- 2 Ağustos 2013
- 34.292
- 102.395
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Madammor sende haziran demi nasipse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür kuzum ben hala inanamıyorum da kabullenmeye başlasam iyi olur artık galibaAyyy mavispreyboya burda da bir aradayız Allahın izniyle
Geldim balımmmavispreyboya gellll kız gellllll
Valla içime doğmuştu ha senle o gün konuştuğumuzdaaa O kadar mutlu oldum ki anlatamam İnşallah sağlıkla devam edeceğizÇok şükür kuzum ben hala inanamıyorum da kabullenmeye başlasam iyi olur artık galiba
Benim de doğdu, dedim dedim inandıramadımValla içime doğmuştu ha senle o gün konuştuğumuzdaaa O kadar mutlu oldum ki anlatamam İnşallah sağlıkla devam edeceğiz
Allah razı olsun kuzum benimm hiç beklemiyordum konuşuyorduk ya hatta adet olacam felan diyodum sana Rabbimizin mucizeleri işte hepimizin kide umudunu hiç bir zaman kaybetmemek lazımmış,Valla içime doğmuştu ha senle o gün konuştuğumuzdaaa O kadar mutlu oldum ki anlatamam İnşallah sağlıkla devam edeceğiz
Sen pko olduğun için son adet tarihin net değil, muhtemelen mınnacık 4+0 bile olmadan da 60 falan çıkmıştı benim değer, muhtemelen senin de o civarlarında. Kese ve bebek göründğkten sonra doktor ölçerek haftasını söyler sanaKızlar benim değerim 84 çıktı gebelik takviminide tahmini tarih koydum doktora da cumartesi randevum şimdi benim cırbağa kaç haftalık
Kız napıyım 2 buçuk yıldır hep böyle oluyor adet gecikiyor koştur koştur kan ver test yap bi ton sonuç negatif bide ben pkoluyum adetlerim hep gecikiyor du zaten hep adet belirtisi yaşadım şuanda bile karnım ağrıyor kızlar sizde de varmı karın ağrısıBenim de doğdu, dedim dedim inandıramadım
Aynen kuzum kesin geç döllenme oldu bende bakıyım cumartesi ne diyecekSen pko olduğun için son adet tarihin net değil, muhtemelen mınnacık 4+0 bile olmadan da 60 falan çıkmıştı benim değer, muhtemelen senin de o civarlarında. Kese ve bebek göründğkten sonra doktor ölçerek haftasını söyler sana
Olmas mııııııı ama en kısa sürede bir doktora git kuzu bana hemen progestan falan başladı takviye verdi. Lazım olabilir, uzun süre klomen vb tedavisinden sonra rahim duvarı incelebiliyormuşKız napıyım 2 buçuk yıldır hep böyle oluyor adet gecikiyor koştur koştur kan ver test yap bi ton sonuç negatif bide ben pkoluyum adetlerim hep gecikiyor du zaten hep adet belirtisi yaşadım şuanda bile karnım ağrıyor kızlar sizde de varmı karın ağrısı
Merhaba,öncelikle hayirli olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , benimde 70,84 çıkti değerim bugün yaptirdiğım teste pazartesi günü 19 küsürdü 3 hatfa ancak vardır diye düşünüyorumKızlar benim değerim 84 çıktı gebelik takviminide tahmini tarih koydum doktora da cumartesi randevum şimdi benim cırbağa kaç haftalık
Benim normalde adet sancım olmaz. Bu ay baya derinden sancılarım oldu. Bugünde hafif hafif bacağıma doğru arada oluyor. Avokado elma falan ye tutunmasına yardımcı oluyormuș canımKız napıyım 2 buçuk yıldır hep böyle oluyor adet gecikiyor koştur koştur kan ver test yap bi ton sonuç negatif bide ben pkoluyum adetlerim hep gecikiyor du zaten hep adet belirtisi yaşadım şuanda bile karnım ağrıyor kızlar sizde de varmı karın ağrısı
Bende 5 6 hafta olmadan gitmeyim diyorum hata mı ediyorum acaba?Olmas mııııııı ama en kısa sürede bir doktora git kuzu bana hemen progestan falan başladı takviye verdi. Lazım olabilir, uzun süre klomen vb tedavisinden sonra rahim duvarı incelebiliyormuş
Merhabaaaa çok güzel yükselmiş değeriniz Benimde pazartesi 122 ydi bugün 331 çıktıMerhaba,öncelikle hayirli olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , benimde 70,84 çıkti değerim bugün yaptirdiğım teste pazartesi günü 19 küsürdü 3 hatfa ancak vardır diye düşünüyorum
Merhaba teşekkür ederim maşallah sizede doktora gittiniz mi çok merak ediyorum, doktorum pazartesi gunu tekrar kan testi yaptir ona göre geleceğin günü söyleyecegim dedi. 1.500 civari olunca ultrasonda görünüyormuş sanirim.Merhabaaaa çok güzel yükselmiş değeriniz Benimde pazartesi 122 ydi bugün 331 çıktı
Doktora gitmedim henüz erken gitmek istemiyorumMerhaba teşekkür ederim maşallah sizede doktora gittiniz mi çok merak ediyorum, doktorum pazartesi gunu tekrar kan testi yaptir ona göre geleceğin günü söyleyecegim dedi. 1.500 civari olunca ultrasonda görünüyormuş sanirim.