- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.381
İnşallah canım dün doktorumu değiştirdim çok olumlu konuştu inşallah görürümInşallah karından görünür seninde içine sine sine görürsün annesi pitircigi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım dün doktorumu değiştirdim çok olumlu konuştu inşallah görürümInşallah karından görünür seninde içine sine sine görürsün annesi pitircigi
Görüceksin kuzum rahatlicaksın perşembe günü bak görürsünYani bana öyle dedi de inşallah hayirlisiyla Perşembe görürsem tamam öyleymiş diyeceğim
Çok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin ama neye göre bunu dediler acaba anlayamadımDış gebelikmiş kalp atımı mı bile duydum ameliyata alacaklar
İnşallah ağzından bal damlıyorGörüceksin kuzum rahatlicaksın perşembe günü bak görürsün
azıcık ucundan kaçamak yapabilirsin bence :)Aynen canım sağ kasık ve sol kasıkbende de ara ara ve bel ağrısı. Ay canım çok çikolata istiyor benim varya
perşembe günü güzel haberler vericeksin kuzu inanıyorum benYani bana öyle dedi de inşallah hayirlisiyla Perşembe görürsem tamam öyleymiş diyeceğim
allah içimi biliyor ben hep erkek istiyorum. Ama sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez. kucağımıza sağ sağlim aldığımız günleri görürüz inşallahBenimde sol ağrıyor genelde.. solda ağrı olunca kız oluyomuş derler ama hayırlısı
Ahh inşallah sağlıklı hayırlı olsınlarda cinsiyet gerçekten önemli değilazıcık ucundan kaçamak yapabilirsin bence :)
perşembe günü güzel haberler vericeksin kuzu inanıyorum ben
allah içimi biliyor ben hep erkek istiyorum. Ama sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez. kucağımıza sağ sağlim aldığımız günleri görürüz inşallah
kuzu küçük bir düzeltme tekrar hesapladım da 7 haziran değil 20 haziran gibi doğucak inşallah. 7 haziran yapınca 7 haftalık oluyor. ama 7 haftalık değilim 5 haftalık falanım bensweetgirlcandy canım ben de keseyi görünce yazıcam demiştim. kanama alanı var ama olsun içimi ferah tutmak istiyorum ben.
yaş 27
tahmini doğum tarihi : 07.06.2022
ilk çocuk
keseyi 5+0 da gördüm 4+0 da olabilir ondan tam emin değilim doktor net bir şey söylemedi. sadece 1 hafta gerisin geç döllenme olmuş dedi. son bat tarihim 31 ağustostu. ordan hesaplarsam 6 hafta olması lazım aslında ama 1 hafta geri diyince 5 haftaya denk geliyor sanırım :)
başlangıç kilom 70
Geç döllenmemi olmuş canımkuzu küçük bir düzeltme tekrar hesapladım da 7 haziran değil 20 haziran gibi doğucak inşallah. 7 haziran yapınca 7 haftalık oluyor. ama 7 haftalık değilim 5 haftalık falanım ben
evet canım. doktor son adet tarihine göre 1 hafta geriden geliyorsun dedi. son adet tarihim 31 ağustostu. yumurtlamam geç olmul sanırım :) kalp atışını duyduktan sonra net kaç haftalık olduğunu söyleriz dediGeç döllenmemi olmuş canım
Dış gebelikmiş kalp atımı mı bile duydum ameliyata alacaklar
Kuzum nasl ama sen kese gördün sanırım. Cok gecmis olsn cok üzüldümDış gebelikmiş kalp atımı mı bile duydum ameliyata alacaklar
İsteyerek aynı zamanda korkarak hamile kaldım ,gittiği yere kadar artık napalimBizim de gece sürekli uyanıyor memede. Ben de kesmek istemiyorum ama bu şekilde ne zamana kadar devam edebiliriz acaba . İsteyerek mi hamile kaldin
Ah Çok üzüldüm Allahım korusun seni.Dış gebelikmiş kalp atımı mı bile duydum ameliyata alacaklar
Benim de ilaçla düşürmüşlerdi. ama sanırım beta ilerlediği için direk ameliyat dediler.Canım çok geçmiş olsun benim de ilk gebelik dış gebelikti ilaçlarla düşürdüler . Çok üzülmüştüm şimdi 9 aylık bebisim var . Allahtan çok geçmeden farkettiniz
Ben de isteyerek hamile kaldım . Rahata ermeden yapayım bi tane daha dedimİsteyerek aynı zamanda korkarak hamile kaldım ,gittiği yere kadar artık napalim