunmezmi benim 1160la göründü acaba dedim labaratuvar falanmi yanlış ölçtü benmi yanlış biliyorum
Tekrarlayan düşükler ve en son dış gebelik geçirdim. Sevinemiyorum bile kimseye birşey söylemedim bu sefer. Bekliyorum bu yüzden. İnşallah çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberlerle burda sevinelim inşallahyarın inşallah kalp atışını da duyarsın :) güzel haberler le gel
Tüh kötü oldu belki bir ihtimal sordum sanaYiyemiyoruz canım
Hoş geldiniz hayırlı olsunBeni de yazın hele oraya6 Haziran doğum
Benimde aynı sabah uyanınca oluyor yiyene kadar geçmiyor. Aynı şekilde akşam acıktığımda da ölüyorum bulantıdan. Yeyince geçiyor AllahtanBenim de sabahları özellikle açken midem bulanıyor, çıkarma isteği gelmiyor çok şükür böyle kalsa iyiKahvaltı yiyene kadar da geçmiyor canım bişey de yemek hazırlamak istemiyor öyle bir ikilemdeyim
İnşallah ya bakalım ne olacakHiç bilmiyorum onu canım sen 2 gün de bir verseydin keşke baştan ama yarın gene baktır bakalım inşallah güzek haberler alırsın
Bende duymamıştım öğrendikvallahi hiç bilmiyorum ki kuzum ama illaki burada bilen vardır :)
onu da hiç duymadım mesela
Ay inşallah görürsün kuzum5 ekim 195
7 ekim 619 (öğleden sonra)
9 ekim 1194 (sabah)
ben devlette verdim canım doktorum c.tesi acile gelip ver çarşambaya randevu al göreyim seni dedi yarını bekliyorum.
keseyi bebeği ve kalp atışları duyana kadar hep stres oluyorsun ister istemez.
Bursadamısın canım senKesenin ve kese arkasında ki kanamanın görüntülerini ekledim. Büyüklüğü hakkında bir fikrim yok ne yazık ki
Geçmiş olsun sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda nasip olsun tekrardanDış gebelikmiş kalp atımı mı bile duydum ameliyata alacaklar
Bölgesel bir ağrı oluyor . Benim sol tüpte ağrı. Ağrı ama karnın tümünde hafif ağrı şeklinde değil. Benim bildiğin sadece solda hafif acıtan bir ağrı vardı. Tam ağrıyı tarif edemedim. Bir de kanama oldu benim önce az az sonra çoğaldı. Kan testi de düzenli artmaz. Bir artar bir azalır, bir çok çok az artar. Gerçi benim artış çok anormal degildiPeki bunun bi belirtisi var mi? Mesela biz daha henuz kan testi yaptirdik ve muayeneye gitmedik. Nasil bileceğiz dis gebelik olup olmadığını? Anlamanın bir yolu yok mu? Fizyolojik olarak bedende hissedilebilir bir etkisi var mi?
Allah yardımcın olsun canımaynen canım ya ilkinde de böyleydi benim. 16. haftalarda bile devam ediyordu 6 kilo vermiştim o süreçte. inşallah bu sefer daha kolay geçer.
Teşekkür ederim kuzumTüh kötü oldu belki bir ihtimal sordum sana
Hoş geldiniz hayırlı olsun
Benimde aynı sabah uyanınca oluyor yiyene kadar geçmiyor. Aynı şekilde akşam acıktığımda da ölüyorum bulantıdan. Yeyince geçiyor Allahtan
Arizona kertenkele sayfasında varmıydin canım sen ya zektaİnşallah ya bakalım ne olacak
Mesela fundanin artis da guzeldi.Bölgesel bir ağrı oluyor . Benim sol tüpte ağrı. Ağrı ama karnın tümünde hafif ağrı şeklinde değil. Benim bildiğin sadece solda hafif acıtan bir ağrı vardı. Tam ağrıyı tarif edemedim. Bir de kanama oldu benim önce az az sonra çoğaldı. Kan testi de düzenli artmaz. Bir artar bir azalır, bir çok çok az artar. Gerçi benim artış çok anormal degildi
Ben onceki hamile kaldığımda 5. Haftada mide yanmaları baslamisti. Uyuyamiyordum hic bir sey yiyemiyordum su bile icemiyordum. Sonrasinda 7. Haftanin basinda gelismediklerinj ve kalp atışlarını olmadığını öğrenip kurtaj olmustum.aynen canım ya ilkinde de böyleydi benim. 16. haftalarda bile devam ediyordu 6 kilo vermiştim o süreçte. inşallah bu sefer daha kolay geçer.
Aaa çok sevindim canm, seni hatırlıyorum aylar önce aşılama yapmıştın olumsuz olmuştu. Doğal mi oldu, çok çok mutlu oldum hayırlı olsunBeni de yazın hele oraya6 Haziran doğum
O hangi sayfa kız vardı öyle bişey ama şuan net olamadımArizona kertenkele sayfasında varmıydin canım sen ya zekta