-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #2.361
ye ye kuzu yumurta çok önemliymiş.İnşallah canım sabahları bi yumurta bile yesem kâr
Şuan aktif olarak yapmıyorum ama elimden geldiği kadar yardımcı olurum merak etmeyin :) İstediğiniz zaman Özelden de burdanda ulaşabilirsiniz bana :)Ayyy iyi ki sizi bulmusum
Simdilik eski diyet listemi uyguluyorum. Kalp atisini duyarsam da duzenli bir diyetisyen ihtiyacım olacak.
Bence burda grup kuralım. Saglikli anneler saglikli bebekler diye
Tup bebek tedavileri nedeniyle yaklaşık 10 kilo aldim zaten. En azindan hamileliğin ilk 3 aglik döneminde kilo veriliyor diye duymuştum.
Eger diyetisyen iseniz sizinle çalışmayı da düşünebilirim bu arada sizler de uygunsanız.
Canım acaip tost çekti ya yumurtaya yarınmı başlasamye ye kuzu yumurta çok önemliymiş.
giderken bi düşünürüm ama hahaha artık çok azaldı zaten ben çıktıkça gidiyordum her ay gitmiyordum öyle. bana da 6 7 ay götürüyor. belki hiç gitmem direk allah izin verirse doğumdan sonra giderim :)Öyle dediyse doğrudur canım
Tamam sorun yok o halde maşallah diyelim. Benim 7sinde gittim 2 gün öncesi 3548di betam ondan karından gördük yoksa bende alttan kabul etmezdim. Yine de korkma bence sorunsuz o muayene şeklide aslında daha detaylı görünüyormuşSat 4 Eylül canım ama doktor değere göre daha küçük dedi. Perşembe gideceğim dün göremedi zaten değerim de o kadar artmamisti görünmemesi normal dedi. Perşembe gel bakalım karından goremezsek alttan deneyelim o zaman dedi
Aynısıyız seninle beyaz akıntı bende de oluyor hafif kasık agrım olunca rahim genişliyoraynen kuzu. ilaçtan mı artık bilmiyorum daha dün akşamdan beri iç çamaşırımda o kadar fazla beyaz akıntım var ki anlatamam sana. böyle kıvamı da değişik bir akıntı :) ilk defa gördüm
zaten son 2 seansım falan kalmıştı. bikini bölgesine gitmem ama koltuk altı ve bacağa gidebilirim. doktor sadece bikini bölgesi için önermedi. bacak ve koltuk altına gidebilirsin onlarda bir sıkıntı teşkil etmiyor dedi
bebişin canı tost istiyor koş tosta :) yanına süt iç bari çay içmeCanım acaip tost çekti ya yumurtaya yarınmı başlasam
nasıl ya. kese varken nasıl mümkün oluyorDış gebelikmiş kalp atımı mı bile duydum ameliyata alacaklar
Nasıl yani nasıl anladılar? ama alttan kese ve yolk gözükmüştü.Dış gebelikmiş kalp atımı mı bile duydum ameliyata alacaklar
Nasıl yaDış gebelikmiş kalp atımı mı bile duydum ameliyata alacaklar
Evet yani yine karından görürsek asla baktirmam ama doktor o zaman görmemiz gerek dedi karından bakalım ilk olmazsa alttan bakarız dedi 5+5 olacağım çünkü korksam da yaptıracağım inşallah bir problem olmazTamam sorun yok o halde maşallah diyelim. Benim 7sinde gittim 2 gün öncesi 3548di betam ondan karından gördük yoksa bende alttan kabul etmezdim. Yine de korkma bence sorunsuz o muayene şeklide aslında daha detaylı görünüyormuş
kasık ağrılarım azaldı biraz da olsa. eskiden çok hissederdim artık hissetmiyorum sanırım. ara ara o kadar. benim hep sol kasığım ağrıdı. tek taraflı ağrı kötü derler ama gram sağ kasıktan ağrı hissetmedim. benim regl olacağım zaman da hep sol kasığım ağrırdı. sağ tarafı kullanmıyor sanırım vücudum hashahaha. benim yalnızca bel ağrım oluyor artık.Aynısıyız seninle beyaz akıntı bende de oluyor hafif kasık agrım olunca rahim genişliyor
Canım benim vardır bi hayır nolur bunu aklından çıkarmaDış gebelikmiş kalp atımı mı bile duydum ameliyata alacaklar
Benimde sağ kasigim ağrıdı hep doktor bebek sagda tutunuyordur dedi ayy yerim ben onukasık ağrılarım azaldı biraz da olsa. eskiden çok hissederdim artık hissetmiyorum sanırım. ara ara o kadar. benim hep sol kasığım ağrıdı. tek taraflı ağrı kötü derler ama gram sağ kasıktan ağrı hissetmedim. benim regl olacağım zaman da hep sol kasığım ağrırdı. sağ tarafı kullanmıyor sanırım vücudum hashahaha. benim yalnızca bel ağrım oluyor artık.
Canimm cok gecmis olsun.Dış gebelikmiş kalp atımı mı bile duydum ameliyata alacaklar
ay şükür. dün sormak aklıma gelmedi benim. kese arkası kanamayı duyunca beynim gitmişti çünküBenimde sağ kasigim ağrıdı hep doktor bebek sagda tutunuyordur dedi ayy yerim ben onubende dedim tek taraf ağrıyor sakıncalı mı diye bir problem yok rahat ol dedi ultrasonda da yumurtalıklari falan kontrol etti sorun yok dedi
Aynen canım sağ kasık ve sol kasıkbende de ara ara ve bel ağrısı. Ay canım çok çikolata istiyor benim varyakasık ağrılarım azaldı biraz da olsa. eskiden çok hissederdim artık hissetmiyorum sanırım. ara ara o kadar. benim hep sol kasığım ağrıdı. tek taraflı ağrı kötü derler ama gram sağ kasıktan ağrı hissetmedim. benim regl olacağım zaman da hep sol kasığım ağrırdı. sağ tarafı kullanmıyor sanırım vücudum hashahaha. benim yalnızca bel ağrım oluyor artık.
İşte beklediğim cevap :)giderken bi düşünürüm ama hahaha artık çok azaldı zaten ben çıktıkça gidiyordum her ay gitmiyordum öyle. bana da 6 7 ay götürüyor. belki hiç gitmem direk allah izin verirse doğumdan sonra giderim :)
Yani bana öyle dedi de inşallah hayirlisiyla Perşembe görürsem tamam öyleymiş diyeceğimay şükür. dün sormak aklıma gelmedi benim. kese arkası kanamayı duyunca beynim gitmişti çünkü
Benimde sol ağrıyor genelde.. solda ağrı olunca kız oluyomuş derler ama hayırlısıay şükür. dün sormak aklıma gelmedi benim. kese arkası kanamayı duyunca beynim gitmişti çünkü
Inşallah karından görünür seninde içine sine sine görürsün annesi pitircigiNasıl ya
Evet yani yine karından görürsek asla baktirmam ama doktor o zaman görmemiz gerek dedi karından bakalım ilk olmazsa alttan bakarız dedi 5+5 olacağım çünkü korksam da yaptıracağım inşallah bir problem olmaz